Benden gizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
piraye yazdığımda komik olan ne acaba ben komik bişey göremiyorum

Verilen para miktarı nedir ? Verilen para eve erzak almaya veya ilaca , faturaya mı harcanmış ; yoksa lüks tüketim sayılabilecek konser , sinema , eğlence gibi bir etkinliğe mi ?
Burda miktar değil ki o emli olan. Eşinden gizli vermesi. Birde niye evinin rızkını, veriyor ki?
Kimse kusura bakmasın, hastalık olmadığı sürece, kocası bakamayacaksa evlenmeseymis. Burda gorumcenizde alışmış, rahat paraya. Abisini sömürüyor. Yazık . Çok yazık. Abi olarak kardeşime yeğenine kiyamazken, kardeş o parayı kocasına kaptırıyor. Kimse kusura bakmasın. Abimin verdiği parayı Elimden alacak adami da paralarım.

piraye ayrıca bundada komik bişey yok

Konuyu nasil kapattirabilirim ogretebilir misiniz? Ilk konum o yuzden bilmiyorum.

Bana soyledigi ben bebege bez alsin eve erzak alsin diye verdim o parayi. Ben verdikten sonra ne yaptilar ne bilim.

Esinizin niyeti iyi olsa da yanlis yapmis.
Para harcamayi bilmeyen insana para verilmez, bunlari alip hediye edebilir, yemege çıkartır, ya da bilindik bir marketin hediye karti falan verilir.

Neyse ama sizden gizli vermesi ayri mesele. Bu işlerde ailede para ortaksa seffaf olmayan tarafin niyetini hos gormuyorum ben. He herkes kendi maasini ayri degerlendiriyordur, o düzen baska.

Atarlı

Hatasini anlamis gorunuyor kardesiyle para mevzu konusmicak artik bakalim gorucez ilerleyen zamanlarda.

Yaa ne güzel, ben de istiyorum imkanlar doğrultusunda yurt dışı seyahatleri bakalım takip edeceğim kampanyalari falan
Bu arada beğendimiz mı güneydoğuyu ( Urfa da yaşıyorum da)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…