Merhabalar...
Az önce erkek arkadaşımla bi konu hakkında konuştuk ve canım sıkıldı. Burda size danışmak istedim. Ben sürekli kot pantolonlar tişörtler badiler veya gömlek tarzı giyiyorum. yani biraz klasik kaçıyo giydiklerim. Erkek arkadaşımda az önce hep klasik giyindiğimi söyledi. işte şu tarz pantolon giysen deri ceket giysen falan sana çok yakışır aslında dedi. dar değlde biraz daha bol pantolon giysen dedi ama öyle çok bol olmicakmış...
Aslında 1 yıl öncesine kadar spor giyiniyodum. Üni kazandıktan sonra yaşta biraz büyüyünce daha klasik giyinmeye başladım. Beğendiğim kıyafetler ayakkabılar bu yönde olmaya başladı. Topuklu ayakkabı falan almaya başladım. Gömlekler vs.
Birde yaşımdan küçük gösteriyorum. 19 yaşındayım ama gören sen en en fazla 15sin diyolar. 12 misin diyen bile oluyo. Küçük göstermek iyidir her zaman deniliyo ama şu anda pekte hoşuma gittiğini söyleyemem belki ilerde...
Neyse her zamanki gibi uzatarak yazdım, kısaltmayı beceremem..
Spor giyinmeye başlamak istiyorum tekrardan fakat kıyafet zevki yok sanırım bende. Yani bişeyleri yakıştırmayı pek beceremiyorum gibi geliyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Erkek arkadaşım 2dir söylüyo gerçekten kafama takıldı spor daha mı çok yakışıyo diye.
Birde kısa bi süre sonra askerliği bitiyo kısmetse görüşcez. Karşısına güzel çıkmak istiyorum
Bildiğiniz beğendiğiniz markaların kıyafetlerinden resimler ekleseniz bende alabileceğim kadarını alsam veya gidip baksam denesem çok iyi olur