Beni aldattığı kız

dalgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
39
0
36
İstanbul
herkese merhaba,
bir derdim var ve değişik fikirlere ihtiyacım var. Ben 22 yaşında üniversiteden bu yıl mezun olmuş bir bayanım. Sevgilim de aynı okul aynı bölümdendi. İlk günden beri evlenmeyi düşünüyorduk. Beni çok seviyordu ben de onu. 4 yıldır beraberdik ve iş bulur bulmaz ailelerimize meseleyi açıp nişanlanmayı düşünüyorduk. Hatta kendi aramızda taktığımız bir nişan yüzüğümüz vardı. Fakat yaklaşık bir ay önce sevgilimin facebookta benim tanımadığım bir kızla flört şeklinde mesajlaşması nedeniyle bitti. Şifresini biliyordum (o bildiğimi bilmiyordu) ve an be an mesajlara tanık oldum. Birkaç gün ona belli etmeyip ne yapacağımı düşündüm ve sonunda ona ayrılmak istediğimi bir mail ile bildirdim. Mailde çok ufak dokundurmalarla durumu bildiğimi hissettirdim. Pek bir şey demeden kararıma uydu. 10gün görüşmedik ve sonra onu aradım cevap vermedi mesajla durumun anladığım gibi olmadığını benden başka kimseyi sevmediğini ama artık ne beni ne başkasını sevmek istemediğini söyledi. Çok ağladım mahvoldum resmen. Kırıldım çünkü bana yapılan çok ciddi bir hata olmasına rağmen özür dilemiyor, affetmem için ısrar etmiyordu. İçimden hep çok pişman olduğunu söylemesini ve kızla acilen iletişimi kesip hesaplarını kapatıp yanıma gelmesini bekledim. Bunları yaparsa affedecektim ama hiçbiri olmadı. Onun yerine kızla buluştu görüştü her şey devam etti. Kıza benden bahsetmedi hiç. Kendi kendime bitti bu iş hayır gelmez bırak artık diyorum ama yapamıyorum hem öfkeliyim hem de hala çok seviyorum onu. Geçen gün nasılsın ve hayırlı iftarlar diye iki mesaj attı. Çıkmaza girdim. Size sormak istediğim acaba kıza bir şekilde ulaşıp onun sevgilisi var diye bir şey söylesem işi bozabilir miyim? Ya da bunu söylemeli miyim? Ben acılar içinde yalnız başıma kıvranırken onun biriyle birlikte olmasına hele de kızın twitterdan ona ne kadar aşık olduğunu ilan etmesine dayanamıyorum bu gidişe bir dur demeden içim rahat etmeyecek. Ayrıca onun yaptığı şeyin aldatma olarak gördüğünü de pek sanmıyorum. Bir farkındalık oluşturmak adına da onunla yaptığı şeyin bende oluşturduğu algıyı konuşmalı mıyım? Kafanızı şişirdim kusura bakmayın

Tatlim oncelikle sakin msj falan atma kiza,kendini nasil bir duruma sokabilirsin farkinda misin ? Hem kizin hem eski erk. arkadasinin gozunde.
Ben yazdigin yorumlara bakinca erkek arkadasinin sana cok deger verdigini gormedim.Neden gelip sana aciklama yapmiyor,ozur dilemiyor,durumu duzeltmeye calismiyor ? Ustelik kizla da gorusuyormus,bilmiyorum eminmisin bu durumdan.Senin yerinde olsam bir daha aramazdim,tabiki canim acirdi ama kiymet bilmiyorsa yapilcak pek bir sey yok.Umarim senin icin hayirli bir karar verirsin.

Son düzenleme:
yani yaptığı şeyin aldatma olmadığını düşündüğünü mü sanıyorsun aldatma saymıyor ondan yapıyor öyle mi?bu kadar saf olma lütfeeenn..sevgilinin belli ki başkasına aklı kaymış ama seni de kaybetmek istemiyor bence sen onu hiç arama bırak naparsa yapsın derler ya dönerse zaten senindir:)

canım benim 4 yıl ciddi bir ilişki süreci herşey ciddi iken Adam bi sormaz mı ya ne oldu niye ayrılmak istiyorsun sebebi ne diye
sormuyorsa istediği buymuş zaten cesati yokmuş söylemeye çok Şanslısın bence böyle birşeye şahit olduğun için.... başkası söylese inanmazdın garanti Aslında gördüğünü bile inanmak istemiyorsun yaa yapma sakın yapma çiz güzel bir çizgi üstüne sonra kendi hayatına dön ama neden böyle olduğunu konuş seni salak yerine koymasına izin verme sonra o kalsın yanlız..... sen dertlenme Gerçekten seviyorsa ciddi emek harcaması lazımmm bence
ben olsam affetmemde sen affedeceğe benziyorsun ... süründür bari

Son düzenleme:
kusuruma bakma ama ne kadar gurursuzmuşsun

aldatmış , şimdi başka kızla beraber hala peşindesin
bırak artık onu , kendi hayatına bak biraz
o başkasının kollarında seni düşünüyor mu acaba

Son düzenleme:
Canım keşke söyliceklerimi dinlicek olsan erinmeden sabaha kadar yazardım
Ama böyle olmıcanı biliyorum
Yinede sana tavsiyem Allah'ından bulsun de ve BIRAK..!
Şimdi yaşadıklarının gelecekte yaşıcaklarının habercisi
Pişman olsa dediğin gibi hesabını kapatsa kızlar görüşmeyi kesse şans ver affet derdim

Şu durumda kesinlikle ne affet nede o kıza ulaş
Hiç bişeye değmez o insan emin ol...

