Beni bastırmaya çalışan Kocam..

hıc gıtmıyormusunuz beraber yanı genelde esler o sekılde gıder ya

Yok gideriz ayda iki kere fln beraber. Diğer günler de o gider tek başına. Ben ailemi anca beraber gittiğimizde görürüm ya da bir iki defa tek gidebildiğim de ..

Aynen de öyle oluyor. Kendisi dışarı çıktı hava güneş mis gibi giyindi çıktı, bense evde ders çalışıyorum pazartesi önemlilerin önemlisi sınavım var diye. Ağlicam sinirden çalışamıyorum şuan bu konuyu atlatamadan konsantre de olamayacağım offf. İyiki varsınız kk hatunlarııı En Büyük KK
Bak sinavin varmis bu durumda sinavina odaklan ii yonuyle bak o evd eolsa caliscak zaman bulamazdin belki de:KK49:

Yok gideriz ayda iki kere fln beraber. Diğer günler de o gider tek başına. Ben ailemi anca beraber gittiğimizde görürüm ya da bir iki defa tek gidebildiğim de ..
o zaman bırak gıtsın adam cok durmuyorsa sorun etme

Ayni seyleri yasamis biri olarak kisasa kisas yapma derim çünkü ters tepiyor.Erkekler evlilige daha gec adapte oluyorlar ve suc kocandan cok annesinde.Sen evde olmazsan adam eve niye gelsin daha cok rahatlar.Sabirli ol ve artik ikinizin de bir aile oldugunu hissettir ona.Birak ugrasin arada zamanla emin ol duzeniniz oturacak...

Selam arkadaşlar,

Buraya derdimin en ufaklarını da paylaşsam rahatlıyorum. Gelelim konuma: eşimle mazide etmiş olduğumuz kavgalardan bir nebzede olsa ders çıkarsın istiyorum. Ama olmuyor, başaramıyorum. Bitkin yorgun düşüyorum bu kavgalardan ders çıkarmadığı sürece kavgaların aynısı tekrarı olup, yıpratıyoruz birbirimizi. Bundan bi kaç ay önce eşim ben onu evde beklediğimi bile bile dışarlardaydı annesine uğradı arkadaşlarıyla buluştu eve geldi. Ya dedim ki "madem dışarı çıkmaya planlısın önce evine gel karını gör yemeğini ye öyle çık nereye gideceksen de gidersin" tamam dedi. Ve bugün günlerden yine aynısını yapma. Yine beni dinlemeyip işten sonra annesigile uğramış bana da ordaykn haber veriyor. Neden hatayı kabul edip tekrarlıyorsun dediğimde de "git gel mi yapiyim yolumun üstüydü uğradım" dedi. Ya bazılarınıza mantıklı bazılarınıza mantıksız geliyordur. Ama ben eğer bu konu hakkında özür aldıysam, ve kabul ettirdiysem konu sebep ne olursa olsun, uygulansın isterim. Annesigilden geldikten sonra da eve geldi tartıştık, mantıksızsın dedi annemlere ne zaman gitsem böyle yapıyorsun dedi çıktı gitti. Şimdi whatsappdan bana tehditler yağdıracaktır, önyargılar yapacaktır.

Ama biz bu konu üzerine ailesi olmadan yani daha öncesinde de tartışmıştık. Hemen ailesine çekiyor. Ya ben eşimi nasıl dinliyorsam "aman kavga etmeyelim" diye düşünüyorsam oda öyle düşünsün istiyorum.. Ben onu öyle kabul etmek zorundayım ama o benim düşüncelerimi yargılayıp saçma saçma değil kategorisine sokabilir mi? Off sizce ne yapmalıyımm?

yorumlara bakmadım ama bence siz fazla detaycısınız, git gel yapmaktansa iş çıkışı uğraması gayet mantıklı bence annesine ve arkadaşına, bende olsam aynını yapardım açıkcası, açıkcası ben eşinizde problem görmedim ama siz fazla detaycısınız biraz rahat bırakın

yorumlara bakmadım ama bence siz fazla detaycısınız, git gel yapmaktansa iş çıkışı uğraması gayet mantıklı bence annesine ve arkadaşına, bende olsam aynını yapardım açıkcası, açıkcası ben eşinizde problem görmedim ama siz fazla detaycısınız biraz rahat bırakın
arkadaşım tam her şeyi okumadın galiba arkadaş annesine gidince eşi surat asıyormuş.

