• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattı deyip dehşet saçtı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Bir kadın cinayeti daha!
İzmir Bornova ilçesinde aldattığını iddia ettiği karısıyla tartışan koca, tabancayla eşini öldürdü.

AA
Alınan bilgiye göre, 4400 sokakta A.A (34) ile eşi Şadiye Yıldız A'nın (26) yaşadığı evden silah sesi duyan vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis, Şadiye Yıldız A'yı yaralı olarak buldu. Daha sonra hayatını kaybeden Şadiye Yıldız A'nın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan A.A'nın ise polisteki ilk ifadesinde eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği, bu nedenle tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Çiftin biri 4 aylık olmak üzere 5 çocuk sahibi olduğu, olaydan yaklaşık bir hafta önce de tartıştıkları, Şadiye Yıldız A'nın ağabeyini arayarak "Beni kurtarın, beni öldürecek" dediği kaydedildi.

26 yaşında bir kadın ve 5 çocuğu var... Hangi ara aldatmış olabilir be adam

erkekler kadınlarla uğraşmaktan, kadın hayatını dizayn etmeye çalışmaktan, kadının günahı, sevabı üzerinde kafa yormaktan, kadın adına sözde kadın için fetvalar verip uygulamaktan; kendi hayatlarının sınırlarını çizmeyi, kendilerine çeki düzen vermeyi, adam gibi adam olmayı unuttular.
bir erkek adam gibi adam olduğunda o ailede evin tuzu biberi olacak tartışmalar dışında mesele kalmaz. evini, saygı ile kuşatan, sevgi ile yoğuran, muhabbet ile şekillendiren bir zevce olur. bizim geleneklerimizde evliliklerde genellikle erkek yaşça daha büyük olur. Neden? Karısını, kollasın, korusun, evini yuvasını, kimselere muhtaç olmayacak şekilde geçindirsin, dirlik ve düzenin simgesi olsun diye. Onu darp etsin, eve hapsetsin, orantısız gücünü elinde balta ile dolaşan bir deli gibi sağa sola savursun diye değil. Kadın , naiftir, zariftir, çabuk meyleder ancak çabuk ikna olur. bazen sakin akan bir su gibi, bazen gürül gürül taşan bir sel gibidir. onu yola getirmek için, önüne set değil, yanına çakıl taşı olmalısınız. yoksa o set sizi de aşar, dünyanızı da başınıza yıkar. sanmayın ki dünyada siz kazanıyorsunuz. bu işin ahireti de var.
Aylar önce bir çeşitli unvanlar sahibi bir tıp doktoru hocam ile konuşuyorduk. bu kadın cinayetleri konusunda fikrini sordum. Bana, kadının son yıllarda eline geçen imkanlar neticesinde çok fazla şımardığını, erkeği her alanda baskı altına almaya çalıştığını, söz dinlemediğini, neticede erkek milletinin burnundan getirdiğini, bu gibi cinayetlerinde sabrı taşan, zayıf karakterli erkekler tarafından işlendiğini, söylemişti. o zaman şu yukarıdaki sözleri kendisine söyleyemediğime çok pişmanım.

Son düzenleme:
Aylar önce bir çeşitli unvanlar sahibi bir tıp doktoru hocam ile konuşuyorduk. bu kadın cinayetleri konusunda fikrini sordum. Bana, kadının son yıllarda eline geçen imkanlar neticesinde çok fazla şımardığını, erkeği her alanda baskı altına almaya çalıştığını, söz dinlemediğini, neticede erkek milletinin burnundan getirdiğini, bu gibi cinayetlerinde sabrı taşan, zayıf karakterli erkekler tarafından işlendiğini, söylemişti. o zaman şu yukarıdaki sözleri kendisine söyleyemediğime çok pişmanım.

ya şöyle konuşanlara çok sinir oluyorum şımarmışmış, söz dinlemiyomuş, ne bu kadınlar evcil kedi-köpek mi:27::27:

