Bengasol Spf 50 Güneş Koruyucu hakkında yardım Lütfen

berzahh

Sonumuz olsun
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
55
0
merabalar arkadaşlar ben esmer tenliyim ve yaz aylarında özellikle tenim çok koyulaşıyor günaş koruyucu alıyım dedim bugün BENGASOL SPF 50 faktörlü bi koruyucu aldım ..

Fakat eve gelince aklıma takıldı netten araştırıyım dedim bronzlaştırıcı falan gibi şeyler yazıyor bazı sitelerde ve pek detaylı bilgide yok .. kararsız kaldım acaba yarın aldığım yere götürüp iade mi etsem ..

ordaki görevli cildimin rengini ve yüzümde bulunan lekeleri açıcanı söyledi ama nekadar doğru merak ediyorum .. Acaba bunu verip Sebamed 45 faktörlü koruyucu mu alsam ..

Lütfen yardım edin .. :1no2: senağlama

arkadaşlar bu konuda kimse bilgiya sahip değilmi Lütfen yardımcı olun (

canım ne kadar senin aldığın güneş kreminin fiyatı. bende tam tersi çok beyazım biraz koyulaştırsın istiyorum.:)bazı kremlerde de ten rengi verme özelliği oluyorya bu da öyle olabilir belki. bu kremi bilmiyorum ama ben önceden sebamed kullanıyordum cildimi çok beyazlaştırdığı için bırakmıştım.birazda sivilce yapmıştı.

yok cnm ben de kullanıyorum hatta bana cilt uzmanı yazmıştı nemlendiriciyü kullandıktan sonra kullanıyorum artı sonra da makyaj yapabiliyorsn doktor 50 faktörden aşağı yazmıyo zaten cnm kafan karışmasın koruyucu kremini kullan memnunum ben a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…