Beni aldattığı kız

canım işi bozsan ne olacak ki çocuk bir başka kıza sarılmış bile. yarın öbürgün evlensenizgene aynısını yapar. demek ki o kadar karaktersiz biri Allah yüzüne bakmış da daha şimdiden huyunu göstermiş. Daha ne çok seni sevenler çıkar karşına bırak o yaptığından utansın.

işin garip tarafı bana senden başka kimseyi sevmedim sevdiğimi söylemedim diyor. yani o kızla beraber olduğunu kabul etmiyor kendini o kızla arkadaş olarak görüştüğüne inandırmış gibi. ama beni inandırabileceğini düşünmesi komikk..

ben kabul edenini daha gormedim :82:
hicbiri kabul etmez
o yuzden takmayin bi an evvel uzaklasin.

4 yıllık bi ilişki çok basit bi şekilde bitmiş üstelik çocuğun pek umrunda gibi gözükmüyo kendi kafasına göre hareket ediyo başka kızlara ilan ı aşk edio salla tatlım bu çocuğu demesi kolay diceksi biliyorum çok emek harcamıssındır ilişkin içi buna kesinlikle eminim ama unutmaktan başka çaren yok gibi gerçeten çok üzüldüm o kadar sene yazık yha çocuğunda rahatlığına nasıl sinir oldum yha

ben kabul edenini daha gormedim :82:
hicbiri kabul etmez
o yuzden takmayin bi an evvel uzaklasin.

Herkes genelde aynı şeyi yazmış ama bende yazmadan duramayacağım. Sakın hiç bi şekilde iletişime geçme onunla belli ki sevgilinin artık seni pek tındığı yok alışkanlıktan falan arada bi kaç mesaj atarsa da sakın heveslenme bitmiş artık bu ilişki kendini inandırsan iyi edersin.

İçin soğuyacaksa , başka birinden rica et , kıza mesaj atsın face'ten , mesela aaa x (eski sevgilin) dalgınla beraber değil miydi şu tarihe kadar , sen ne zaman çıkmaya başladın gibisinden bir mesaj atabilir .
Ay çok mu kötüyüm yahu.
Ama belli ki erkek arkadaşın ilişkinize nokta koymadan kızla flörte başlamış , intikamı haketmiş.
Bir daha aklında olsun öyle sessiz sedasız gidip sana yapılan haksızlığa göz yumma.

seni nişanlıyken aldatan bir erkek evlenince hiç iflah olmaz bence,böyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin cnm.sakın kendini küçük düşürecek bir hareket yapma.

4 yıllık ilişki bu kadar kolay bitebildiğine göre erkek arkadaşın daha öncesinden pes etmiş demek ki.
bence bu sadece senin gördüklerin, göremediklerinde var gibi geliyo bana. neyse...
ne diye çaba harcıyorsun ki, yol ver gitsin

Son düzenleme:

Herkesin görüşleri farklıdır
Dışarıdan herhangi bir kişi gibi bu görüşleri savunurken ilişkideki 3. değil 4. sahısım
Benim için bir kadın kendini aldatan erkeğe geri dönmek istemesi ve ilk adamı kendi atması onur kırıcı bir davranıştır
Erkek 4 seneye bir kalemde siliyor , başka bir kadınla beraberliği oluyor ,kadın bunu biliyor ve ona geri dönmek için ilk adamı atıyor
Erkekse onu çantada keklik biliyor , falan feşmekan işte
Hiç yazdıklarını okuyup of ben ne yapmışım demiş mi acaba ?
Eğer intikam alıp , içimdeki öfkeyi dindireceğim diyorsa tamam, sonuçlarına katlanacaksa eğer alsın intikamını , ama duygularına yenik düşecekse arkasına bile bakmasın, kafandasın da bitirmeye baksın ...
Erkek için bu kadar basit ise bu ilişkiyi bitirmek , kadın içinde bu kadar kolay olmalı

