Beni aldattığı kız

Diğer kızıda ayakta uyutmasın kıza senleyken ikinizi idare ettiğini onu sevmediğini
ama onunda aldatıldığını bilmesi gerketiği için msj yazdığını söyle
Ve seninkine de geri dönme ortada kalsın o öyle tabi bunları duyunca kız bırakırsa onu...

Bence açıkça seni aldatmış aldatıyor. Kızla facebooktan işi pişirmiş. Senin olayı öğrenmen de işine gelmiş beyefendinin. Gitmiş kızla beraber. Kıza sakın birşey söyleme. Kızla muhatap olursan çok kötü durumlara düşersin. Böyle bir insandan da pek hayır gelmez. Evlenirsin 10 yıl sonra senden sıkılır iş çevirir baksana evlenme arefesinde yaptıklarına. Benim önerim unutman yönünde. Daha 22 yaşındasın gençsin de. Daha iyisi çıkar karşına. Neden olmasın. Bu çocuk 4 yılınızı ve seni nasıl böyle hemen satmış çok enteresan . Ya seninle ciddi düşünmüyor artık vazgeçmiş evlenmek istemiyor. Ya da Kızla bir süre takılıp sana dönecek. Tabi kız bırakırsa. Bu çocuğu sil bence ve geri dönerse de hırsını al öyle bırak.

Hal ve hareketlerinden anlamadın mı soğukluğundan yada . Facede sana ait bi ilişkisi var ibaresi de mi yoktu .
Yapma lütfen yapma . Böyle bir adamla ilerde evlensen ne olacak . Aldatan bir koca aldatan bir baba ... Mutsuzz evlilik psikolojisi bozuk çocklar .
Bence yat kalk Allaha şükret de nişan söz gibi bir resmiyet olmadan anlamışsn ne olduğunu .

kendine yakıştırabilecek misin kıza mesaj atmayı ?
bırak ne halleri varsa görsünler. sen gurulu bi şekilde yaşa acını. gurursuz olup aldatıldığın ve onun senden af dilemesine rağmen hala mesaj atmayı ortalığı karıştırmayı düşünme.
unutma senden af dileyen yok!

Senden özür dileseydi şayet kırıklıkların geçmesede yaralarının sarılması hatrına 4 yılın hatrına belki başlanabilirdi..
Ama adam yaptığına pişman değil, seni kazanmak için bir amacı yok bunun farkındasın değilmi?
olsanda olur olmasanda yani!
Bence insan ''HİÇBİRŞEY''ifade etmediği yerlerde ''HİÇ''leşerek gitmeyi bilmeli...
karar senin kırılacak kalbi olan sensin!

yok konuşmadım. zaten şu an yaz tatili sebebiyle ayrı şehirlerdeyiz. mesaj da yazmıyorum hiç. öyle yaşayıp gidiyorum kendimi tutuyorum ama o karşıma çıkarsa konuşmaya kararlıyım. karşıma çıkmaması büyük sorun maalesef( aramıyor birşey demiyorr.. kıza da birşey söylemiyorum. öfkem içimde saklı..özel mesaj yollayamıyorum maaleseff(

nasıl çıkaracağım onu karşıma yazışmaları çıldırtıyor resmen aklımdan kötü şeyler yapabileceğim geçiyor:'((

canım ya güçlü ol lütfen insan yediremiyor kendine ne yapıcagını bilmiyor hırs almak istiyor onun yaptıklarından. . 4 yıllık geçmişiniz varmış bi maille bitmemeliydi keşke arasaydın açık açık söyleseydin kızla olan konusmalarını o zaman ne diyecekti çok merak ediyorum . .böyle bi durumda ben ne yapardım bilemiyorum ama 4 yıl hiçte kolay değil en azından hesap sorman gerekiyor içinin rahat etmesi için yoksa rahatlayamazsın ki .. =(

4 senelik ilişkinizi bir maille bitiriyorsunuz ve karşı taraf hemen kabulleniyor öyle mi ??:44:
bırakın gitsin yahu bundan bir hayır gelmez

tekrar arıycaktınız madem neden bitirdiniz ki..
yalvarması için mi..
keşke bilmiyor numarası yapsaydınız en azından devam ederdiniz ve gurursuz duruma düşmezdiniz..
zaten ortada da affedilebilicek bir durumyok..çünkü af dileyen yok..
o kızlada devam ettiğine göre o kızla flört etmeye başlamış..
hiç uğraşmaya deymez..
çok iyi anlıyorum üzüntünü ama..inşallah allahım senin karşına onu unutturucak birini çıkartır..
inşallah iyiki diycen günler gelir.. daha fazla üzülme..
saplantı haline gelebilir..

