Beni baştan yaratın...

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
Merhabalar...

Az önce erkek arkadaşımla bi konu hakkında konuştuk ve canım sıkıldı. Burda size danışmak istedim. Ben sürekli kot pantolonlar tişörtler badiler veya gömlek tarzı giyiyorum. yani biraz klasik kaçıyo giydiklerim. Erkek arkadaşımda az önce hep klasik giyindiğimi söyledi. işte şu tarz pantolon giysen deri ceket giysen falan sana çok yakışır aslında dedi. dar değlde biraz daha bol pantolon giysen dedi ama öyle çok bol olmicakmış...

Aslında 1 yıl öncesine kadar spor giyiniyodum. Üni kazandıktan sonra yaşta biraz büyüyünce daha klasik giyinmeye başladım. Beğendiğim kıyafetler ayakkabılar bu yönde olmaya başladı. Topuklu ayakkabı falan almaya başladım. Gömlekler vs.

Birde yaşımdan küçük gösteriyorum. 19 yaşındayım ama gören sen en en fazla 15sin diyolar. 12 misin diyen bile oluyo. Küçük göstermek iyidir her zaman deniliyo ama şu anda pekte hoşuma gittiğini söyleyemem belki ilerde...

Neyse her zamanki gibi uzatarak yazdım, kısaltmayı beceremem..

Spor giyinmeye başlamak istiyorum tekrardan fakat kıyafet zevki yok sanırım bende. Yani bişeyleri yakıştırmayı pek beceremiyorum gibi geliyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Erkek arkadaşım 2dir söylüyo gerçekten kafama takıldı spor daha mı çok yakışıyo diye.
Birde kısa bi süre sonra askerliği bitiyo kısmetse görüşcez. Karşısına güzel çıkmak istiyorum
Bildiğiniz beğendiğiniz markaların kıyafetlerinden resimler ekleseniz bende alabileceğim kadarını alsam veya gidip baksam denesem çok iyi olur :KK59:

Son düzenleme:
bence 19 yaş en güzel yaş... klasik giyinip heba etme bu yaşını..yaşına en uygun markalar zara,stradivarus, mango, h&m ne bilim daha başka birçok marka var şık modern ve spor tarzı olan marka.. özellikle de zarayı öneriyorum sana... biraz da moda sitelerine göz at.. bu sitelerde sokak modasına bakman yeterli :KK66: kim neyi neyle giymiş.. görünce elindeki kıyafetlerinel nasıl kombinler oluşturabileceğin konusunda fikir sahibi olursun canım.güzel kıyafetlerle erkek arkdaşının karşısına çıkmanı dilerim.iyi akşamlar...

cnm gömlek seviyosan klasik olmayan bi gömlek üzerine deri bir ceket.ona uygun ayakkabılar klasik olmayan ve de güzel bi kot.. şahana olur mesela

takıların da ona göre spor şeyler olmalı.. eski sportif halini yeni ufak tefek detaylarla renklendirebilirsin:KK8:

hem illa da markalara takılıp kalmamalısınn:KK34:

o kadar güzel orijinal şeyler var ki illa marka olsun deme

streetchicleatherjacket.jpg

snowy_mrv
çook teşekkür ederim
aslında klasikten kastım tam olarak herkesin giydiği şekilde giyinmem. yani kot pantolonları nasıl herkes giyiyosa onun gibi
yani daha farklı bi model olsun demiyordum.
ama konuyu açtığımdan beri spor giyinmeye başladım :)
zaten spor olan bi kaç kıyafetim vardı
önceden de hep spor ayakkabı converse giyerdim sonradan topuklu ayakkabılara heveslendim ama onlarda da daha spor gibi sandalet tarzı şeylerdi. zaten yürümeyi de beceremiyorum. sporları çekince oh be dedim :)
markaları yazmanız süper olmuş zaten aklımdaydı araştırmıştım. tek sorun okuduğum şehir küçük bi yer olduğundan bu tarz markalar malesef yok. onun dışında diğer markalardan bakıcam alışveriş yapıcam şu bursu bi alayım da :)

bi kaç gündür spor olan kıyafetlerimi giyince kendimi daha rahat hissettim sanırım gerçekten yakışan da bu...

çok teşekkürler tekrar verdiğiniz fikirler için :)

X