Beni bastırmaya çalışan Kocam..

Canim ailene tabiki git kisas yapma derken fazla fedakarlik gercekten insani degersiz kiliyor.Ailenle musait zamanlarinda gorus ama o annesine gitti diye sen de ayni anda cantani kapip annene gidersen emin ol herkesin ekmegine yag sürülür.Zaten ailesinin istedigi bu yoksa pekala git evine derler.Bu bilinci sen asilayacaksin kocana mesela annesinden gelince surat yapmak yerine boynuna ozlemle saril ya da o gelene kadar pasta corek yap senin icin yapmistim bekledim yiyelim diye falan de.Bunlari cogaltabilirsin maksat kocan evinizin artik bir yuva oldugunu anlayip benimsesin.Emin ol ise yariyor.Esim hala ailesiyle görüşür birlikte de gideriz ancak o ilk yilki esimden eser yok o da artik benimsedi evimizi lutfen pes etme

İyi fikir ya motive ettin beni canım çooook ama çok teşekkür ederim :KK49::KK68:

Valla aynı durum. Ben de tersini yaptım o zamanda ben erkeğim erkeğin ailesine daha çok gidilir.sen mecbur gideceksin diyo.bunun çok kavgasına yaptık. Sonuç ikimizde inatlastik.

Ben evlilikte böyle didismeler olmasını doğru bulmuyorum..çözüm değil bi kere...sen yaptın ben de yaptım..sonu yok ki...gereksiz büyür olaylar...çekişmeli evlilik, çekişmeli bosanmaktan daha zor...

X