Bengü

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
116
Almanya
Bengü, İzmir'de 1979 yılında dünyaya geldi. Müzikle ilk olarak İzmir Devlet Senfoni Orkestrası vasıtasıyla tanıştı. Orta ve lise eğitimini İzmir Özel Amerikan Lisesi'nde yaptı. Oliver Twist müzikalinde başrol oynadı ve müzikal sırasında tanıştığı İzmir Devlet Konservatuarı'nın Genel Müdürü Müfit Bayraşa Bengü'ye 1 yıl boyunca şan dersleri verdi. Müfit Bayraşa'nın bir bestesiyle 1996 yılında katıldığı MÜ-YAP ve Show TV tarafından organize edilen Pop Show Şarkı Yarışması'nda 2. oldu. Bu yarışma, jüride bulunan Kenan Doğulu ile tanışmasına vesile oldu. Kenan Doğulu'nun teklifi üzerine hem albüm çalışmalarını yapmak, hem de Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ndeki eğitimini sürdürmek için İstanbul'a yerleşti. Bengü'nün albüm çalışmaları üç buçuk yıl devam etti. Bu çalışmalar sürerken, üç yıl boyunca Kenan Doğulu'ya vokalistlik yaptı. Akademi İstanbul, Şan bölümünde müzik eğitimi aldı. İlk solo albümü "Hoşgeldin" ile çok beğenildi. Beş yıl sonra, 2005 yılında "Bağlasan Durmam" isimli ikinci albümünü çıkardı. Daha sonra "Taktik" isimli albümünü yayınlayan Bengü, özellikle Serdar Ortaç'ın bestelediği ve kendisiyle düet yaptığı "Korkma Kalbim" şarkısıyla 2007 yazında en çok dinlenen isimlerden biri oldu. 2008 yazında da "Gezegen" albümünü yayınlayan Bengü, 2009'da Avrupa Müzik'le anlaştı ve Temmuz başında "İki Melek" isimli albümüyle müzik dünyasına bomba gibi düştü.

pop müzik dinlemem pek, beengüyü de pek tanımam ama maaşallah çok değişik bi kız. göz, ağız yapısı falan çok farklı, değişik.

hic begenmiyorum ve hic sevmiyorum buda orasini burasini acarak bir yerlere gelmeye calisanlardan

çok seksi çok alımlı biri değil bence.bir türlü sevemedim bengüyü fazla zorlama geliyor yaptığı herşey buda bende inandırıcılığını yitiriyor.

Hiç sevmiyorum. Gram çekicilik, sevimlilik, herhangi bir bakılası yan yok!
Bu kadın ne yaparsa yapsın boş benim gözümde. Asla güzelliğin 'G'sinin kıvrımı bile olamaz.
Gördüğüm anda da kanalı değiştiririm.
Çok çirkin olduğunu düşünmemin yanısıra, görmeye de tahammül edemiyorum.

Fiziği güzel ama boyu çok kısa.Ayrıca bunlar yaşlandı artık demet akalın,petek dinçöz,hande yener,bu geçti bunların dönemi artık

ben tanıyorum bengüyü uzaktan ama yinede şahsen tanıyorum hiç sevmiyorum hiç beğenmiyorum bana göre güzelliği geçtim hoş bile diyemem.

Yeni şarkısına bayıldımmm
[video=youtube;O1lJMEQjaDo]http://www.youtube.com/watch?v=O1lJMEQjaDo[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…