Beni bastırmaya çalışan Kocam..

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
Selam arkadaşlar,

Buraya derdimin en ufaklarını da paylaşsam rahatlıyorum. Gelelim konuma: eşimle mazide etmiş olduğumuz kavgalardan bir nebzede olsa ders çıkarsın istiyorum. Ama olmuyor, başaramıyorum. Bitkin yorgun düşüyorum bu kavgalardan ders çıkarmadığı sürece kavgaların aynısı tekrarı olup, yıpratıyoruz birbirimizi. Bundan bi kaç ay önce eşim ben onu evde beklediğimi bile bile dışarlardaydı annesine uğradı arkadaşlarıyla buluştu eve geldi. Ya dedim ki "madem dışarı çıkmaya planlısın önce evine gel karını gör yemeğini ye öyle çık nereye gideceksen de gidersin" tamam dedi. Ve bugün günlerden yine aynısını yapma. Yine beni dinlemeyip işten sonra annesigile uğramış bana da ordaykn haber veriyor. Neden hatayı kabul edip tekrarlıyorsun dediğimde de "git gel mi yapiyim yolumun üstüydü uğradım" dedi. Ya bazılarınıza mantıklı bazılarınıza mantıksız geliyordur. Ama ben eğer bu konu hakkında özür aldıysam, ve kabul ettirdiysem konu sebep ne olursa olsun, uygulansın isterim. Annesigilden geldikten sonra da eve geldi tartıştık, mantıksızsın dedi annemlere ne zaman gitsem böyle yapıyorsun dedi çıktı gitti. Şimdi whatsappdan bana tehditler yağdıracaktır, önyargılar yapacaktır.

Ama biz bu konu üzerine ailesi olmadan yani daha öncesinde de tartışmıştık. Hemen ailesine çekiyor. Ya ben eşimi nasıl dinliyorsam "aman kavga etmeyelim" diye düşünüyorsam oda öyle düşünsün istiyorum.. Ben onu öyle kabul etmek zorundayım ama o benim düşüncelerimi yargılayıp saçma saçma değil kategorisine sokabilir mi? Off sizce ne yapmalıyımm?

Güzel dilden anlamayan insana aynisini onada yapicaksiniz...

Ben yapamıyorum işte. Kendi ailemi ayda bi kere görmüşümdür. Yeterki tartışma olmasın, kıyaslama olmasın diye. Ama konu aile değilken ailesine çekmeyi çok seviyor... Kısasa kısas yapamıyorum işte. O eve gelmeden evim temiz olsun yemeğim hazır olsun kocam gelir evde oliyim derdindeyim onunsa umurunda bile değil.

bir erkeğe hatasını kabul ettirmenin tek yolu onu kendi silahı ile vurmak. yani sizde ona aynı şeyi yapın sizi anlayacaktır.

Bunlari yinede yparsiniz... ama baktiniz ki olmuyor sizde birgün evde olmayin o isten gelince

Anası yapıyor işte
ben olsam evde bir müddet yemek yapmam
gelip yemek sorunca annende yemişsindir diye yapmadım derim
onun eve geldiği saatte dışarıya çıkarım
biraz kısasa kısas yani

İnan umurunda olmaz. Daha çok annesine gider. Ben frenlemesem hergün annesinde olur. Ama ben annemin hasretiyle ölüyorum. Gitsem diken üzerindeyim, eve gelirim annemlerden surat asık olur. Hepsini geçtim sözünde dur durmaycaksan da benden de bekleme. Ama böyle giderse inatlaşırım. Onunkisi aile de benimkisi ne? Yine birşey demiyorum ama beni hiçe sayıp kavgalarımızı hiçe sayıp aynısıno yaparsa, kendi değerini kaybeder

neden kendi ailenizi ayda 1 görüyorsunuz ki adam bildiğin odun sende inadına yap

neden kendi ailenizi ayda 1 görüyorsunuz ki adam bildiğin odun sende inadına yap

O zaman da evde huzur kalmaz. Annemlere gitsem hemen hep kendi annendesin sen bizim eve geldin buranın kızısın, annemlere gitmelisin.. Oluyor. Ama o bu tarafın oğlu değil, hiç gitmez. Bensiz adım atmaz annemlere.. Bencillikte üzerine yoktur.

bence bu tabuyu yıkın diğer türlü de normal bir gününüz yok ztn.

bir yere gideceği zaman haber vermesini isteyin. gitme demiyorum ama ara deyin.

son gittiği annesine yemek yedi mi yoksa gerçekten uğramış mı?

uğradıysa haksızsın... annesine istediği zaman uğrayabilir. yarım saat otursun gelsin ne var yani. saatlerce kalıyorsa o zaman kocan haksız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…