Aylar önce bir çeşitli unvanlar sahibi bir tıp doktoru hocam ile konuşuyorduk. bu kadın cinayetleri konusunda fikrini sordum. Bana, kadının son yıllarda eline geçen imkanlar neticesinde çok fazla şımardığını, erkeği her alanda baskı altına almaya çalıştığını, söz dinlemediğini, neticede erkek milletinin burnundan getirdiğini, bu gibi cinayetlerinde sabrı taşan, zayıf karakterli erkekler tarafından işlendiğini, söylemişti. o zaman şu yukarıdaki sözleri kendisine söyleyemediğime çok pişmanım.
ya şöyle konuşanlara çok sinir oluyorum şımarmışmış, söz dinlemiyomuş, ne bu kadınlar evcil kedi-köpek mi
sorunda burda başlıyor zaten chess. kadını o tür bişey zannediyolar kendilerini de eğitmen. kadının zayıfllığın kendilerinin gücünden kaynaklandığını düşünüyolar. yaradtan kadını böyle naif yaratmış, benide böyle güçlü yaratmış ( benden gücünden bahsediyorum) hikmeti ne demiyolar. direk çullanıyolar.
suçlu kim yine kadınlar, o adamları kim doğurup büyütüyor kadınlar
malesef bizim ülkede kadınlar oğlum bana tapsın başka kadınlara düşman olsun zihtiyetiyle büyütülüyor, en modern diyeceğin kadınlarda bile bu var
bi arkadaşım vardı oğulları var çocuklarında yanında, iki lafın biri kız çocuklarının ne kadar sevimsiz olduğu, sen de kız çocuğuydun bi zamanlar... hep aklıma gelir bu
kadınlar büyütüyo ama evde baba hakim. Çocuklar laf ile değil görerek öğreniyo. Eğer evde baba, hanımına karşı zalim, ve dengesiz ise çocuk mizacı gereği direk ondan , çoğunlukla ,etkileniyor. tabi aksi durumlarda var. ancak geneli böyle . sonrada kendi evliliğinde aynısnı uyguluyor. yine erkekte bitiyor. Feminist oldum çıktım yaaa,bu olaylar beni koyu bir feminist yaptı chess
tamam işte canım o babayı yetiştiren de bir bir kadın, döngü kırılmıyor böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?