Benden gizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde abilerimle aram iyidir bibi, maddi durumu özellikle birinin iyi hediye de alır, bana çocuklarima ama bu konuda maddi durum öyle değil anladığım kadarıyla,bu ekonomide tek maaşla çalışan abiden 5 bin alıp duşakabin yaptırmak, kocanın keyfine PlayStation almak üstüne para da yetmedi demek, yüzsüzlük gibi geldi bana.

Gerçekten çok üzücü Bi durum nasıl hala kocam dicek ki o adama gerçekten çok sinir bozucu bişey boşanmıyosa sizin yapacak bişeyiniz de yok sürekli kocasının gönlünü güdemezsin öyle bir adam sürekli para istemesi için ısrar eder tekrar istetir devam etmesi çok saçma ailesi arkasındayken öyle kocaya koca denmez

Eşiniz çok güzel konuşmuş bunun uzerine konuyu uzatıp tatsızlık çıkarmayın hiç.
Gerçekten bazı kadınlar için evli kalmak çok önemli sanırım. Ben evde yiyecek olmayan,çocuğumun kışlık kıyafeti olmayan vakitte parayı PlayStation a yatıran adamı paralarım yani pess

Esim evlenmeden once uyarmisti bu adam hakkinda ama gorumcem dinlemedi cocuk konusunda da kimseyi dinlemedi hemen yapti zararin neresinden donse kardir bosansa kendide rahat edecek. Esim ozur diledi benden dayanamadim zor zamanlari dedim verdim utanir sana soylersem diye de soyliyemedim dedi bir daha benden habersiz bisey yapmayacagina soz verdi bakalim ne kadar dogru zaman gosterecek.

Parayı bez alcaz diye istemişler PlayStation almışlar. Ne yeğeni ne hediyesi? Enişte bey oynuyormuş.

Kazanmadığı parayı enişte harcayınca normal buluyorsunuz da karısı harcayınca mı anormal?

Ben kocamin parasina karisamiyorsam, kocam benim parama karisamiyorsa o zaman biz neden evliyiz kafamda deli sorular hani nerede kaldi biz? Nerede kurdugumuz aile? Demek ki hepsi koca bir hicmis. Ben bosanmaya karar verdim sizi bilmem

Yani uzatmayın konuyu tabi de eşinizin size söylememe gerekçesi pek samimi gelmedi. Görümceniz utanır diye değil siz engel olursunuz diye söylememiş gayet de.

Ya zaten ben para falan almam alsamda harçlık gibi olur en fazla 300 500 diyelimki abim bana 5bin verdi onu zaten eşim asla kullanmaz ki bana hediye almalarına bile rahatsız olan bir adam.

Ben kocamin parasina karisamiyorsam, kocam benim parama karisamiyorsa o zaman biz neden evliyiz kafamda deli sorular hani nerede kaldi biz? Nerede kurdugumuz aile? Demek ki hepsi koca bir hicmis. Ben bosanmaya karar verdim sizi bilmem
Herkes harcadığını kenara yazıp maaş günü birbirinden tahsil etsin bu mantıkla.

Ya zaten ben para falan almam alsamda harçlık gibi olur en fazla 300 500 diyelimki abim bana 5bin verdi onu zaten eşim asla kullanmaz ki bana hediye almalarına bile rahatsız olan bir adam.
Buradaki kardeş ve kocası tam tersi işte ve ciddi rahatsız edici. Kardeşi abisinden aldığı parayla koca gönlü yapmış resmen.

Ben normal buluyorum bulmuyorum olayı değil kazanmadığım paranın üstünde hak iddia etmem dedim ister koca ister baba.
Adam el altından verir yine verir .
Sizde kendinizi yersiniz maalesef
Ben şuan çalışmıyorum ortak çocuğumuzu büyütüyorum çalışmamı istemiyor kıskandığı için Tabiki de hak iddia ederim sonuçta eşim bir ömrü birlikte geçiricez iyisiyle kötüsüyle

Yani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
Mevzu paranın miktarı değil ki. Mevzu kaynının sırtından geçinen enişte. Görümce boşanmış çocuklu olsaydı ve konu sahibi burada 5 bin liranın lafını etseydi, o eşinin kardeşi çocuklar yeğeni diye hepimiz kürekle ağzına ağzına vururduk, ama öyle degil, çabalasa yetiştiremese yine bir nebze deriz de, anladığım kadarıyla öyle de değil. Görümce de ne kocayı boşuyor ne de ağabeyden istemekten vazgeçiyor. Güzel hayat.

