- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
-
- Konu Sahibi PacemTeAmo
canım bu tarz modellerde kaseleri üst üste rahatça koyamazsın çok fazla yer kaplar. Bakarken bunu da düşün. ayrıca 12 ekmek tabağı var yani bilemedim, çok gerekli olacağını sanmıyorum. yemek masanı da büyük seçmen gerekit aksi halde sofra çok sıkışık olabilir
bende bu modeli çok beğenmiştim tasarımı çok değişik geldi bana :) 2 yada 3 hafta önce arkadaşıma istoçdan aldık 4100 lira saymışlardı bize şu an ama nedir durumu bilmiyorumMerhaba arkadaşlar.
Şu sıralar çeyiz araştırmamda en çok vakit harcadığım unsur 12 kişilik yemek takımları.
Hem şık hem modası geçmeyecek hemde desen içinde boğulmayan yemek takımı ararken tam da istediğim gibi bir yemek takımı buldum Korkmazdan. Ancak maalesef ki çok pahalı. Bir yemek takımına 5.500 TL vermek akıllıca gelmiyor bana. Yine de belki almak isteyen olursa diye buraya bırakıyorum.. Bir de sizin bildiğiniz, buna benzeyen ya da tarif ettiğim kriterlere uyan daha uygun fiyatlı yemek takımları varsa lütfen bana da söyleyin çünkü bulamıyorum...
İşte bahsettiğim Aşiyan Collection 120 parça yemek takımı.
Merhabalar. Ben de porselen araştırırken buna benzer tasarım modelleri Koleksiyon isimli bir markada görmüştüm. Eser-i istanbul diye bir serisi popüler. Başka serileri de var araştırabilirsin. Fiyat olarak bundan bir tık aşağıda . satış sitesine göre değişiyor malum sitelerin kampanyalarını takip edebilirsin. Bir de bu beğendiğin marka olan korkmazın toptancılarda yerine gitmiştim. Yaşadığın şehirde zücaciye toptancısı gibi bi yer varsa ordan fiyat alman daha iyi olur. Özellikle çeyiz seti yapacağın zaman dehşet fiyat indirimleri yapıyorlar tavsiye ederim. Kolay gelsinMerhaba arkadaşlar.
Şu sıralar çeyiz araştırmamda en çok vakit harcadığım unsur 12 kişilik yemek takımları.
Hem şık hem modası geçmeyecek hemde desen içinde boğulmayan yemek takımı ararken tam da istediğim gibi bir yemek takımı buldum Korkmazdan. Ancak maalesef ki çok pahalı. Bir yemek takımına 5.500 TL vermek akıllıca gelmiyor bana. Yine de belki almak isteyen olursa diye buraya bırakıyorum.. Bir de sizin bildiğiniz, buna benzeyen ya da tarif ettiğim kriterlere uyan daha uygun fiyatlı yemek takımları varsa lütfen bana da söyleyin çünkü bulamıyorum...
Her şeyimi internetten aldım hep ucuz buldum ama yemek takımımı şehirde bir dükandan yani mahalle esnafı tarzı elden taksit yapan bir yerden çok daha uyguna aldım.arkadaşlar bu tarz ürünleri mahalle esnafından almak mı avm mi internetten almak mı avantajlı?
ben de öyle düşünüyorum elden taksit yapan bir yer tercih etmek yönünde planım, daha uygun da olur diyorum da emin olamamıştım bugün bi cıkıp gezeceğim inşallah teşekkür ederim:)Her şeyimi internetten aldım hep ucuz buldum ama yemek takımımı şehirde bir dükandan yani mahalle esnafı tarzı elden taksit yapan bir yerden çok daha uyguna aldım.
Genel olarak ucuz değil ama denk geldi mi geliyor. N11 bu konuda çook iyi, mağazada bir ürün beğendiysen o sitede ara mağazayla karşılaştır ucuzunu al.ben de öyle düşünüyorum elden taksit yapan bir yer tercih etmek yönünde planım, daha uygun da olur diyorum da emin olamamıştım bugün bi cıkıp gezeceğim inşallah teşekkür ederim:)
bu nasıl bir şey aşık oldumMerhaba arkadaşlar.