• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanıyor mu?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Daha önce bahsetmistim biriyle bulusucam diye. Ve benden hoslandigini tahmin ediyorum... Bi kac kisi hatirlamasi lazim.
Bana attigi mesajlari yazmak istiyorum,... hoslaniyormu bilmiyorum (tabi acelem yok, zamanla :)

ben ona beni desteklemesini söyledim zayiflama konusunda (burda diyet topik yerinede girdim oraya katiliyorum)
bana yazdiki: kusura bakma ama okadar ac kalman icin seni destekleyemem sengözlerimebaksanab dedi, acimmmm diye bagiriodum cünkü :roflol:

bide gece gec yattik, msn de konustuk. i$e gec kalmis ertesi sabahi, dedimki. eyvah benim yüzümden oldu.
uykum vaar gec kaldim dedi. bende sikhayetcimisin dedim. oda dediki: yok sikhayetci degilim, ben senin icin uykusuz da kalirim dedi süprizzzzz

bide resimlerim var onda bilgisayarda, dedimki... ya senin pc de resimlerimi kimse görmüyo dimiiii dedim. yok dedi ama göstereyim istersen dedi yerimseniben
KIME? dedim ANNEME dedi şutarafagitti
bismillah cektim güldü :) baska kime göstereyim dedi sonra. yokkkk gösterme ne sanar kadin dedim :) ne sanar? dedi a.s ya bilmiyorum iste dedim, biliyorsun ama neyse dedi :dance:

sansimiza sali günü hava cok güzel olucak :utangac: bi parkda gezeriz herhaldesüprizzzzz

ve en cok hosuma giden de, beni oldugum gibi kabul etmesi... spor salonuna gidiyorum, aslinda istemiyor gitmemi ama belli etmiyor kiskaniyo hafif :utangac:
sen böylede iyisin kendini SIKMA dedi.:utangac:
bir resim koymustum msn ye... cok cekinerek istedi gönderirmisin dedi..

sonra bi arkadaslik sitesindeydik, kontrol ettim neler yapiyo diye. dedim iste bu kizi neden kabul ettin felan, tanimiomki dedi. tanimiosan niye kabul ediyon dedim. ya zaten girmiyorumki dedi. girmiyorsan neden silmiyon dedi. istiyorsan silerim dedi. ben karisamamki ne istiosan onu yap dedim. nasil siliniyor yaaa bu :roflol: dedi.. sildi delikafadulden, bide onu islettim bi baska rumuzla, ilgilenmedi o kisiyle. hatta benimle paylasti kim bu kiz yapisti sülük gibi dedi sırnaşık şey... daha devam edicem isletmeye :dance:

onda hosuma giden sey... sessiz sakin olmasi. bir insanin üzerine atlamiyo. cok konuskan degil, umarim hep susmaz bulusmada :teselli:
1 ay oldu tanisali. koc burcu sabirsiz diyorsunuz ama o cok sabirli, ters bi koc bu sanirim a.s

hoslaniyormu hoslanmiyormu emin olamadim....
öyle bi paylasmak istedim...
(hayal kurmuyorum... simdilik hoslanmamak icin kendimi zor tutuyorum a.s) zaman herseyi gösterir.......................hayirlisi.......... .

Son düzenleyen: Moderatör:
:)))) e güzel bu ilk heyecanlar yaa.. vala imrendim şimdi..
her harfini her detayı ezberlemişsin , allah bozmasın cnm yaa.bana şimdi destan yazsa adamlar he oldu tamam diyip geçiyorum ..
ruhsuzlaşıyo insan sanki zamanla , kıymetini bil bu zmanlarınızın..koç burcunun sabrsızlığı hakkında da konuşmadan duramicim , hayatım boyunca tanıdıgm en sabırlı erkeğin burcu koçtu.. yükseleni de koçtu..

senden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda yorum yapamıyorum ,çünkü ben zor ikna olurum..
butür mesajlar tavırlar yetmez bana ..

