Merhabalar arkadaşlar 9 haziranda avcılar avalonda nişanım olacak. Fakat beneri yıkmışlar. Benerin sahipleride mekanın yıkılacağını bile bile eylül ayına kadar 300 tane düğün sözleşmesi yapmış. Avalonu da devir almış. Arayıp banada haber verdiler neymiş efendim benim nişanım 3 katta olacakmış. O kadar sinirliyim ki ben bu kadar ukala bu kadar eğitimsiz insan görmedim. Kendimden utanıyorum böyle insanlarla nasıl muhattap olabiliyorum diye. Benim nişanım avolonda sadece 9 haziran günü benim nişanım olcaktı ve kaporamıda ödedim. Toplamda 6.700TL para ödenecek. Bu fiyatı veren 3 5 daha verir gidip daha güzel bir mekanda yapabilirdi. Ama ben avalon rahat tek benim nişanım olcak diye tercih etttim şimdi 9 haziran günü orada 3 tane düğün olacak orası ana baba günü olucak. Siz siz olun deniz ve göl kenarlarında düğün yapmayın. Öyle mekanlar sit alanı olarak geçiyor. Ayrıca Benerin yıkılacağı söylentisi ortalıkta dolaşırken gidip orayı tutan insanların aklınada şaşıyorum. Tabiki habersiz olanlar çok mağdur oldu çünkü patronları hiç yıkılmayacakmış gibi tavır sergiliyorlardı bende oraya bakmaya görüşmeye gittim sonra yıkılacağını duyunca vazgeçtim geldi yine benim başıma patladı. Ne diyeyim allah burunlarından fitil fitil getirsin. Hayatımın en mutlu gününü bana şimdiden zehir ettiler. Sadece 1000tl kapora değil kuaför fotoğrafçı davetiyeler hediyelikler her şeyim hazırdı bunların parasınıda geçti manevi olarak çöküntü yaşıyorum. Yasal yollara başvurucam. Siz siz olun bener avalon ve diğer sit alanında bulunan mekanlardan uzak durun.