• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aydinlatinn lütfenn :(

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Bayanlar 2,5 aydir korunmuyoruz esimle bebek istiyoruz .. Bikac kez test yaptim üzerimdeki belirtilere göre ama negativ cikti ... O belirtilerim hala var .. Bel ve bas agrisi , mide yanmasi , simdide sabah inceden mide bulantisi gelmeye basladi , birdee sersem gibiyim 12 kalktim öglen 7 den beri zor tutuyorum kendimi uyumamak icin 3-4 gündür böleyim ,istahim azaldi , sol kasigimdan bele vuran batmalar , halsizlik vee simdide sag kasigim sismeye basladi ... Kan testi hic yptirmadim korkuorum negativ cikcak die :( hamile olanlar bi belirtilerini yazarlarmi nolur ??

tatlım sağlığın açısından mutlaka kan testi yaptırmalısın
hamile isen doktora gitmen gerekiyor takip için
değilsen daha fazla umutlanmaman için..
her hamilelik farklı belirtiler gösterir.

Bayanlar 2,5 aydir korunmuyoruz esimle bebek istiyoruz .. Bikac kez test yaptim üzerimdeki belirtilere göre ama negativ cikti ... O belirtilerim hala var .. Bel ve bas agrisi , mide yanmasi , simdide sabah inceden mide bulantisi gelmeye basladi , birdee sersem gibiyim 12 kalktim öglen 7 den beri zor tutuyorum kendimi uyumamak icin 3-4 gündür böleyim ,istahim azaldi , sol kasigimdan bele vuran batmalar , halsizlik vee simdide sag kasigim sismeye basladi ... Kan testi hic yptirmadim korkuorum negativ cikcak die :( hamile olanlar bi belirtilerini yazarlarmi nolur ??

Test yaparken adetin kaç gün gecikti. Belirttiğin belirtiler 6 haftadan sonra meydana çıkan belirtiler zaten. kan testi yaptır rahatla zaten kan değerinden belli olur bebeşin olup olmadığı. Ama eğer gecikmiş isen geç döllenme diye bir şey var. 3 ayda kan değerinde çıkma olmadığı halde kese kendını saklıyor ve hamilelik belli olmuyor. Pskilolojikde olabilir yaşadıkların bebeği çok istediğinden dolayı. Beyninde bir takım şeyleri yaşarken bebek düşüncesini kafandan atıp yap.

Back