4yılına yazık olmuş çok üzüldüm
Daha fazla zaman kaybetme
Bitir tamamen ve unut

neden daha en basindan acika herseyi bildigini söyleyip konusmadin ki onunla...
kac yillik iliski ciddiydik diyorsun ee o zaman niye sadece mail ile herseyi bitiyorsun?
ayrica seni aldatmis bir insanin pismanligindan hic bir hayir gelmez, bu gelse yarin yine baskasina gider..
yasin cok genc, üniversiteyi yeni bitirmissin, hayalindeki isi bul, para kazan hayallerini gerceklestir, ask nasil olsa bulacaktir seni elbet..

yine ilk mesajında bir derdim var bölümüne açılmış bu sıralar ne kadar da çoğaldı böyleleri artık gerçekten derdi olanlara bile inanamayacağız

Artık unutmalısın bence
Hiç mesaj falan atma çekil kenara
Nasıl olsa yarın öbür gün o kızı da aldatır

geri çekil mesajlarına cvp verme telefonlarını açma mümkünse sevme onu... bir kereden birşey olmaz mantığın varsada sil o mantığı .........

sevince cok sevince gurur murur hak götüre ben iyi bilirim sen ne yapmak istiyosan onu yap canım ara arayı boz paşa gönlün ne istiyosa

Dort yil kisa bir zaman degil ama o adami unut gitsin...
Hem senin ardindan baskasiyla fingirdiyor, ortaya cikinca izah ve ozur yolunu denemiyor
senin boyle bir insanla ne isin var? Ne kiza ne de o herife msj falan yazmamalisin bence.
Ama konusup icindekileri dokmek istersen, saftirik olmadigini herseyin farkinda oldugunu, artik seni
kaybettigini falan soylemelisin... seviyor olabilirsin aci da cekiyor olabilirsin ancak durum iç acici degil...unutmak lazim...

Ben de aldatıldım hemde benzer bir şekilde.
Aynen ben de başlarda aralarını bozsam mı ? Acaba özür diler mi ? Geri döner mi vs. türünden kuruntularla kendimi yiyip bitiyordum.
Sonuç oalarak noldu ? 3 ay oldu mutlu mesut çıkıyorlar. Napalım yani ? Ölelim mi bi şeref..z için ? Zamanla umursamamaya başladım. Bak canım.. Bugün seni aldatan yarın yine aldatır, öbürgün yine aldatır. Yapar yani bunu.
Erkeklerin bunun zevkine bir kere varması yeterli ! O kişi senin kıymetini bilmemiş.. Bırak ne hali varsa görsün o kızla.. Zaten biliyorum ki Rabbim sen mutsuzken onların mutlu olmasına izin vermez.
İlahi adalet var. Bu dünyada olmazsa öbür dünyada.. Bırak ya. Gurursuzlaşma. Onurunu yerler altına aldırma. Değer mi bir erkek için ? Özellikle de seni aldatmış, kandırmış bir erkek için ?
İlk zamanlarda acı çekersin ama zamanla unutursun. Niye sen onun peşinden koşasın ki ? O senin peşinden koşsun. Burda haksız olan o ! Eminim ki senin kımetini ve değerini anlayacak düzgün bir kişi çıkacaktır hayat yolunda.
Yıpratma kendini.. Değmez. Bırak hayatı akışına. Hiç uğraşma. Hayırlısı neyse olur zaten.

senin olduğunu belli etmeden boz aralarını
sen mutsuzsun bırak onlar da mutsuz olsunlar
belki kötü düşünüyorum ama napiim yani
ama o salak senden af dilese bile affetme onu kendi yoluna bak

sevgilim benim için kızarkadaşını terketti.
kızın gönderdiği acı dolu mesajları da bana gösterdi.
şu dakikadan sonra kaybedecek bir şeyin yok, ama sevgiline mesaj falan atarsan kıza gösterebilir.
benim aslında sana verebileceğim çok taktik ve meseleni dinlemek için çok vaktim var.
dilersen ekleyebilirsin msne beni.

üzüldüm 4 yıl üzerine böyle bir olay yaşamana...
şimdi onların arası açılsa ne olur..? sana geri dönse, olsa da evlenseniz eskisi gibi güvenebilir misin? onların mutlu olmasını engelleyebilirsin belki bir şekilde ama sonuçta sana mutluluk getirmez bu. biraz sakin takılmanı tavsiye ederim ben, uzak olmaya görmemeye çalış. aklından çıkmazsa da çivi çiviyi söker...

yorma kendini hiç..
şu aşamadan sonra diyelim kızla araları açıldı...sana geri döndü yalvardı yakardı...
tekrar eskisi gibi olurum mu sanıyorsun..
sen kendine yeni yol almaya bak canım..giden bir kere gider..dönse emin ol gene gider...unutma bunu..

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. dikkatimi ondan uzaklaştıracak şeyler yapmaya ve onu tamamen unutmaya karar verdim kız ile de haberleşmeyeceğim yalnız hani bir şarkıda var ya "kapıyı çarpar giderim" diye...karşıma çıkarsa tüm nefretimi dökeceğimm. onunla planladığımız hayattan farklı bir hayat da planladım..hiç aramayacağım karşıma çıkarsa da nefretimi dökeceğimmmmm

Bu karara gerçekten sevindim
Çünkü olayın içinde olan göremiyo
Ama okuyan herkesin söyledikleri aynı nerdeyse
Başkı bi açısı bile yok başka izahı yok yaşananların
Allah sabır versin bundan sonrası için

kendini küçük düşürme... şimdi bu kızdan ayrılsa ilerde başkasıyla da aldatır.... erkenden görmüşsün karakterini, sil at ki ilerde daha çok acı çekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…