- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
bence bu tabuyu yıkın diğer türlü de normal bir gününüz yok ztn.
Peki ya nasıl ? Ya nasıl başarıyorsunuz.. Bana da bir akıl verin, ben beceremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu tabuyu yıkın diğer türlü de normal bir gününüz yok ztn.
Seni rakip olarak görüyor kaynanan bak seni seçmedi beni seçti bana geldiO annesi, ben kimim ki.. (Düşüncede bir insan, her kavga da böyle der)
bir yere gideceği zaman haber vermesini isteyin. gitme demiyorum ama ara deyin.
son gittiği annesine yemek yedi mi yoksa gerçekten uğramış mı?
uğradıysa haksızsın... annesine istediği zaman uğrayabilir. yarım saat otursun gelsin ne var yani. saatlerce kalıyorsa o zaman kocan haksız...
bak bak hem anasına sana haber vermeden gidiyo sen gidince suç oldu canımİnan umurunda olmaz. Daha çok annesine gider. Ben frenlemesem hergün annesinde olur. Ama ben annemin hasretiyle ölüyorum. Gitsem diken üzerindeyim, eve gelirim annemlerden surat asık olur. Hepsini geçtim sözünde dur durmaycaksan da benden de bekleme. Ama böyle giderse inatlaşırım. Onunkisi aile de benimkisi ne? Yine birşey demiyorum ama beni hiçe sayıp kavgalarımızı hiçe sayıp aynısıno yaparsa, kendi değerini kaybeder
gidiyom ve gelmiyorum de ayO zaman da evde huzur kalmaz. Annemlere gitsem hemen hep kendi annendesin sen bizim eve geldin buranın kızısın, annemlere gitmelisin.. Oluyor. Ama o bu tarafın oğlu değil, hiç gitmez. Bensiz adım atmaz annemlere.. Bencillikte üzerine yoktur.
Peki ya nasıl ? Ya nasıl başarıyorsunuz.. Bana da bir akıl verin, ben beceremiyorum
"yolumun üstüydü uğradım" dediği zaman "uğrama" derseniz, ailesiyle ilgili olduğunu düşünmesi normal.
"önemli olan annen/arkadaşın değil. önce yol üzerindeki arkadaşına uğramış olsaydın da uğrama diyecektim. derdim bir yerlere gidiyor olman, annene gidiyor olman değil. eğer gideceksen de, bana önceden haber ver. ya yemek yapmayayım, ya da sen orada ye ben burada yiyeyim seni aç aç beklemeyeyim" gibi söylemeyi deneyin.
o geldiğinde evde olmamanız da, "anneme gittim diye trip atıyorsun" olacaktır.
"git, önceden haber ver" durumunu kabullenmesini sağlayın. benim adam da yapıyordu böyle. evde aç aç onu bekliyorum, yok anam şunu bunu istedi yok bilmem ne "e seni bekliyorum?" yani senin keyfin için ben hiçbir şey yapmadan yalnızca seni bekliyorum algısını kabullenince geçiyor. şimdi yine gidiyor ama en azından haber veriyor.
Seni rakip olarak görüyor kaynanan bak seni seçmedi beni seçti bana geldi
çünkü beni daha çok seviyor seni yeri geliyor hiç sayıyor
onun sevdiği yemeği ancak ben yapabilirim falan
üff sanki hala 3 yaşındaki çocuğu duruyor karşısında
umursama öncelik bu.. Gitsin 24 saat kalsın gece yatsın ölsün gebersin arama.. geldiğinde de sorma.. bi dene bunu biraz. Başı boş kalsın..
Sen de git annene aynı şekilde oradayken seni arasın. senin yaptığını sana yapıyorum aylardır böylesin ben bir kere gelince mi suç oluyor dersin??? bir iki devam et böyle.. Annenlerden çıkmıyorsun derse de .. ikimizde eşitiz artı eksi yok sen ne kadar ne yapıyorsan benim de hakkım var diyeceksin.
Bu yolu da deneyeceğim, umarım "sen kısasa kısas yapıyorsun madem, bende başka konularsa yapmasını bilirim.." Demez. Çok sever de eşim tehdit yağdırmasını, sinsice zamanı beklemesini..
Ben yeryüzünde henüz bizim mantigimizla calisan bi erkek kafasi hic görmedim.
Sizde aynisini yapin. O evdeyken siz disarida gezin bi yerlere ugrayin sonradan haber verin.
Guzel laftan anlamazlar. Çünkü isin icine bi kere anasi girmiş. Oraya ugruyor diye tartisma çıkardığını saniyor ve onun kafasindaki bu tabuyu yikamazsin o yuzden kendi yaptigiyla vuracaksin.
Aman odun geldiler odun gidiyorlar su erkekler hepsi ayni. Al birini vur ötekine.
Aynen, görünen o ki aynısını yapmalıyım yoksa başka çare yok. Kendi silahıyla vuracağım.. Hepsi aynı kuzum hepsiii!!! Analarıda anaları.. Biz annekuzusu değiliz zaten, çam ağacından düştük. Ailemiz de yok, değerli de değiller.. Oturup kocamız gelcek diye onları fln bekleriz anca biz!
Arkadasim haklısın ama bu erkekler boyle at gozluguyle bakiuorlar dunyaya. Emin ol senin kafana taktigin kadar hiiic takmiyor sen yiprandiginla kaliyorsun. Sonra onlara hiiicbiseler olmuyor tum hastalik dert kadinlarda oluyor. Bencil ol madem o kadar anlattin anlamiyor unudunu kes sende onune bak o ole geziosa sende gez kisasa kisas yapiosun derse guler yuzle yooo hic d ebile diyerek normal yasamina devam et zaman zaman anlayacaktir
gerekirse rest çekBu yolu da deneyeceğim, umarım "sen kısasa kısas yapıyorsun madem, bende başka konularsa yapmasını bilirim.." Demez. Çok sever de eşim tehdit yağdırmasını, sinsice zamanı beklemesini..