çok haklısınız ama facebook şifresini bildiğimi bilmiyordu ve gizli bakıyordum yanlış bir davranışta bulunduğum için söyleyemedim. ama keşke deseymişim zaten anladı ve değiştirdi şifreyi.. şimdi de kara kara düşünüyorum nasıl hesap sorabileceğimi gerçekten rahat edemiyorum çok merak ediyorum hiç mi pişman olmadı hiç mi içinden geçmedi diye(

yok artık, lütfen küçülme.
ne demek bozabilir miyim, bugün bozarsın yarın başkası olur.
erkek arkadaşın seni gözden çıkarmasa böyle bir flörte girmezdi zaten, ki kabullenmesi de çok kolay olmuş bana göre,
seven biri ayrılalım lafını kabul edemez asla, hele evlilik düşünen biri 10 günde unutamaz.
bence o başka diyarlara yol almış sen de doğru kararı vermişsin şu anki pişmanlığın özleminden kaynaklanıyor
sakın küçük düşücek şeyler yapma yoksa ileride daha çok üzülürsün.

siz kızı arasanız,söyleseniz nolur ki hayatınız onun hayatını,hesaplarını didikleyerek kız ayıklamaklamı geçecek...4 yıllık ciddi ilişkiyi bi çırpıda bitirmek böyle kolay mı sebebini açık açık söylemediginiz halde tenezzül edip sormamış,üstünüze düşmemiş direk kabul etmiş ayrılıgı bir nevi ekmegine yağ sürmüşsünüz...sevgiliniz başka ufuklara yelken açmış 4 yıl verdikten sonra çok acı ama olmayacak birşey de değil...böyle tutarsız biriyle nişanlanmamışsınız iyi ki kurtuldugunuza sevinin...kimse vazgeçilmez değil..allah hakkınızda hayırlısını versin

bence kızla konuşursan bozmak yerine egosunu şişirirsin. hemde hem kızın hemde eski erkek arkadaşının.
böyle durumlarda sevgilisi veya eşi olupta başkalarıyla takılmaya çalışan tarafa kızıyorum. sonuçta sen ilişkin olduğu halde başka ilişkilere açık olursan elbet birgün birini bulacaksın.
evet severken ayrılmak hele ki uzun ilişkide hiiç kolay değil. ama bu çocuk sana dönse ne olur ki. hep şüphe içinde yaşarsın, birşeyler ararsın, bulamazsan kuruntu yaparsın. birde boşuna zamanını, sevgini harcarsın.

evet bencede doğru söylüyorsun değer vermeyen birini napıcksın

cidden onu bırakıp sana gelse devam edecek misin, gururun ne olacak, bu ilişki bitmiş, istediği kadar gelsin sen de her şeye rağmen affet, hatta seninleyken başka kızlarla da olmasına izin ver.. bitmiş bu ilişki..

uzun süreli ilişkilrde bu aldatma olayı fazla oluyo.ilişkinizde bi sıkıntı varmıydı çok mu kavga ediyodunuz belkide erkek arkadaşın bundan dolayı bıkmış ver biri ona yakınlık gösterince gitmiştir.ben varsayım olarak konuşuyorum yalnış anlama.bi erkek aldatmışsa olay bitmiştir dönse köpek olsa sana affetme kendi kendinide yeme dünya süper insanlarla dolu.herkez kötü değil.bu giden günler geri gelmeyecek kafa takmak o kadar saçmaki kocan değil bişeyin değil tabiki kolay değil ama üç günlük dünya geri gelmezzz sen topla arkadaş çevreni gez toz kafanı dağıt istediğini giyin alışveriş yap böyle atlatacaksın tatlım....

dağlara taşlara evlerden ırak böyle bi erkek, 100 metre yaklaşmasına dahi izin verme, ailenin içinde, hayatının içinde böyle bi insanlıktan çıkmış erkeği ister misin ??
bundan sonra onunla telefonla konuşman bile seni kirletir.. hamamda bile söküp atamazsın onun iğrenç sesini üstünden.. aman uzak dursun... hiçbir şey ispatlamak zorunda değilsin.. bırak sen onlar çoklu ilişkilere girmişlerdir çoktan... birbirlerini yesinler...
yemin ediyorum midem bulandı... şanslıymışsın ciddi bi şeyler olmadan kurtulmuşsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…