Ayni seyleri yasamis biri olarak kisasa kisas yapma derim çünkü ters tepiyor.Erkekler evlilige daha gec adapte oluyorlar ve suc kocandan cok annesinde.Sen evde olmazsan adam eve niye gelsin daha cok rahatlar.Sabirli ol ve artik ikinizin de bir aile oldugunu hissettir ona.Birak ugrasin arada zamanla emin ol duzeniniz oturacak...

Bir sene oldu, sırf alışmasın bak oda gitmiyor desin diye annemlere bile gidemiyorum. Oda gidiyor banane bende giderim der diye.. Ama yok uğramasa içi rahat etmiyor. Bende özlüyorum, bende gitmek istiyorum. Aynen etkiye tepki olur. Daha çok zıtlaşırız diye kısasa kısas da yapamıyorum. Sen nasıl başardın, tiyo verirmisin :KK43:

Ne kadar evime kocama bakayım dersen okadar kötü olursun. Çoğunlukla yani. Ciddiyim erkekler öyle yapan kadınları daha az takıyor. Heralde bu çok fedakâr aman söyler susar yine yapar yine barışır mı diyor anlamadım neyin kafası ama gözlemlerim bu yönde

Bir sene oldu, sırf alışmasın bak oda gitmiyor desin diye annemlere bile gidemiyorum. Oda gidiyor banane bende giderim der diye.. Ama yok uğramasa içi rahat etmiyor. Bende özlüyorum, bende gitmek istiyorum. Aynen etkiye tepki olur. Daha çok zıtlaşırız diye kısasa kısas da yapamıyorum. Sen nasıl başardın, tiyo verirmisin :KK43:
Canim ailene tabiki git kisas yapma derken fazla fedakarlik gercekten insani degersiz kiliyor.Ailenle musait zamanlarinda gorus ama o annesine gitti diye sen de ayni anda cantani kapip annene gidersen emin ol herkesin ekmegine yag sürülür.Zaten ailesinin istedigi bu yoksa pekala git evine derler.Bu bilinci sen asilayacaksin kocana mesela annesinden gelince surat yapmak yerine boynuna ozlemle saril ya da o gelene kadar pasta corek yap senin icin yapmistim bekledim yiyelim diye falan de.Bunlari cogaltabilirsin maksat kocan evinizin artik bir yuva oldugunu anlayip benimsesin.Emin ol ise yariyor.Esim hala ailesiyle görüşür birlikte de gideriz ancak o ilk yilki esimden eser yok o da artik benimsedi evimizi lutfen pes etme

Canim ailene tabiki git kisas yapma derken fazla fedakarlik gercekten insani degersiz kiliyor.Ailenle musait zamanlarinda gorus ama o annesine gitti diye sen de ayni anda cantani kapip annene gidersen emin ol herkesin ekmegine yag sürülür.Zaten ailesinin istedigi bu yoksa pekala git evine derler.Bu bilinci sen asilayacaksin kocana mesela annesinden gelince surat yapmak yerine boynuna ozlemle saril ya da o gelene kadar pasta corek yap senin icin yapmistim bekledim yiyelim diye falan de.Bunlari cogaltabilirsin maksat kocan evinizin artik bir yuva oldugunu anlayip benimsesin.Emin ol ise yariyor.Esim hala ailesiyle görüşür birlikte de gideriz ancak o ilk yilki esimden eser yok o da artik benimsedi evimizi lutfen pes etme

Ne kadar evime kocama bakayım dersen okadar kötü olursun. Çoğunlukla yani. Ciddiyim erkekler öyle yapan kadınları daha az takıyor. Heralde bu çok fedakâr aman söyler susar yine yapar yine barışır mı diyor anlamadım neyin kafası ama gözlemlerim bu yönde

Eş de olsa iyilik yaramıyor.. Kendimden taviz verdikce o kendini hint kumaşı sanıyor. Bunu anladım.

X