çok teşekkür ederim yorumlarınız için. dikkatimi ondan uzaklaştıracak şeyler yapmaya ve onu tamamen unutmaya karar verdim kız ile de haberleşmeyeceğim yalnız hani bir şarkıda var ya "kapıyı çarpar giderim" diye...karşıma çıkarsa tüm nefretimi dökeceğimm. onunla planladığımız hayattan farklı bir hayat da planladım..hiç aramayacağım karşıma çıkarsa da nefretimi dökeceğimmmmm
sevgilim benim için kızarkadaşını terketti.
kızın gönderdiği acı dolu mesajları da bana gösterdi.
şu dakikadan sonra kaybedecek bir şeyin yok, ama sevgiline mesaj falan atarsan kıza gösterebilir.
benim aslında sana verebileceğim çok taktik ve meseleni dinlemek için çok vaktim var.
dilersen ekleyebilirsin msne beni.
şu dakikadan sonra kaybedecek bir şeyin yok, ama sevgiline mesaj falan atarsan kıza gösterebilir.
benim aslında sana verebileceğim çok taktik ve meseleni dinlemek için çok vaktim var.
kusuruma bakma ama ne kadar gurursuzmuşsun
aldatmış , şimdi başka kızla beraber hala peşindesin
bırak artık onu , kendi hayatına bak biraz
o başkasının kollarında seni düşünüyor mu acaba
Allah içine sindirsin..
dikkat et senden ayrılmak istediğinde yedeklediği kıza da senin mesajlarını göstermesin..
yani kıza tanıştıkları zaman benimle olan durumu anlatmaktan söz ediyorum. konuşmalardan anladığım kadarıyla kız böyle ayıran bir durumda olmaktan rahatsız olacak bir insana benziyor.''Size sormak istediğim acaba kıza bir şekilde ulaşıp onun sevgilisi var diye bir şey söylesem işi bozabilir miyim? '' demişsim... ama çocuğun sevgilisi yokk.. ayrılmışsınız
işin garip tarafı bana senden başka kimseyi sevmedim sevdiğimi söylemedim diyor. kendini o kızla arkadaş olarak görüştüğüne inandırmış gibi.hickimse ne facebook u ne twitter i gunah kecisi olarak secmesin.
tum dunya kullaniyor bu siteleri.
olay amacina gore kullanmak.
amac farkli yerlere ulasirsa suc bu sitelere degil kullanicilara aittir.
bu kadar insan kullaniyor herkes mi esini aldatacak?
ben kullaniyorum,esim kullaniyor
esimin bu site uzerinden yaptigi bi yanlisi yakalarsam faturayi esime keserim bu sitelere degil
soylemek istedigim kisinin karakteriyle baglantili.
konu sahibine gelince ayriliga siz karar vermissiniz karsi taraf kabullenmis
ustune usluksuphelendiginiz kisiyle iliskiye baslamis.
aralarini bozsaniz elinize ne gececek?
kendinizi mi tatmin edeceksiniz bu sekilde?
en guzeli umursamamak.
yasiniz henuz cok genc
bu bu yaslarda ogrenirsiniz guclu bir kadin olmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?