Beni aldattığı kız

bak burda sonuna kadar destek veriyorum önüne yoluna çıkarsa gayet vakur ama senden çoktan vazgeçtim havalarında dök içini oooh...
benim de zamanında dökemediklerime de say hatta:)

artık bitmiş bir ilişki canım bu,belli.bir kere dışarıya açıldımı gözü artık hayır gelmez o adamdan.sıkma canını mesajlarına karşılık verme.dönme ona.kız da ne yazarsa yazın takma.emeklerin boşa gitmiş gibi de düşünme.yaşanacakmış,yaşanmış.allah yardımcın olsun.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. eğer vaktiniz varsa dertleşmek isterim. adresim gzmsezen@hotmail.com

Hepinize teker teker teşekkür ederim Allah yolunuzu açık etsin inşallah kimse böyle birşey yaşamaz ve hak ettiği aşkı bulur...

ya birak Allah askina seni aldatan adami bir daha asla dusunmemen gerekirken sen ne dusunceler pesindesin...
sil aklindan onu...ne hali varsa gorsun...aldatmis seni farkinda misin?

ne lanet şey şu facebook ya. Ne evlilikler ne ilişkiler bitiyo. ve halen insanlarımız akıllanıp kapatmıyolar hesaplarını.
Canım sende boşver sevse zaten gitmezdi başkasına üzülme ve arkana bakma denenmişi deneme yani. şimdi yapan nasıl olsa affetti diye ilerde yine yapar aynısını olan senin gençliğine olur yazık olmuş zaten 4 yıla geri kalan yıllarınıda mahvetme lütfen

kötü olan facebook mu canım. içinde olan yine yapar, facebook kullanmazsa fazla kanıt bırakmaz sadece. millet de kendine sahip çıksın, arkadaşları yanlış anlaşılacak şeyler yapıyorsa da arkadaşlarını dikkatli seçsin...

Tebrik ediyorum sizi ,güzel oluyor mu iki insanı ayırmak ego tatmini bu olsa gerek...

canım bu düpedüz aldatma. üstelik barışmak için hiçbir çaba sarfetmeyen bi insan için inan üzülmeye değmez. bence artık kendi yoluna bak bi an önce. şunu unutma barışsanız bile bu adama birdaha asla güvenmeyeceksin e güven olmadan nasıl ilerleyeceksin.

''Size sormak istediğim acaba kıza bir şekilde ulaşıp onun sevgilisi var diye bir şey söylesem işi bozabilir miyim? '' demişsim... ama çocuğun sevgilisi yokk.. ayrılmışsınız

Sözleriniz hiç hoş değil , gurursuz nasıl bir kelime , insanları yargılamak için yorum yapmayın lütfen , sonuçta kızcağızın 4 yıl emek verdiği bir ilişki tek kelimeyle bitti demek ancak 3. kişilere mahsus lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin bence çok kırıcı olmuş sözünüz.

o adamdan artık sana hayır gelmez sevgili arkadaşım..
şimdi sana gelse dönse bitti tek sen varsın dese, birdaha yapmayacağına inanıp ona güvenebilecekmisin?
anladığım kadarıyla sendeki sadece hırs olmuş, içten içe diğer bayanla rekabet ediosun ama hiç kimseyle muhattap olma.
sessiz ol, ve kendine yeniden bir başlangıç yap. bazen sessizlik en iyi cevaptır karşındakine...

Allah içine sindirsin..

dikkat et senden ayrılmak istediğinde yedeklediği kıza da senin mesajlarını göstermesin..

ahhh ne kadr gurur verici , değil mi ?

bence cocuk durumun farkinda degil tam..nasilsa 4 yillik bir ilsikimiz var evlenecegiz diye ozur bile dilemeye yanasmiyor

bence onun aklini basina getirecek bisey ler yapin..gurursuzmusun diyenlerede aldanmayin eminim onlar olsa bu durumda daha fazlasaini yaparlar ben olsam barismak istemesem bile o kizla konusur gerekirse sacini basini yolar yada onlari ayirir oyle rahat ederim..bence bosver gurur olayini simdi aklina eseni yap sonra pisman olmaktansa

Son düzenleme:
hickimse ne facebook u ne twitter i gunah kecisi olarak secmesin.
tum dunya kullaniyor bu siteleri.
olay amacina gore kullanmak.
amac farkli yerlere ulasirsa suc bu sitelere degil kullanicilara aittir.
bu kadar insan kullaniyor herkes mi esini aldatacak?
ben kullaniyorum,esim kullaniyor
esimin bu site uzerinden yaptigi bi yanlisi yakalarsam faturayi esime keserim bu sitelere degil
soylemek istedigim kisinin karakteriyle baglantili.
konu sahibine gelince ayriliga siz karar vermissiniz karsi taraf kabullenmis
ustune usluksuphelendiginiz kisiyle iliskiye baslamis.
aralarini bozsaniz elinize ne gececek?
kendinizi mi tatmin edeceksiniz bu sekilde?
en guzeli umursamamak.
yasiniz henuz cok genc
bu bu yaslarda ogrenirsiniz guclu bir kadin olmayi.

''Size sormak istediğim acaba kıza bir şekilde ulaşıp onun sevgilisi var diye bir şey söylesem işi bozabilir miyim? '' demişsim... ama çocuğun sevgilisi yokk.. ayrılmışsınız
yani kıza tanıştıkları zaman benimle olan durumu anlatmaktan söz ediyorum. konuşmalardan anladığım kadarıyla kız böyle ayıran bir durumda olmaktan rahatsız olacak bir insana benziyor.

işin garip tarafı bana senden başka kimseyi sevmedim sevdiğimi söylemedim diyor. kendini o kızla arkadaş olarak görüştüğüne inandırmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…