herkese merhaba,
bir derdim var ve değişik fikirlere ihtiyacım var. Ben 22 yaşında üniversiteden bu yıl mezun olmuş bir bayanım. Sevgilim de aynı okul aynı bölümdendi. İlk günden beri evlenmeyi düşünüyorduk. Beni çok seviyordu ben de onu. 4 yıldır beraberdik ve iş bulur bulmaz ailelerimize meseleyi açıp nişanlanmayı düşünüyorduk. Hatta kendi aramızda taktığımız bir nişan yüzüğümüz vardı. Fakat yaklaşık bir ay önce sevgilimin facebookta benim tanımadığım bir kızla flört şeklinde mesajlaşması nedeniyle bitti. Şifresini biliyordum (o bildiğimi bilmiyordu) ve an be an mesajlara tanık oldum. Birkaç gün ona belli etmeyip ne yapacağımı düşündüm ve sonunda ona ayrılmak istediğimi bir mail ile bildirdim. Mailde çok ufak dokundurmalarla durumu bildiğimi hissettirdim. Pek bir şey demeden kararıma uydu. 10gün görüşmedik ve sonra onu aradım cevap vermedi mesajla durumun anladığım gibi olmadığını benden başka kimseyi sevmediğini ama artık ne beni ne başkasını sevmek istemediğini söyledi. Çok ağladım mahvoldum resmen. Kırıldım çünkü bana yapılan çok ciddi bir hata olmasına rağmen özür dilemiyor, affetmem için ısrar etmiyordu. İçimden hep çok pişman olduğunu söylemesini ve kızla acilen iletişimi kesip hesaplarını kapatıp yanıma gelmesini bekledim. Bunları yaparsa affedecektim ama hiçbiri olmadı. Onun yerine kızla buluştu görüştü her şey devam etti. Kıza benden bahsetmedi hiç. Kendi kendime bitti bu iş hayır gelmez bırak artık diyorum ama yapamıyorum hem öfkeliyim hem de hala çok seviyorum onu. Geçen gün nasılsın ve hayırlı iftarlar diye iki mesaj attı. Çıkmaza girdim. Size sormak istediğim acaba kıza bir şekilde ulaşıp onun sevgilisi var diye bir şey söylesem işi bozabilir miyim? Ya da bunu söylemeli miyim? Ben acılar içinde yalnız başıma kıvranırken onun biriyle birlikte olmasına hele de kızın twitterdan ona ne kadar aşık olduğunu ilan etmesine dayanamıyorum bu gidişe bir dur demeden içim rahat etmeyecek. Ayrıca onun yaptığı şeyin aldatma olarak gördüğünü de pek sanmıyorum. Bir farkındalık oluşturmak adına da onunla yaptığı şeyin bende oluşturduğu algıyı konuşmalı mıyım? Kafanızı şişirdim kusura bakmayın![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bir derdim var ve değişik fikirlere ihtiyacım var. Ben 22 yaşında üniversiteden bu yıl mezun olmuş bir bayanım. Sevgilim de aynı okul aynı bölümdendi. İlk günden beri evlenmeyi düşünüyorduk. Beni çok seviyordu ben de onu. 4 yıldır beraberdik ve iş bulur bulmaz ailelerimize meseleyi açıp nişanlanmayı düşünüyorduk. Hatta kendi aramızda taktığımız bir nişan yüzüğümüz vardı. Fakat yaklaşık bir ay önce sevgilimin facebookta benim tanımadığım bir kızla flört şeklinde mesajlaşması nedeniyle bitti. Şifresini biliyordum (o bildiğimi bilmiyordu) ve an be an mesajlara tanık oldum. Birkaç gün ona belli etmeyip ne yapacağımı düşündüm ve sonunda ona ayrılmak istediğimi bir mail ile bildirdim. Mailde çok ufak dokundurmalarla durumu bildiğimi hissettirdim. Pek bir şey demeden kararıma uydu. 10gün görüşmedik ve sonra onu aradım cevap vermedi mesajla durumun anladığım gibi olmadığını benden başka kimseyi sevmediğini ama artık ne beni ne başkasını sevmek istemediğini söyledi. Çok ağladım mahvoldum resmen. Kırıldım çünkü bana yapılan çok ciddi bir hata olmasına rağmen özür dilemiyor, affetmem için ısrar etmiyordu. İçimden hep çok pişman olduğunu söylemesini ve kızla acilen iletişimi kesip hesaplarını kapatıp yanıma gelmesini bekledim. Bunları yaparsa affedecektim ama hiçbiri olmadı. Onun yerine kızla buluştu görüştü her şey devam etti. Kıza benden bahsetmedi hiç. Kendi kendime bitti bu iş hayır gelmez bırak artık diyorum ama yapamıyorum hem öfkeliyim hem de hala çok seviyorum onu. Geçen gün nasılsın ve hayırlı iftarlar diye iki mesaj attı. Çıkmaza girdim. Size sormak istediğim acaba kıza bir şekilde ulaşıp onun sevgilisi var diye bir şey söylesem işi bozabilir miyim? Ya da bunu söylemeli miyim? Ben acılar içinde yalnız başıma kıvranırken onun biriyle birlikte olmasına hele de kızın twitterdan ona ne kadar aşık olduğunu ilan etmesine dayanamıyorum bu gidişe bir dur demeden içim rahat etmeyecek. Ayrıca onun yaptığı şeyin aldatma olarak gördüğünü de pek sanmıyorum. Bir farkındalık oluşturmak adına da onunla yaptığı şeyin bende oluşturduğu algıyı konuşmalı mıyım? Kafanızı şişirdim kusura bakmayın
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)