5 çocuktan sıra mı gelmiş acaba aldatmaya :19::19: iyice azıttılar yaa :47::47:

ya şöyle konuşanlara çok sinir oluyorum şımarmışmış, söz dinlemiyomuş, ne bu kadınlar evcil kedi-köpek mi:27::27:

sorunda burda başlıyor zaten chess. kadını o tür bişey zannediyolar kendilerini de eğitmen. kadının zayıfllığın kendilerinin gücünden kaynaklandığını düşünüyolar. yaradtan kadını böyle naif yaratmış, benide böyle güçlü yaratmış ( benden gücünden bahsediyorum) hikmeti ne demiyolar. direk çullanıyolar.

sorunda burda başlıyor zaten chess. kadını o tür bişey zannediyolar kendilerini de eğitmen. kadının zayıfllığın kendilerinin gücünden kaynaklandığını düşünüyolar. yaradtan kadını böyle naif yaratmış, benide böyle güçlü yaratmış ( benden gücünden bahsediyorum) hikmeti ne demiyolar. direk çullanıyolar.

suçlu kim yine kadınlar, o adamları kim doğurup büyütüyor kadınlar

malesef bizim ülkede kadınlar oğlum bana tapsın başka kadınlara düşman olsun zihtiyetiyle büyütülüyor, en modern diyeceğin kadınlarda bile bu var
bi arkadaşım vardı oğulları var çocuklarında yanında, iki lafın biri kız çocuklarının ne kadar sevimsiz olduğu, sen de kız çocuğuydun bi zamanlar... hep aklıma gelir bu

suçlu kim yine kadınlar, o adamları kim doğurup büyütüyor kadınlar

malesef bizim ülkede kadınlar oğlum bana tapsın başka kadınlara düşman olsun zihtiyetiyle büyütülüyor, en modern diyeceğin kadınlarda bile bu var
bi arkadaşım vardı oğulları var çocuklarında yanında, iki lafın biri kız çocuklarının ne kadar sevimsiz olduğu, sen de kız çocuğuydun bi zamanlar... hep aklıma gelir bu

kadınlar büyütüyo ama evde baba hakim. Çocuklar laf ile değil görerek öğreniyo. Eğer evde baba, hanımına karşı zalim, ve dengesiz ise çocuk mizacı gereği direk ondan , çoğunlukla ,etkileniyor. tabi aksi durumlarda var. ancak geneli böyle . sonrada kendi evliliğinde aynısnı uyguluyor. yine erkekte bitiyor. Feminist oldum çıktım yaaa, :37: bu olaylar beni koyu bir feminist yaptı chess:ssz:

kadınlar büyütüyo ama evde baba hakim. Çocuklar laf ile değil görerek öğreniyo. Eğer evde baba, hanımına karşı zalim, ve dengesiz ise çocuk mizacı gereği direk ondan , çoğunlukla ,etkileniyor. tabi aksi durumlarda var. ancak geneli böyle . sonrada kendi evliliğinde aynısnı uyguluyor. yine erkekte bitiyor. Feminist oldum çıktım yaaa, :37: bu olaylar beni koyu bir feminist yaptı chess:ssz:

tamam işte canım o babayı yetiştiren de bir bir kadın, döngü kırılmıyor böylece

26 yaşında 5 çocuk. ne ara evlenmiş, ne ara doğurmuş. Kadının şu durumu bile içler acısıymış.. aylık bebeğini kime bırakıpta gitmiş kocasını aldatmış..Adam bence yalan söylemiş :51:

tamam işte canım o babayı yetiştiren de bir bir kadın, döngü kırılmıyor böylece

herşeyeye rağmen ben erkekde bittiğini düşünüyorum.. her ne kadar kadın yetiştiriyormuş gibi görülse de rol model erkek. ataerkil bir toplumuz. kadının sosyal hayata bu kadar etkin katılmadığı yılları düşünecek olursak, kadın bir evde sadece evin, namusnun, bekçisi. hizmetçisi. acı ama gerçek. bütün fedakarlıkları kadın yapmak zorunda. çocuk yetiştirme kısmında kadın onun, bakımı kısmında edilgen. zira kendiside erkeğinden etkileniyor. hür ve bağımsız düşünme yetisine sahip değil. zaten hanımların özgür düşünebildiği ailelerde bu türü sorunlar yok. hanımlarda eşlerinin ona tanıdığı sınır kadar özgür. yani bir erkek hanımı ile ilgili adil ise o evde kadın olması gerektiği konumda.

Back