Benden gizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla burdaki kadınlar kocaları evlenince bir tek kendine ait bil malmış gibi düşünüyor

Cunku herkesin aile yapisi farkli. Eşimle maddi anlamda ciddi sikintilar yaşadigimiz donem kaç tane kardeşi var toplanip 5bin veren olmadi bize mesela. O donem ben kisa bir sure calismistim olmasi gerektigi gibi.
Sonra biz durumu toparlayip evimize guzel paralar girmeye baslayinca kardeslerden 2 tanesi ardi ardina BORC istemeye geldi.

Boyle insanlara hiç bir şey alamaz, veremez hele benden habersiz cidden bosarim.

Ki konu sahibinin esi 15 kazaniyormuş. Kredileri varmiş. Bu ekonomide 15bin kardesinin kocasi oyun konsolu aliyor diye rahat rahat cikarip 5bin verebilecek bir maas degil. Kadin haklı

Son düzenleme:
Yegenine hediye almış adam.
Konu sahibi çalışmıyor heralde .
Oda çalışssın o zaman şartları daha iyi olur.
Kazanmadığım bir paranın üstünde bu kadar hak iddia etmem ben mesela ister kocam olsun ister babam.
Çoluğunu çocuğunu mağdur eder anlarım da öyle de birşey yok.

Parayı bez alcaz diye istemişler PlayStation almışlar. Ne yeğeni ne hediyesi? Enişte bey oynuyormuş.

Kazanmadığı parayı enişte harcayınca normal buluyorsunuz da karısı harcayınca mı anormal?

Valla burdaki kadınlar kocaları evlenince bir tek kendine ait bil malmış gibi düşünüyor
Bibi abin var diye hatırlıyorum.
Şimdi abinin evinde eksik yok,seninde ihtiyacın olmuş istemissin ; vermez mi ?

Haydi verdi,karısı onun icin el kızı olur mu ? Ve bunu söylemek zorunda mı ?
Şöyle hak verebilirim.
Adam ne karısına ne çocuğuna 5 kuruş vermiyordur eve hiçbir katkısı yoktur ona amenna.
O zaman bu adamdan koca olmaz,evlenmesine bile ğerek yokmuş derim.

Parayı bez alcaz diye istemişler PlayStation almışlar. Ne yeğeni ne hediyesi? Enişte bey oynuyormuş.

Kazanmadığı parayı enişte harcayınca normal buluyorsunuz da karısı harcayınca mı anormal?
Ben normal buluyorum bulmuyorum olayı değil kazanmadığım paranın üstünde hak iddia etmem dedim ister koca ister baba.
Adam el altından verir yine verir .
Sizde kendinizi yersiniz maalesef

Ben normal buluyorum bulmuyorum olayı değil kazanmadığım paranın üstünde hak iddia etmem dedim ister koca ister baba.
Ben calisiyordum bazi sebeplerden isten cikmak durumunda kaldim.

Abilerimle aram hep çok farklıdır benim biraz oncede yazdım dün abilerim bana akıllı saat aldılar mesela istedim aldılar valla ne istersem alirlar baska türlüsünü ben bilmiyorum hatta eşim bu duruma şaşırır genelde bende onlar benim abilerim sen karışma derim

Bende bu mantigi anlamiyorum ya, siz verdiginiz icin adam daha rahat harciyordur. Enayilik bu baska bir sey degil

Her an her saniye kadınlar çalışamıyor işte şu an hamilelikte mecbur çıktım bebeğe bakıyorum kendi parası değil eşimin bizim paramiz bana danışmadan kimseye veremez . O dışarda çalışıyor benim evde canım çıkıyor iki gün sonra eşim ıssız kalsa ben çalışırken benim param demem yine aileyiz çünkü

Esim gorumceme gitti is cikisi. Esim gorumceme parayi cocugun giyecek kişlik hic birseyi yok ben de kilo aldim montum olmuyor evde de duzgun yiyecek birsey yok dedi diye vermis. Gorumceme hesap sormus noldu param yok diyodunuz nasil aldiniz playtation i demis. Gorumcem cocuga bir kac ust bas almis aksam esi gorunce demis nerden aldin parayi kac para aldin benimde dogum gunum yaklasiyor felan diyip elinden geri kalan parayi almis. Bu playtation da bayagi pahali bisey sanirim ustunu nerden bulmus almis bilmiyor. Neyse esim demis bu boyle olmaz babam zaten arkanda durur bosan don babamlara iste buluruz sana calisirsin felan. Gorumcem kabul etmemis. Esim de o zaman bundan sonra benden birsey bekleme kocanla konus cocuguna sana baksin demis cikmis geldi eve.

Valla bilemezsin onu kime ne verdiğini.
Adam atıyorum 15 bin alır 10 der sana .
Hesapları sende mi ki .
Bu hep olabilecek şeyler
O yüzden veremez yapamaz vs boş işler bunlar.
Hiç bir zaman emin olamazsın.

Yok efendim 1 lira dahı olsa verdirmem,adam keyfince harcıyor çok lazımmış gibi PlayStation bile almış,demekki çok fakir değiller.Esinizde sanki yeni biseymis bilmiyormus gibi bosan bilmem ne demiş kadın evli çocuk bile yapmis neyin kafasında eşiniz.Ben ondan bundan kısarken yeri gelip istediğimi almazken veremez efendim bacısına eniştesine.koparirim kıyameti.

Ennn haz etmedigim konular ya. Playstation alacak paraları var ama erzak için esinizden para istiyormuş hem de ilk değil. Bu tarz şeyler sömürüdür aliskanlik yapar. Eşimin abisinin iki çocugu var eşim bekarken ne zaman bilgisayar, tablet, bisiklet yada pahali bir dogum gunu hediyesi karne hediyesi alinacak olsa kutsal göreviymis gibi hep eşime aldirttilar. Kendilerinin almasi gerektigi akillarindan bile geçmedi. Hatta bir cocugunun bez ve mama masrafini 2 yaşına kadar komple eşim karsiladi. Ufacik cocuklar ariyodu amcaa para yollasana anneme dogum gunu hediyesi mont alcam diye. Bu 6 yasinda bi cocugun dusunebilecegi birsey degildir anası arattiriyodu ve deri mont icin yuksek bir mebla soyleyerek şu kadar yollasana demisti. O gun noluyoruz artik ya normal mi bu kadari da diye uyarmistim daha evli degildik. Şimdi evliyiz bizim bebegimiz oldu bir tek zıbın bile almadilar. Eller geldi altın takti öz amcasi ne geldi ne bisey aldi.

Evdeki isleri robotlar yapmıyor, disarida calismiyor diye evde yatmıyordur konu sahibi. Cok yanlis düşünüyorsunuz ya, evlenmis barklanmis koskoca insanlar kendi keselerinin hesabini yapamiyorsa neden baskasi onlari dusunsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…