yumurtlama günümden yaklaşık bir hafta sonra başlayan ve hala devam eden sadece göğüs ucumda bi sızlama var ve ilk kez oldu ama göğsümün genelinde çok yok. normalde 25 ila 28. günler arası hastalanıyorum ve bugün 25 inci günüm sabah dayanamadım test yaptım tabi yine tek çizgi oturdum ağladım çok doldum artık duygusallık, sinir, gerginlik var az önce lavaboya gittiğimde elime malum yerden yumurta akı kıvamında yaklaşık nohut büyüklüğünde koyu kıvamlı yapışkan bişey geldi bunlar nedir neden oluyoda beni ümitlendiriyo testi erkenmi yaptım artık anne olmak istiyorum bilenler yaşayanlar yardımcı olsun lütfennn
Bu belirti idrar yolu enfeksiyonuda olabilir hamilelikte olabilir adet belirtiside olabilir ama test için daha erken.idrar testleri genellikle gününde yada gününü geçince yapıldığında en doğru sonucu verir.istersen bir kaç gün daha bekle
yumurtlama günümden yaklaşık bir hafta sonra başlayan ve hala devam eden sadece göğüs ucumda bi sızlama var ve ilk kez oldu ama göğsümün genelinde çok yok. normalde 25 ila 28. günler arası hastalanıyorum ve bugün 25 inci günüm sabah dayanamadım test yaptım tabi yine tek çizgi oturdum ağladım çok doldum artık duygusallık, sinir, gerginlik var az önce lavaboya gittiğimde elime malum yerden yumurta akı kıvamında yaklaşık nohut büyüklüğünde koyu kıvamlı yapışkan bişey geldi bunlar nedir neden oluyoda beni ümitlendiriyo testi erkenmi yaptım artık anne olmak istiyorum bilenler yaşayanlar yardımcı olsun lütfennn
üzülme canım bende aynısını yaşadım su an yirmi haftalık hamileyim adetime 2 gün kala test negatif di adeti bir gün geçe pozitif di iki gün sonra tekrar yaparsın belirtilerin hamile gibi
canım ne yaptın adet oldun mu?
bende adetime 3gün kala test yaptım çıkmadı sonra 10 gün geçti kan testinde çıktı o yüzden ümidini kaybetme derim.
bende aynen pembe kan geldi adet oldum diye pedimi bile takmıştım ama ne gelen ne giden oldu meğersem hamileymişim.
canım ne yaptın adet oldun mu?
bende adetime 3gün kala test yaptım çıkmadı sonra 10 gün geçti kan testinde çıktı o yüzden ümidini kaybetme derim.
bende aynen pembe kan geldi adet oldum diye pedimi bile takmıştım ama ne gelen ne giden oldu meğersem hamileymişim.
2 kez,araliklarla test yaptim cok net cizgilir az oncede hastaneden kan testi yaptirdik 597 cikti cok sukur daha cok yeni sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?