• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aramadı ☹️

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Çarşamba günü bir etkinlikte bir çocukla tanıştım.guzel hoşça sohbet ettik instagramimi istedi verdim ben de onunkini aldım. Ama o gün bugündür ses yok çocuktan ben hikaye falan paylaştım belki cevap yazar diye bişey yazmadı.sizce hoşlanmadi mi benden ya da çekindi mi. Ne yapayım ben mi yazayım yoksa yazmazsa bosverip kaderime boyun mu eyeyim. Bu arada yaşım 38 çocuk 36 yaşında baya iyi kariyeri var bı de benden biraz kısa acaba yasa mi takıldı daha citiri varken beni napsin

Takip ediyor musunuz birbirinizi? Hikayelerinizi gördü mü? Gördüğü halde mi yazmadı?

Bazı insanlaf çevre yapmak için böyle instagramdan ekleyebiliyor. Takipçisi ve takip edeni falan çok mu? Öyle bir şey olabilir belki. Çok arkadaşım olsun gibisinden eklemiş olabilir. Konuşmak çok istiyorsanız, eğer bi hikaye falan atarsa ordan yazıp muhabbet edebilirsiniz. Muhabbetin akışına göre anlarsınız zaten

Çarşamba günü bir etkinlikte bir çocukla tanıştım.guzel hoşça sohbet ettik instagramimi istedi verdim ben de onunkini aldım. Ama o gün bugündür ses yok çocuktan ben hikaye falan paylaştım belki cevap yazar diye bişey yazmadı.sizce hoşlanmadi mi benden ya da çekindi mi. Ne yapayım ben mi yazayım yoksa yazmazsa bosverip kaderime boyun mu eyeyim. Bu arada yaşım 38 çocuk 36 yaşında baya iyi kariyeri var bı de benden biraz kısa acaba yasa mi takıldı daha citiri varken beni napsin
Sizden mi hoşlanmadı, yaşınızdan mı hoşlanmadı, boyunuzdan mı hoşlanmadı bunu doğal olarak biz bilemeyiz. Birbirinizi eklediniz diye sizden hoşlandı anlamı da çıkmaz. Muhabbetinizi sevmiş bir iletişimimiz olsun diye vermiş almış ta olabilir instanızı. Malum listemizde duygusal olarak bir şeyler hissetmeyi düşünmediğimiz bir dolu karşı cins kişisi var. Aslında 38 yaşında bir insana bunları açıklamak da normal gelmiyor insana. Hoşlandığınızı anlıyorum ama hemen mesaj yazmak yerine bekleyin, eklediği bir kaç şeyi beğenin. Ha sabredemiyorsanız bir hatır sorun arkadaşça. Zaten biliyorsunuz ki siz ne yapmayı seçerseniz seçin etkilenme karşılıklı değilse devamı gelmez, gelse de yanlış şekilde olur. Umarım karşılıklıdır ve bu heyecanınız güzel gelişmelee dönüşür

Ayrıca bir erkek istese ve beğenseydi kesin yazardı sakın siz yazmayın. Yaşınız küçük değil sonuçta. Belki sonradan mantığına uymadığını anladı. Nasip değilmiş

Konuyla ilgili merak ettiğim: nasıl bir etkinlikte tanıştınız
( yeter artık ben de birileriyle tanışmak istiyorum dkdldl)

Ben yazarsam olmazmış bir sürü yerde okudum ilk mesajı erkek atmaliymis
Saçmalamayın Allah aşkına kim diyor onu? İnstagraminizda bir şeyi görüp hoşuna gitmemiş olabilir mi? Ne bileyim erkek kuzenle, erkek normal arkadaşla fotolar falan varsa sevgiliniz var zannetmiş olabilir mi? Birkaç gün daha bekleyin sonrasında içinizde kalacağına bir merhaba yazın gitsin, sonuçta tanışıp eklesmissiniz. Ayrıca bilerek bekletip taktik yapıyor da olabilir taktik yapma olayı erkeklere de bulaştı

Zaman ver biraz yaşa takılıyosa da zaten hiç gelmesin önemli olan yaydığın enerji

Back
X