Valla burdaki kadınlar kocaları evlenince bir tek kendine ait bil malmış gibi düşünüyor
Yegenine hediye almış adam.İhtiyaç değil lüks harcamalar yapıyorlarmış. Az değilse siz verin görümceye PlayStation parasını.
Herkes aynı refah seviyesindeymiş gibi düşünüp meblağları küçümsemeniz inanılmaz.
Parayı bez alcaz diye istemişler PlayStation almışlar. Ne yeğeni ne hediyesi? Enişte bey oynuyormuş.Yegenine hediye almış adam.
Konu sahibi çalışmıyor heralde .
Oda çalışssın o zaman şartları daha iyi olur.
Kazanmadığım bir paranın üstünde bu kadar hak iddia etmem ben mesela ister kocam olsun ister babam.
Çoluğunu çocuğunu mağdur eder anlarım da öyle de birşey yok.
Bibi abin var diye hatırlıyorum.Valla burdaki kadınlar kocaları evlenince bir tek kendine ait bil malmış gibi düşünüyor
Ben normal buluyorum bulmuyorum olayı değil kazanmadığım paranın üstünde hak iddia etmem dedim ister koca ister baba.Parayı bez alcaz diye istemişler PlayStation almışlar. Ne yeğeni ne hediyesi? Enişte bey oynuyormuş.
Kazanmadığı parayı enişte harcayınca normal buluyorsunuz da karısı harcayınca mı anormal?
Ben calisiyordum bazi sebeplerden isten cikmak durumunda kaldim.Ben normal buluyorum bulmuyorum olayı değil kazanmadığım paranın üstünde hak iddia etmem dedim ister koca ister baba.
Adam el altından verir yine verir .
Sizde kendinizi yersiniz maalesef
Valla verir verir adamın parasu.Asgari ucret almiyor evet ama ev aldik kredi oduyoruz kendi masraflarimiz da var 5 bin benim icin cok para kusura bakmayin.
Bazı sebepleri yok et o zaman işe gir bir an önce.Ben calisiyordum bazi sebeplerden isten cikmak durumunda kaldim.
Çok iyi olmuş çalışmadığınız birde siz mi besleyecektiniz milletiBen calisiyordum bazi sebeplerden isten cikmak durumunda kaldim.
Abilerimle aram hep çok farklıdır benim biraz oncede yazdım dün abilerim bana akıllı saat aldılar mesela istedim aldılar vallaBibi abin var diye hatırlıyorum.
Şimdi abinin evinde eksik yok,seninde ihtiyacın olmuş istemissin ; vermez mi ?
Haydi verdi,karısı onun icin el kızı olur mu ? Ve bunu söylemek zorunda mı ?
Şöyle hak verebilirim.
Adam ne karısına ne çocuğuna 5 kuruş vermiyordur eve hiçbir katkısı yoktur ona amenna.
O zaman bu adamdan koca olmaz,evlenmesine bile ğerek yokmuş derim.
Bende bu mantigi anlamiyorum ya, siz verdiginiz icin adam daha rahat harciyordur. Enayilik bu baska bir sey degilYorumlarin hepsini okumadim ama duruma gore kız kardeşin arkasinda durulması gerekebilir. Abiler kiz kardesleri para istediginde vermek ister yani. Ben sıkarken kiz kardesine 5 bin lira vermis diye kendinizi doldurup üzmeyin bence empati yapın biraz. Benim gorumcem çalışmıyor iki cocuklari var uçarı bir hayatlari var gezmeler tozmalar borc harc içindeler arada esim de kayinvalidem de para veriyorlar napsinlar adama bir sey yapamiyorlar kızlarını mi zor duruma dusursunler? Burdan da bakmak lazım. Ha 3 tane de evleri var bu arada damata baba tarafindan kalma o şekil bi borc harc durumu. İnsan sinir olabiliyor ama kız hatırına iste
Olur sagolun yorumunuz icinBazı sebepleri yok et o zaman işe gir bir an önce.
Böyle dertlerin kalmaz.
Her an her saniye kadınlar çalışamıyor işte şu an hamilelikte mecbur çıktım bebeğe bakıyorum kendi parası değil eşimin bizim paramiz bana danışmadan kimseye veremez . O dışarda çalışıyor benim evde canım çıkıyor iki gün sonra eşim ıssız kalsa ben çalışırken benim param demem yine aileyiz çünküBen normal buluyorum bulmuyorum olayı değil kazanmadığım paranın üstünde hak iddia etmem dedim ister koca ister baba.
Adam el altından verir yine verir .
Sizde kendinizi yersiniz maalesef
Valla bilemezsin onu kime ne verdiğini.Her an her saniye kadınlar çalışamıyor işte şu an hamilelikte mecbur çıktım bebeğe bakıyorum kendi parası değil eşimin bizim paramiz bana danışmadan kimseye veremez . O dışarda çalışıyor benim evde canım çıkıyor iki gün sonra eşim ıssız kalsa ben çalışırken benim param demem yine aileyiz çünkü
Evdeki isleri robotlar yapmıyor, disarida calismiyor diye evde yatmıyordur konu sahibi. Cok yanlis düşünüyorsunuz ya, evlenmis barklanmis koskoca insanlar kendi keselerinin hesabini yapamiyorsa neden baskasi onlari dusunsun.Yegenine hediye almış adam.
Konu sahibi çalışmıyor heralde .
Oda çalışssın o zaman şartları daha iyi olur.
Kazanmadığım bir paranın üstünde bu kadar hak iddia etmem ben mesela ister kocam olsun ister babam.
Çoluğunu çocuğunu mağdur eder anlarım da öyle de birşey yok.
Yerinde olsam asla calismazdim. Sen calisirsan daha cok para yedirirsin enisteneBen calisiyordum bazi sebeplerden isten cikmak durumunda kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?