ablasının güzzelii ikinizde birbirinizden hoslanıyorsunuz..ilginiz var..yerimseniben

:)))) e güzel bu ilk heyecanlar yaa.. vala imrendim şimdi..
her harfini her detayı ezberlemişsin , allah bozmasın cnm yaa.bana şimdi destan yazsa adamlar he oldu tamam diyip geçiyorum ..
ruhsuzlaşıyo insan sanki zamanla , kıymetini bil bu zmanlarınızın..koç burcunun sabrsızlığı hakkında da konuşmadan duramicim , hayatım boyunca tanıdıgm en sabırlı erkeğin burcu koçtu.. yükseleni de koçtu..

senden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda yorum yapamıyorum ,çünkü ben zor ikna olurum..
butür mesajlar tavırlar yetmez bana ..

bende zor ikna olan biriyim... bu yazdiklarim kücük seyler aslinda. daha cok yeni tanistik sayilir. gönlümü calmasi icinde baya ugrasmasi lazim, ve o bunu biliyor zaten zor oldugumu :) hayirlisi diyorum... güzel bir arkadasligimiz var, ben ona kocum diyorum oda bana kovam hehe :)

ablasının güzzelii ikinizde birbirinizden hoslanıyorsunuz..ilginiz var..yerimseniben

ben istiyorumki baya bi uzun tanismadan sonra acilsin...
kendisi hafif cekingen... ama ne dedigini biliyor yani..
yavas yavas belli etmeye calisiyo...
caktirmadan evlilik hakkinda bile konusuyoz ama öylesine :)
halbuki zevklerimizi arastiriyoruz :)
yani hareketlerle belli etmeyi tercih ederim, BEN SENDEN HOSLANIYORUM demesine gerek yok :)

Olabilir ama bence o sana açılsa bile sen hemen yüz verme seni ikna etme çabalarına bi girsin bakalım...

Olabilir ama bence o sana açılsa bile sen hemen yüz verme seni ikna etme çabalarına bi girsin bakalım...

o biliyor zaten bir iliski istemedigimi.... ve korktugumuda biliyor... o yüzden bence hemen acilmayacaktir. güven problemim oldugunuda biliyor... bence uzun bi arkadasligimiz olur. o mesela 1-2 sene insan birbirini tanimali sevgili olmali sonra evlilik düsünmeli diyor. ben ise okadar uzun sevgili kalmak istemem sahsen dedim. yani 6 ay veya 1 sene arkadaslik kurmak isterim, hoslanti sevgi zaten olacaktir... bi kac ay sevgili kalip istemeye gelinmesini söyledim. uzun sevgili kalip askin ölmesinden korkuyorum cünkü...

kendisi askerlik yapiyo almanyada. alman vatandasi oldugu icin, bende.
isi yok henüz. izine gidecenmi dedim, gitmeyi düsünüyorum dedi. gidemezsin is bulacaksin dedim :) tmm gitmem dedi. nerde calismayi düsünüyorsun dedim. ya sen karisma ben bulacam is, ve ilk sana söylicem dedi, (gururuna yediremedi, cünkü bende yardimci olmak istedim utandi...) insallah bulur

mesajlastik az önce, sali günü alisveris yapicam dedim, tmm yapariz dedi. etek alicam dedim :) tmm ben secicem dedi... ya ödemek isterse napicam? ödemesin yaa utanirimmm. benden olsun derse napicam birsey diyinn. valla utanirim... ödetiyimmi yoksa ödememesi icin israr mi edeyim ,herhangi birsey alirsam?

ödemesine izin verme şimdilik sadece arkadaşsınız bunu yapması için bir sebep yok
eğer benim hediyem olsun sana derse biraz naz yap sonra kabul etyerimseniben

mesajlastik az önce, sali günü alisveris yapicam dedim, tmm yapariz dedi. etek alicam dedim :) tmm ben secicem dedi... ya ödemek isterse napicam? ödemesin yaa utanirimmm. benden olsun derse napicam birsey diyinn. valla utanirim... ödetiyimmi yoksa ödememesi icin israr mi edeyim ,herhangi birsey alirsam?

