benden hoşlanıyormudur :)

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
531
477
Kendi kendime gülüyorum Yok canım olmaz öle şey. Ama parçaları birleştirince:

1. parça: birlikte kafeye gittik. Biraz oturduk çaylarımız. simitlerimiz geldi. çayıma şekeri attı karıştırdı. simidi peçeye sarıp elime tutuşturdu çok komiğime gitti bu durum, ama onların memleketinde doğalmış. akşama doğru eve geçerken yağmur yağmaya başladı. 1 dakika beklermisin dedi. geldiğinde baktımki şemsiye almış. sonrada şemsiyeyi elime tutuşturdu durağa kadar bıraktı.

2. parça: bir diğer buluştuğumuzda parka gittik, hava yine biraz soğuktu, oturduk sohbet ettik. Elime dokundu ama öle art niyeten değil. hani üşüdünmü gibisinden. sonra elin neden çok soğuk kansızsın, bembeyazsın, hastaneye gitmen gerek vb.

3. parça: İşten eve gelmem biraz uzun sürüyor. İşten çıkmadan önce bu çocuğa dedimki; Eve 2 saate gelirim. Neyse akşam işim çıktı ananemlere gittik. eve tam 12 de geldim. telefonumda kapalıydı şarjı bitmiş bi açtım telefonu. nerdesin bana iki saat dedin 4 saat oldu. Bunca zaman seni bekledim benden özür dilemelisin, beni neden bekletiyorsun diye mesajı yazmış. bende çok cool bir şekilde şuanda eve yeni geldim. uykum var dedim haha ama ben demedimki bekle diye.

4. parça: Beni sinir ettiği gün: Mesaj çekmiş, işte ben elleri güzel olan kızlardan hoşlanıyorum ama senin ellerin güzel değil felan sonrada bugün resim çizmiş senin için çizdim diyor benim ellerimi çizmiş beyefendi.

her akşam saat 6 dan gece 1.30 kadar konuşuyoruz. ikimizde resim çizmeyi çok seviyoruz. sürekli birşeyler çizip bana yolluyor.

Aklımı şeytanlar dürrttü bu çocuk benden hoşlanıyormu yoksa hoşlanmıyormu

bu çocuk yabancı (kore) aslında onların hayranıyım tatlı biri çok tatlı. türkçe biliyor 2 seneden beri türkiyede. yaşı 30. dil öğrenme sitesinde tanışmıştım 6 aydan beri konuşuyordum. Sırf onları seviyorum diyede pek yakınlaşamıyorum. ama aklımı karıştırıyor. ne bileyim yabancı ya pek güvenemiyorum.. daha hiç birşey yok ortada kendi kendime çocugu benden hoşlandığını düşünüyorum. ama hoşlanmasa ne bilim yani hoşlanmayan bir insan bu kadar konuşurmu. ilk defa böyle birşey oldu.

kafamı çok karıştırıyor :S bazen böyle romantik erkek sonra birden odunun en önde gideni oluyor :)

Benden ozur dilemelisin demesini ben biraz ukalalik olarak gördüm. Cok standart davranislari oluyor uzakdogulularin :)
Hoslaniyor gibi sanki ama tam olarak bir sey demek zor.

biraz ukala gibi. tamam ben onların hayranıyım ama hayatımı değiştirecek kadar değil. seviyorum uzakdoğuluları ama sırf bir çocuk uzakdoğulu dye bağlanmak istemiyorum. korkuyorum sanki. böyle arkadaş gibi takılmak daha iyi geliyor bana. yada ben rahata alıştım :)

Hoşlanıyor gibi geldi bana da ama bilemiyorum ki yabancı sonuçta sen ne hissediyorsun?

Hoşlanıyor gibi geldi bana da ama bilemiyorum ki yabancı sonuçta sen ne hissediyorsun?

ben henüz tam birşey hissetmiyorum. ama insana biri böyle ilgili davranınca hoşuna gidiyor. :) birde budist. ben ilerisini çok düşünüyorum. o yüzden kalbime sahip olmam gerek.

Biraz daha birlikte zaman geçirin anlarsınız, o sizden hoşlanıyor mu? Siz ondan hoşlanıyor musunuz. Netleşir bence :)

kiiz seni gecen actigin bi konudan hatirladim, yaaa ne güzel böyle heycanlara kapilman (kapildim dememissin ama ben anlarim )

bencede hoslaniyodur, gelirine birak

haha ben de dil ogeenmw sitesinden bir koreliyle tanistim. oyle guzel maillesiyorduk falan. Kulturlerinden de olabilir neden biliyor musun? Mesela bu cocuk bana en ufak bi saka yaptiginda ki hiiiiic saka sayilmaz tavsiye yani "ozur dilerim lutfen affet beni" diyor. Yani bazi cumleleri cok kafa karistirici. Sadecw fotograflarimizi grduk bir de uzun uzuuun mailler. Okuyunca sanki benden hoslaniyormus gibi anlamlar cikiyor. Cok da sevimliler ya. ama sizinki reele tasinmis bence hoslaniyor olabilir. Hatta hoslaiyor gibi baya :)

bilmiyorumki. 3 defa buluştuk üçündede iyiydi. ama hemen atlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…