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bak şimdi ben çok benzerini yaşamış olarak anlatayım sana..
Çocuk 4 yıllık ilişkiden sıkılmış seni sevmeye devam ederken kaçamak yapmak istemiş,ama senide elden bırakmamak istemiş.
Sen bunu yakalayıp ama yakaladığını çaktırmadan ayrılmak isteyince,ha tmm olur bende bu arada ötekiyle biraz devam ederim sonra tekrar sana dönerim diye düşünmüş.
Yoksa o kdar ciddi ilişkide insan demezmi niye bitiriyosun diye,belliki işine gelmiş.
Bence eğlenilecek evlenilecek kız olayına çevirmiş,mutlaka ilerde sana dönmek isteyecektir.
Sen dönmek ister misin o sana kalmış tabi.Ama bunca yılın hatrına çocukla gerçekler üzerinden konuşup işin aslını öğrenmen gerekir bence.
Hala seviyosa sevdiğini bil,sevmediğni anlarsanda ümit besleme boşuna,sana yazık.
Kızı olaya karıştırmadan git çocukla konuş,dış kapının dış mandalı,tanımadığın kızla muhattap olma.Ayrıca bence kız zaten senin var olduğunu biliyodur.

canım bnce sen eski sevgilinin kulağına kar suyu kaçır ve sevgilin varmış die bi haber uçur.nasıl olsa ayrısınız.bu onu sana geri getirebilir ama sen sakın affetme sakın.seni çoktan unuttum umrumda bile diisin de.

canım bence sakın kızla konuşma kızın umrunda olacağını sanmıyorum hatta inadına dahada sarılabilir sevgiline.haa sevgilin konusuna gelincede benzer şeyleri yaşamış biri olarak sölüyorum ondan artık fayda yok.sıkılmış senden ve başkalarıyla takılmak istiyo bisüre eğer kız kendine bağlamayı beceremezse sana geri dönecektir sevgilin ama sen ne tepki verirsin onuda sen düşün

slm canim zor bi durum tabiki 4 yilini vermissin,yapacak bisey yok bence,gitmek isteyene yol gostereceksin gidene ugurlar olsun demekki seni hak etmemis.ya birde evli olsaydin ozman daha cok yikilirdin.hiç ustune dusmeye gerek yok hayat devam ediyo.guzel bir turku varya...unutmak kolay deme unutursun mihribanim bugun degil brlki yarin unutursun mihribanim.zaman erir gelep gelep meyve dalda durmuyor hep,unutturur bir cok sebeep unutrsun mihribanim.

sakın ilk adımı sen atma bırak mücadele etsin isteyen eder. öbür türlü hep kabul etmek zorunda kalıcaksın yapılıcakları

kendi gözlerinle aldatıldığını görmüşsün . ben olsam benim için ölse dahil beni aldatanı affedemem . şimdi yaptıysa ilerdede bir kavganızla , aranızda bir sıkılma başladığında daha kötülerinide yapabilir . ben sizden küçüğüm ama benim düşüncem bu ayrıca mesaj atmayın , daha çok sıkarsınız . ama seven erkek sevdiğini her türlü beklerdi bence.

bence arkadaşa gurursuz falan demeyin öle bir durumda insan ne yapacağını bilmiyor.bende öleydim ve kendini yenik hissediyor.aslında erkek arkadaşı değerli bişe hiç değil ama insan o an o kaybettide başka bir kız kazandı bu mücadeleyi düşünüyor.o kızla olduğunu ona dokunduğunu düşündükçe boğulacak gibi hissediyor.ben anlıyorum arkadaşım seni o yüzden gurursuz değilsin şuan yaptıkların gurursuzluk değil sevgilin geri dönerse sana belkide istemiyceksin ama şimdi dönmesinden başka bişe düşünemiyosun okızı kıskanıyosun belkide ama diyorumya kıza bişe yapıpta kendini bişe saydırtma

ya ben yazıyı okumadım ama bu başlığı görünce çok sinirlendim.şu ALDATMA denen iğrenççç eylemin adını duymak bile beni delirtiyo.bu konuda bi sıkıntım çok şükür olmadı ama ne bu ya aldatan aldatana...öf
parçalayasım geliyo böyle insan müsveddelerini

erkekler yapar yapr sonra bu aldatma değil sanarlar senin yerinde olsam ona sevgi değil nefret duyarım mutsuzluk üzerine kurulan mutluktan hyr gelmez onlarında çok gitmeyecektir emin ol sakın mesaj faln atma sessizliğini koru onu affetmeyi yada geri dönmeyi bile düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…