Saç Rengi ve Saç Boyama Benden Platin Röfle Çıkarmı Acaba:)

sochic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
651
1
118
İstanbul
buyrun bakalımm hanımlar deneyimlerinize güveniyorum fikirlere açığım platin röfle istiyorum bu saçtan hoş bi platin çıkar mı

Son düzenleme:
buyrun bakalımm hanımlar deneyimlerinize güveniyorum fikirlere açığım platin röfle istiyorum bu saçtan hoş bi platin çıkar mı?

ya bence saçlarının rengi çooookkk güzel sanada çok yakışmış gibi duruo hernekadar yüzün kapalı olsada bence hiç değiştirme ben çok beğendim evdemi boyamıştın cnm

çok teşekkür ederm canım saçımın rengni ben de beğeniorum ama röfle hep aklımda bu kdr açılmşken renk bari yaptriim diorum. eet kendim boyuorumm

cnm bu saçtan platin çıkacağını pek sanmıyorum saçın sıcak tonlu ve platin soğuk tonlu bir renk tabi platinin hangi tonunu istiyorsn bilmiyorum ama bu saç rengin çok hoş bence bozma biraz kullndıktan sonra tamamen açtırıp platin yaptırısn bu arada rengini öğrenebilir mym cnm çok hoş görünüyr gerçektn??

canım ben kafama esen boyayla boyuorum saçımı uzun bi süre palette altın karamel kullandım sonra yavaş yavaş normal karamele altın sarıları katarak bi kaç ton açtım saçımı en son boyamada vitalin platin sarısını kullandım böyle bi renk çıktı.cok teşekkür ederim bu arada yani platin derken böle sarı beyaz bişi istemiorum Cameron Diaz Ece Erken'nin röflelerini çok beğeniorum o tarz bişi olabilir

evde tuturman mümkün degil hiç kuaför yanlısı biri olmamama ragmen bir kuaförden yardım almanı platin konusunda tavsiye ederim evde platin yapman nerdeyse imkansız canım...

bu renk harika...........ama platin istiyorsun madem bence çıkar güzel bir platin tonu canım.......ah ah bende dönebilsem platin rengime tekrar.......keşke ama nerde benimki koyu ben bile bu yaz düşünüyorum seninki zaten açılır bence ...

of zatennn sarıdan dönen herkes ah keşke tekrar sarı olablsem dio hele platin tam zehir bi kere yaptın mı yandın:)) ben de istiorum bana ne bana ne:)

benım saçımda senın rengındeydi bende platın ıstedım guzel olur diye düşündum eğer tutarsa guzel olabılır hadı bide ıstediğin gibi olmazsa??
sonra bu renge donemıyosun tutmuyo bı dhaa ve bu renk daha masum gösterıyo ınsanı platıne geçince emınım keşke geçmeseydım evdede ne guzel boyuyodum dıyeceksın.... her ay kuaföre para vermek zoruna gıdecek

osgecim haklı olablrsn canım platin extra bakım ve özen gerektiren bi ton belki de pişman olcm ama cok istiorummm bakalım dip boyamı yaptım zaten röfleyi anca eylül gbi düşünüorum

şuan neyle boyuyosun saçını bu resımden başka resım varsa eklermısın ışık yanıltabılıyo çunku

platin elde edersin bir şekilde de canım bana sorarsan röfle değil de krepe balyajı tercih et çok daha doğal duruyor. röfle gibi yol yol durmuyor. senin saç renginin üstüne yaptıracağın platin krepe balyaj mükemmel duracaktır..

şuan neyle boyuyosun saçını bu resımden başka resım varsa eklermısın ışık yanıltabılıyo çunku

canım en son platin sarısıyla boyadım şu an başka resm yok ama eklemeye çalışırım

krepe balyajı her kuaför yapamıo hatta bilmeyen bile var canım ii bi yer bulmka lazım gerçi röfle için de aynı şey geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…