• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beneson

derykurt48

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
2
-2
1
24
Benesonla kuzenimin tavsiyesi üzerine tanışmıştım. Et benlerim özgüvenimi olumsuz etkilediği için kullanmak istedim ve sonuç mucize gibi.. Yıllardır çilesini çektiğim , sürekli elime takılan o benler artık yok. Yaklaşık 15 gün içinde benler kabuk olup düştü. Bana benlerin düşme sürecindeki her aşamamda yardımcı olan Beneson ekibine çok teşekkür ederim 🥰🥰

Benesonla kuzenimin tavsiyesi üzerine tanışmıştım. Et benlerim özgüvenimi olumsuz etkilediği için kullanmak istedim ve sonuç mucize gibi.. Yıllardır çilesini çektiğim , sürekli elime takılan o benler artık yok. Yaklaşık 15 gün içinde benler kabuk olup düştü. Bana benlerin düşme sürecindeki her aşamamda yardımcı olan Beneson ekibine çok teşekkür ederim 🥰🥰
Ozguveniniz et benlerinizden olumsuz etkilenecek kadar dusukmus demek ki 😂😂😂

Reklam yasak, biz de salak degiliz 😁

Ozguveniniz et benlerinizden olumsuz etkilenecek kadar dusukmus demek ki 😂😂😂

Reklam yasak, biz de salak degiliz 😁
Çok şükür sizin gibi fake hesabın arkasına saklanıp laubalilik yapacak kadar özgüvenim düşük değil. Burada bir deneyimimi paylaşıyorum. Size laf düşmez.

O kadar küçük ve bilgisizsiniz ki, siz burada bu ürünü/markayı övünce hepimizin kredi kartiyla bu markaya koşacağını sanıyorsunuz.

Reklam boyle bir sey degil, olamaz😁

Back