Emin değilim ama hoşlanıyor mu yoksa beni mi kullanıyorBi erkek gercekten hoslaniyosa zaten adim atar. Sen sadece bekle. Yanagini sikacak kadar samimiyse adim atmaktan da cekinmez.
Neden böyle düşündünüz kiNe kadanda güzel heyy maşallah kullandırmaya devam kendini devam devam !!
Bende korkuyorum ya zaten. Ama bir yandan da neden böyle yakın duruyor anlam veremedimKullanacak ne yaptı ki
Belki arkadaşça seviyor dur,belki hoşlanıyordu bunu zaman gösterecek ama yinede her hareketine anlam yükleme hayalkırıklığı yaşama ihtimalinde var.
Evet bilmiyorum sevgilisi yok ama etrafında çok güzel kız olan birisi dışa dönük aktif sosyal ama ben tam tersi sessiz sakin minyon biseyimÇok umutlanmadan bekle bence sevgilisi olup olmadığını biliyo musun bu konu çok önemli.
Ben 18 o yeni 20 oldu aynı sınıftayızYaslariniz kac canim
Ne için acısın belli etmedim ki benSanki cocuk sana acımış gibi davraniyor.
Nedense bir an böyle hissettim.
Öyle düşündüm kapılmamak icin ama neden bana dokunup yanıma oturup duruyor. He bi de sarışın diye hitap etmesi var sarışıncığım dedi banaBelki ona şirin geliyor sun belki ses sizin diyorsun kenarda kalma diye ilgileniyor bir çok seçenek var.fazla kapilma bazilari cok aktif olur herkesle konusur belki oyle biridir
Bugün onun bi erkek arkadaşıyla konuşurken azıcık baktım da kafasını çevirip kendi işiyle ilgileniyor gayet katı bi şekildePeki herkese mi böyle davranıyor yoksa sana mi yakın davranıyor.bunu gözlemle eğer sadece sana ise hoşlanıyor olabilir.şey yap blöf başka erkeklerle sohbet ederken tepkisini olc:)ama dozunu kaçırma