Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benefitin sıvı allığı muhteşem ama elimde iz bırakıyor sürdükten sonra ellerim kıpkırmızı oluyor
bu ürünleri nerde bulabiliriz arkadaşlarrrr???
ya kızlar bu sıvı allığa kafam takıldı akmıyomu, yüzde duruşu nasıl?? :mymeka:
moonbeam, gloss ve farı olan minik bir kitini almıştım strawberrry den fiyatı uygundu diye meraktan aldım.
glossu güzel bayağı.
farını hiç kullanmadım
moon beam i ise nasıl kullancağımı bilmiyorum:roflol:
Yaa ben de alcam moonbeam ama high beamle moon beam arasında ne fark bilmiyorm? bilen varsa yardım etsin lütfennn
Yaa ben de alcam moonbeam ama high beamle moon beam arasında ne fark bilmiyorm? bilen varsa yardım etsin lütfennn
kızlar strawberrye bakıyorum moon beam var ama hihg beam i göremedim ben mi göremiyorumm :mymeka:fisfisfis
kızlar,ben benefitin sitesine üye oldum.12 şubatta mail yolladılar süper bi kampanyadan haberdar ettiler.80 dolarlık alışverişte girls night in diye 40 küsür dolarlık bir set yolladılar.yanında 2 tane de sample artı pudra veya far olarak kullanılabilen bir ürün vardı hatta.aldıklarım ise;realness of concealness(set),confessions of a concealaholic(set) ve kaş kalemi...(ben böyle yazdım ama detay için sitesinden inceleyebilirsiniz).bunlar 80 dolar civarı tuttu işte.kargoyla 100 dolara geldi.ve inanamayıcaksınız ama sadece 8 günde elimdeydi.en çok high beam,lemon aid,thatgal ürünlerini ve hediye gönderdiği farları sevdim.rimelini kullanmadım nasıldır bilmiyorum ama zaten lancome hypnosedan asla vazgeçmem :)seephorra konusuna gelince;sizlere tavsiyem yeltenmeyin bile.fiyatları el yakıyor resmen.aynı ürünü sitesindekinin 2.5 katı fiyatna satıp insanları aptal yerine koymaya hakları yok.en iyisi orada testerları deneyip benefitin kendi sitesinden sipariş vermek.
benim söyleceklerim bu kadar. benefit hakkında ki sorularınız bekliyorumsengözlerimebaksanab