Benden hemşire olur mu?

bahsettiğim tüm mühendisliklere puanın yetiyordur da odtü itü ytü hadi bilemedin marmara,gazi, hacettepe de okumak var sakarya da manisada okumak var. bir yıl daha hazırlanırsan daha popüler bölümlere daha popüler üniversitelerde gidebilirsin. sanırım senin için üniversite adı önemli değil. o zaman ilgi alanına göre seç bölümlerden birini. garanti iş olsun diyorsan da hemşireliği seç. sonuçta bütün hayatın şekillenecek. 1 yıl beklemek ne ki? bir ara sağlık meslek bitirenler de hemşire oluyorlardı kalktı sanırım o olay. hatta üniversitede hemşirelik okuyanlar bundan şikayetçiydi.

Kendisiyle alakası olmayan bir konuya maydonoz olup ben 9k oldum diyerek
O lisans bitirmis kpssyle yerlesmis memurlar senin 70bininden iyi derece yapmistir yine ustun olamazsin canimmm :))))) o kadar kompleks yapiyosan seneye bi daha gir sinava iyi puan yap becerebiliyosan
Ablacım 40 yıl önceki memurdan bahsediyoruz iyi misin sen ne kpss i . Burada zaten zor stresli zamanlar geçiriyorum yardım edeceğine motive edeceğine daha kendini kanıtlama derdindesin . Ben burada hiç bir meslek grubunu küçümsemiyorum hadi söylediklerim yanlış anlaşıldı diyelim beni tatlı dille uyarabilirsin .Ben iyi yaklaşıldığı takdirde özür dilemesini de bilirim ki benim önceki yorumlarımı okusaydın defalarca tekrar ettiğimi de görürdün Kendinden kaç yaş küçük üstelik zor bir zamandan geçen sizden yardım isteyen birine böyle davranarak ne kadar yüce gönüllü olduğunu kanıtlamış oldun tebrik ederim . Lütfen benim konuma yazma artık . Sen derece yapmışsın benim elimden bu kadarı geliyor . İnsanlığımızı elden bırakmayalım lütfen

Çok yardımcı oldunuz . Sabırla cevap verdiğiniz için tekrar tekrar teşekkürler

Arkadaşlar benimde hepinize bir sorum olucak sağlık meslek lisesinden mezun olduktan sonra direk lise mezunu olarak Aile Sağlığı Merkezin de çalışabiliyor muyuz ve Kpss ye girip barajı aştıktan sonra bulunduğumuz şehirden herhangi bir Aile Sağlığı Merkezi ile sözleşmeli anlaşabiliyor muyuz bilgisi olan varsa ve yanıtlayabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum..

Acaba konuyu açan arkadaş hangi bölümü kazandı merak ettim de

Mesleğin avantajından önce sevip sevmediğini, hastane ortamından hoşlanıp hoşlanmadığına karar ver.
Avantajı iş bulma sıkıntın olmaz. Her mezun neredeyse ya atanıyor ya da bir yerde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…