Kıskandığı için çalışmamı istemiyor gibi bir cümle kuran komik birine yorum yapmak bile istemiyorum lütfen artık alıntı yapmayın

Açıkçası biz ikimiz de evin ihtiyaçlarından ve karar verdiğimiz birikim miktarından sonra kalan parayı harcarken birbirimize hesap vermeyiz. Ben geçen kardeşimin eşine verdim 2000 TL, eşime haber vermem bunun için. O da kardeşine geldiğinde verdi, gördüm; ama sormadım bile, o söyledi iyi yapmışsın harçlıksız kalmasın dedim.

Her evliliğin dinamikleri farklı tabii ki de kardeşime verdiğim parayı hıyar eniştem harcasa kızardım.

Kıskandığı için çalışmamı istemiyor gibi bir cümle kuran komik birine yorum yapmak bile istemiyorum lütfen artık alıntı yapmayın
Herkesin yaşam tarzını eleştirmek size kalmadı benim yaşam tarzım bu özel sektörde çalışmamı istemiyor çünkü kıskanıyor ben iş konusunda fedakarlık yapıyorsam oda parama karışma falan ima bile edemez ve etmezde şuan çocuğumla ilgileniyorum memurluğum geldiği zaman zaten çalışıcam ama sanki dünyadaki bütün kadınlar çalışmalı gibi bi düşüncede bana göre yanlış bende eşimin şehirdışına çıkmasını istemedim işini değiştirdi biz sonuçta karı kocayız iki tarafında fedakarlıkları olucak elbette ailesini atsın hiç yardımı dokunmasın demiyorum yiyecekte alır kıyafette alır yeğenlerine oyuncakta alır ama benden gizli götürüp para vee ree mez.

Veremez deyince vermiyorlar mı sanıyorsunuz işte.
Adam verir nerden haberin olucak.
Bütün hesapları senin elinde mi?
Mevzu çalışıp çalışmaman değil mevzu kocam istemiyor kıskanıyor gibi saçma sapan baheneler üretmen.
Adriana Lima sın sanki bütün erkekler senin peşinde

Bütün erkeklerin peşimde olmasına gerek yok henüz 22 yaşındayım kendisine görede gayet güzel bir kadınım ki kıskanıyo bende eşimi kıskanıyorum başkasına göre olmayabilir ama bana göre çok yakışıklı saçma sapan bahane falanda değil üstelik ev hanımlarıda yan gelip yatmıyor sebzemede para vermedim yaz boyu kış için yiyeceğimide tuttum çocuğumada bakıyorum insanları yargılamak küçük görmek sizinde hiçkimseninde haddine değil şuan ikinci çocuk düşünüyorum onuda büyütünce ister çalışırım kocacığımla konuşup ister çalışmam bu dünyada bütün kadınlar dışarıda bir işte çalışmak zorunda değil evdede yatmıyoruz sonuçta

Kızım sen iyi misin?
Kim sana evde yatıyorsun dedi burda.ne oluyor atarlanıyorsun ergen gibi.
Zaten ergensin bana göre de neyse.
Madem evlendin çocuk yaptın biraz algıların açık olsun.
Ben kimseyi ev hanımı diye küçümsemedim.
Ama gelip beni kıskanıyorrr çalıştırmıyor dersen güler geçerim her medeni kadın gibi.
Çalışıp çalışmamak kadının kendi kararı olmalıdır bana göre ve bence çalışmak bir kadını güçlü kılar ekonomik özgürlüğü olur.
Yarın kocacığın seni başka çıtırlarla aldatırsa boşarsa doğurduğun çocuklar için çalışman gerekir .
Gençlik güzellik geçici valla canım benim.
Burda senin gibi onlarca kadın konu açıyor her gün hadi bye

Sizin gibi medeni kadınlarda burda birsürü konu açıyo bana ergen demek sana düşmedi yarın beni çıtırlarla aldatıcak Bi adamla evli değilim ki öyle bişey yaparsa hayatında hiç çalışmamış biride değilim bir kadını sadece çalışmak güçlü kılmaz duruşun güçlü olsun benim eşim beni gayet iyi bilir benim gücümüde gayet iyi bilir şuan ha ben çalışsam bile fikrim aynı evliliğin içinde senin paran benim param falan olmaz bu sadece eşime değil banada geçerli sen ben dediğin zaman biz olamazsın ve biz olamadığın evliliktende hayır gelmez ben 22 yaşında hayatın birsürü zorluğuyla çocukluğundan beri yüzleşmiş biri olarak hiçbir zaman ergen olmadım şimdi bana 'bana göre ergensin' demekte sana hiç düşmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…