Sanirim neden bu kadar problemlere sorunlara neden katlandigimi buldum... benim sevgilimin ailesi benim hakkimda cok kötü seyler konusdular sagda solda. Benim annemin büyücü oldugunu ortaliga yaydilar. Ogluna yaptirmisiz güya. Annemi arayip oglunun beni kullandigini biraktigini söyledi. Küfürler etti. Ve ben gittikce hirslandim. Sizin inadiniza evlenicem dedim. Sevgilimin her dedigine tamam dedim. Cünkü bu sefer ben kazancaktim ogullariyla evlenip. Onlara iyi birisi oldugumu kanitlamaya calisiyordum. Mutsuzum ama kendimi mutlu olduguma öyle inandirmisimki. Geceler boyu uyuyamiyorum. Napmaliyim nasil düzelir diye ugrasiyorum. Ama dogru karari verdim sanirim PES ettim. Demekki birtek ben kendim kendimi kandirmisim. Kendimi gercektende o kadinin dedigi gibi görüyorum. O kelimeler nasil aklima islemisse. Artik kimse seni istemiyor. Oglunada seni alip napsinlar diye düsnüyorum. Sen kullanilmissin. Herkez senin hakkinda kötü düsünüyor. Birtek sevgilin seninle evlenirse evlenir diyorum. Sonrada birak ayril diyorum tam öyle derken sen hayallerini nasil bitakirsin diyorum. Sen birak oda gidip senin hayallerini baskasinla yasasin öylemi diyorum kendi kendime. Kafam vok karisik. Ama karar verdim ayrilmaliyim...