• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENEFIT ürünleri kullananlar var mı ?

85lockam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
28
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

ben benefıtın bluffdust toz pudrasının merak ediyorum cildimde kızarıklık ve sivilce sıkıntısı var acaba bu urun nasıl bir urun sarı renk ve bu sorunlar için iyi deniliyor ama kullanıcı yorumları benim için çok önemli lutfen kullanan varsa yardımcı olabilirmii......

Benefit'in ürünleri genelde çok başarılı, ben hello flawers fondoteni, 10 bronzer aydınlatıcı allığını, they're real mascarasını kullanıyorum çok çok memnunum. bir de toz concealer'i varmış bulursam deneyeceğim.

Benefit'in ürünleri genelde çok başarılı, ben hello flawers fondoteni, 10 bronzer aydınlatıcı allığını, they're real mascarasını kullanıyorum çok çok memnunum. bir de toz concealer'i varmış bulursam deneyeceğim.

they're real mascarasını bugün denedim ve oldukça dolgun ve uzun gösteriyor kirpikleri. adını ilk kez duyduğum bir marka. ama mascarası başarılı bence.

bu markayı cok dydum yalnız bu ürünlere nerden ulaşabılırz resmı bır ınternet sıtesı var mı bende kıtten pudrasını merak edıyorum marjınal bı kutusu var yanlış yazmadı ısem tabı sevgıler:16:

Back