:)))) e güzel bu ilk heyecanlar yaa.. vala imrendim şimdi..
her harfini her detayı ezberlemişsin , allah bozmasın cnm yaa.bana şimdi destan yazsa adamlar he oldu tamam diyip geçiyorum ..
ruhsuzlaşıyo insan sanki zamanla , kıymetini bil bu zmanlarınızın..koç burcunun sabrsızlığı hakkında da konuşmadan duramicim , hayatım boyunca tanıdıgm en sabırlı erkeğin burcu koçtu.. yükseleni de koçtu..
senden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda yorum yapamıyorum ,çünkü ben zor ikna olurum..
butür mesajlar tavırlar yetmez bana ..
ablasının güzzelii ikinizde birbirinizden hoslanıyorsunuz..ilginiz var..yerimseniben
Olabilir ama bence o sana açılsa bile sen hemen yüz verme seni ikna etme çabalarına bi girsin bakalım...
ay ne güzel şeyler yaaa:asigim:
mesajlastik az önce, sali günü alisveris yapicam dedim, tmm yapariz dedi. etek alicam dedim :) tmm ben secicem dedi... ya ödemek isterse napicam? ödemesin yaa utanirimmm. benden olsun derse napicam birsey diyinn. valla utanirim... ödetiyimmi yoksa ödememesi icin israr mi edeyim ,herhangi birsey alirsam?
ödetme bence.
lütfen rica ediyorum kendimi kötü hissederim falan de
ama biraz cilveli falan söyle. mesafeli olmasın yani.
bencede hoşlanıyor bu arada..
Canım senden hoşlanıyo bellide ediyo senin hoşlandığınıda biliyodur bence sende onun açılmasını bekliyceksin acılır elbet bir gün jhayırlısı olsun canım güzel duygularr dolu dolu yaşa sewgiyle aşkla kal:asigim:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?