beni bıraktı miniğim..

Allah sabır versin . Nickinden Hesabına girip kişisel bilgileriniz den Hamilelik Takvimi nin tarihlerini silseniz kalkar herhalde.. Düşük riski hep var ilk 3 ayda özellikle ilkide sürekli yatarak geçmiş kısmet böyleymiş

Allah sabir versin canım benim öbür yavrunna tutun ondan güç al inşallah tekrar anne olursun

A llah sabır versın zor bı dönemden gecıyosun senı cok ıyı anlıyorum enazından bıtane kzın var ona sarılırsın koklarsın. senden daha zor durumda olan ben ve benım gıbı bıcok arkadas var . bende 6aylık erken dogumla kzıımı kaybettım 3 yasadı öldü onu ne öpüp koklayabıldım nede onunla ılgılı hayallerımı gerceklestırebıldım benım dogum gunume denk geldı kızımın ölümü. şimdi ugrasıyorum hamıle kalamıyorum 6 ay gectı üzerındenn rabbım hepımızın yardcsı olsun nedıyımm herkesın ımtıhanı farklı

Çokk çookk üzüldüm durumuna dediğin gibi imtihan işte seninki dahada zor rabbim sabır versin yüzünü görüpde kaybetmek dahada zordur

canim Allah sabir versin acini anliyorum.. bendw evlat ozlemiyle yaniyorum bir evladim olsun icim yaniyor çocuk gördüğüm anda.. bi muhabbet kusum var ona bile okadar bagliyimki evde yalniz braktgimda cani skilir dye aklim kaliyor birde cocugum olsa nasil pervane olurum onun etrafinda ama Allahim daha nasip etmesi neolur uzulme bak kizin varkarnindaki bebginde saglikli deilmis onun icin hayirlisi buymus sakin uzulme bagrina basabilecegn bi bebegin var annelik duygusunu yasayabilecegin bi yavrun var en azindan coxugun olabliyor bak bizim bir tane ble yok olma olasiligi ble mutlu ediyor bizi uzulme sakin

erken düşüklerde bebekte bir sorun olması ihtimali yüksekmiş.hayirlisi diyelim

Çokk çookk üzüldüm durumuna dediğin gibi imtihan işte seninki dahada zor rabbim sabır versin yüzünü görüpde kaybetmek dahada zordur
sagol canım tabıkı yuzunu görup kaybetmek daha zor ben normal dogum yaptımardndn parca kalms kurtaj oldum aylarca agladım uc gun yasadı sut sagıp verdım yogun bakımda beklemelr enzoru kucagama alamadımm nasıl hasretım anlatamam hep dılımde uyuyorum uyanıyorum aklmda yok yokk olmuyo cok zorr dusuk yapmıssın caanım sen belkı bende senın gıbı yapsaydım enbasında bukadar canım yanmazdı ınan. herturlu budurum zor tabı allahımm goruyo neler yasadgmıızı ınsllah enkısa zamanda yavrularmıza kavusuruzz

Abla gözlerim doldu çok kötü oldum. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Lütfen kendini suçlu bulma. Zaten küçük bir bebeğin var mecburen hareketli olmak zorundasın. Allah isteyen herkese versin. Biliyorum ne desek boş ama olacağı buymuş ablacığım. İnşallah hayırlısı olur. Seni çok seviyorum zeysmother burada çok değer verdiğim birisin

Üzülmeyin, isyan da etmeyin.. Veren de o, alan da..
Bir kızınız var çok tatlı maşallah Allah ona uzun ömürler versin :)
Ve unutmayın, o bebek size ahirette şefaatçi olacak.. :)

ben de ikincide riskli bir hafta geçirdim ve hep hayırlısı, sağlıklısı dedim
eminim cok zordur ama ya yuzunu görüp kaybetseydin, böyle düşünmelisin

zeysmother
sabırlar diliyorum. Allah kucağındaki bebeğine uzun ömürler versin. dr.lar ilk aylarda bebek tutunamadıysa, genelde bir sorun olduğunu söyler.
eğer doğacaksa tarlada bahçede çalış, düş kalk. hepsi kader kısmet.

allah sabır versin. iyiki oyalanıp sevgini yöneltebileceğin başka bir bebeğin var.
derdin acının hası bu işte.herkesin derdi kendine büyük tabi ama eften püften nedenlerle bdv de konu açanlar,ölmek istiyorum diyenler bi okusun can nasıl yanar görsünler..

canım ben hep şükür ediyorum hayırlısı buymus elden ne gelir ki rabbim sanada versin isteyen herkese versin anne olduktan sonra en büyük isteklerinden

Bende aynı duyguları hissettim canım sana karşı aynen canım kucağıma aldıktan sonra da kaybedebilirdim bu beni mahvederdi ben eşimden sabırlı çıktım o benden daha kötü oldu resmen kaybedince o gün gece kalkıp kalkıp kızımıza baktı onuda kaybederim diye rabbim korusun

Allah sabır versin ama kendinizi korumamıştınız gerçekten. Üzüldüm. Umarım bir daha istenmeyen bir gebelik yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…