ödetme bence.
lütfen rica ediyorum kendimi kötü hissederim falan de
ama biraz cilveli falan söyle. mesafeli olmasın yani.
bencede hoşlanıyor bu arada..

ödetme bence.
lütfen rica ediyorum kendimi kötü hissederim falan de
ama biraz cilveli falan söyle. mesafeli olmasın yani.
bencede hoşlanıyor bu arada..

tmm oldu :) belli hoslandigi... napiyorsun diyorum, yoruldum yataga uzandim ve seni düsünüyorum diyor :)
ama yinede inanmam kanmam sositososito ugrasmasi lazim :)

Canım senden hoşlanıyo bellide ediyo senin hoşlandığınıda biliyodur bence sende onun açılmasını bekliyceksin acılır elbet bir gün jhayırlısı olsun canım güzel duygularr dolu dolu yaşa sewgiyle aşkla kal:asigim:a.s.

Canım senden hoşlanıyo bellide ediyo senin hoşlandığınıda biliyodur bence sende onun açılmasını bekliyceksin acılır elbet bir gün jhayırlısı olsun canım güzel duygularr dolu dolu yaşa sewgiyle aşkla kal:asigim:a.s.

ah be ablaciiim... korkuyorum ya..... :bbo: bu korkumu nasil yenicem bilmiyorum...
cünkü ben cok deger veren biriyim, hic böyle hayir diyemiyorum, ama bi erkege cok yüz vermek hic iyi degil, bunu yasayarak ögrendim cok seyi. simdi bir iliski yasarsam ki hazir degilim gibi daga cünkü güven problemim var... birdaha yapmicam öyle hatalar... ama icinden geliyorrrrsaaaa engelleyemiyorsunki, ve buda gercek ask olmazki :kızgın: ama cogu erkeklerin afedersiniz biyeri kalkiyo cok kiymet verince, onlarda bundan faydalaniyor.... simdi bu hoslanan kisi öyle höt höt biri degil, yani maco vs.
tam tersi, sessiz sakiin, öyle üzerime fazla düsmüyo. ben sms atinca atiyor. nadir kendisi önce atiyo. beklentim de yok zaten,. hafta sonlari benimle birlikte msn de sabahliyo :utangac: bu hosuma gidiyo, dün sabahlamadi uyuyakalmis belli cünkü mesajlarima cvp vermedi yerimseniben
bakalim artik hayirlisi.... sali gününü sabirsizlikla bekliyorumm... yarin dogum günüüü ve ILK ben mesaj aticam ona gece 00:01 de :asigim:

ya ben hediye olarak sey düsündüm... bahsetmistim, anahtarlik aldim, melek, bayan ama bu, kolunda seni koruyacagim yaziyor, ve üstünde KOC yaziyor. yanina bir dogum günü dileyi... ve benim bi bebeklik fotom var bas örtülü, o resmi cok seviyor o. bide onu bastirsam yanina koysam beyenirmi ki?

merak edenlere yaziyorum.......
bulustuk o cocukla......
kendisi cokkkkkkk sessiz..... hicccc konusmadii 3 saat boyunca yaa..
patladim skintidan bu ne :)
yanima yakismadi.... cok sessiz biri, beni tasiyamaz... ben ilgi bekleyen biriyim...
arkadasliktan öte birsey düsünmedigimi söyledim...
daha dogrusu ben kimseyi sevemicem gibime geliyo :(

yav bu erkeklerde bi acayip oldu ya, benden bekliyormus konusmami, delimi nee, ben neden konusayim önce
ay cok zorum bilmiom nolcek :)
arkadas kaldik, gec olmadan söledim...

Back