Selam arkadaşlar,
Buraya derdimin en ufaklarını da paylaşsam rahatlıyorum. Gelelim konuma: eşimle mazide etmiş olduğumuz kavgalardan bir nebzede olsa ders çıkarsın istiyorum. Ama olmuyor, başaramıyorum. Bitkin yorgun düşüyorum bu kavgalardan ders çıkarmadığı sürece kavgaların aynısı tekrarı olup, yıpratıyoruz birbirimizi. Bundan bi kaç ay önce eşim ben onu evde beklediğimi bile bile dışarlardaydı annesine uğradı arkadaşlarıyla buluştu eve geldi. Ya dedim ki "madem dışarı çıkmaya planlısın önce evine gel karını gör yemeğini ye öyle çık nereye gideceksen de gidersin" tamam dedi. Ve bugün günlerden yine aynısını yapma. Yine beni dinlemeyip işten sonra annesigile uğramış bana da ordaykn haber veriyor. Neden hatayı kabul edip tekrarlıyorsun dediğimde de "git gel mi yapiyim yolumun üstüydü uğradım" dedi. Ya bazılarınıza mantıklı bazılarınıza mantıksız geliyordur. Ama ben eğer bu konu hakkında özür aldıysam, ve kabul ettirdiysem konu sebep ne olursa olsun, uygulansın isterim. Annesigilden geldikten sonra da eve geldi tartıştık, mantıksızsın dedi annemlere ne zaman gitsem böyle yapıyorsun dedi çıktı gitti. Şimdi whatsappdan bana tehditler yağdıracaktır, önyargılar yapacaktır.
Ama biz bu konu üzerine ailesi olmadan yani daha öncesinde de tartışmıştık. Hemen ailesine çekiyor. Ya ben eşimi nasıl dinliyorsam "aman kavga etmeyelim" diye düşünüyorsam oda öyle düşünsün istiyorum.. Ben onu öyle kabul etmek zorundayım ama o benim düşüncelerimi yargılayıp saçma saçma değil kategorisine sokabilir mi? Off sizce ne yapmalıyımm?