- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
İnşallah görümce bu paraları kendisini acındırarak istemiyordur. Şimdi duygu sömürüsü yapıp yine isteyebilir ya da gizli ver diyebilir.Esim dayanamadi gorumcemle konusmaya gidecekmis is cikisi. Dun aksam cani cok sikilmis.
Para vermesinin yanlis oldugunu kendi de anladi is cikisi gorumcemle konusmaya gidecekmis. Umarim benden birseyler gizlemesininde yanlis oldugunu anlamistir. Bu arada henuz cocugumuz yok.heh bunu sormamdaki amaç işte sen verdiysen o da verir diye. eşinin bunu gizli yapması yanlış senin ve çocuklarının rızkını veriyor,.
Zaten dun aksam cok sert ciktim bende. Katiliyorum ihtiyaci oldugunu biliyorum eniste cok sorumsuz hep dert yaniyor da banane yani ya bosa ya yola getir. Benim asil kizginligim esimeydi o da anladi ama gorumcemle konusmaya gidecekmis is cikisi.Valla ortalığı yakar yıkarım. Enişte sorunluysa abla gitsin boşasın. Siz sırtlanmak zorunda mısınız herkesi hayret bişey. Bana sorsa bu şekilde tepki vermem ama bana sormadan yaparsa sıkıntı
Biz mutfaktaydik o sirada gorumcemle. Esim duymadi. Abim para verdi ama yine evde dogru duzgun birsey yok yiyecek kusura bakma dedi. Bende ne kusuru dedim konuyu degistirdim.Eşiniz çok istiyorsa bez mama alsın 2 kg domates alsın versin
Damadın huyunu bildiği halde neden eline para sayıyor
Damat yetmedi gibisinden konuştuğunda eşiniz nasıl cevap verdi
Ben para vericem yetmedi diyecek "zaten borç vermiştim bi ara ödersin" diyip mors ederim adamı
Valla kendi açımdan düşündüğüm zaman Oda benim bacım derse bende o zaman ben senin yanında neyim derim tamam bacısı ailesi ama onlardan ayrı öncelik vermesi gereken bir aile kurmuş sonuçta ve benim eşim bu şekilde davranamaz ve beni o sözle hiçe sayamaz meğer öyle evlenmicek bacısına ailesine vs vericek kazandığı parayı evleniyosada eşini hiçe sayamaz önce kendi ailesini düşünmek davranışlarının ailesine nasıl yansıyacanı tartmak zorunda ben onunla evliysem artık onun için el kızı olmamalıyımİşte bende onu diyorum,onu gorumcen kocasıyla konuşmak durumunda.
Senin savurganligin yuzuden abimden para istemek durumunda kalıyorum diyecek.O da evli barkli diyerek ekleyecek.
Senin konuşman aranızı bozmaktan öteye gitmez.
Adam kalkıp benim bacım diye cikistigi anda iş biter.Haberin olsun.
Istesede artik akillandigini dusunuyorum cunku konustugumda senin soyledigin gibi yapsaydim keske demisti.İnşallah görümce bu paraları kendisini acındırarak istemiyordur. Şimdi duygu sömürüsü yapıp yine isteyebilir ya da gizli ver diyebilir.
Biz mutfaktaydik o sirada gorumcemle. Esim duymadi. Abim para verdi ama yine evde dogru duzgun birsey yok yiyecek kusura bakma dedi. Bende ne kusuru dedim konuyu degistirdim.
Görümce eşi tarafından eziliyor olabilirBiz mutfaktaydik o sirada gorumcemle. Esim duymadi. Abim para verdi ama yine evde dogru duzgun birsey yok yiyecek kusura bakma dedi. Bende ne kusuru dedim konuyu degistirdim.
Calisiyor ama para hesabindan haberi yok sanirim. Dedigim gibi parasini hep sacma sapan seylere harciyor.Bu adam calismiyor mu?
Evlendi hemen cocuk yapti. Hala daha istiyor cocuk. Allah akil fikir versin ne diyim. Her onunla konustugumda akil veriyorum nasihat ediyorum ama anlamiyor. Esimin ailesinden tek problemim gorumcem resmen.Görümce eşi tarafından eziliyor olabilir
Eşiniz parayı görümceye verse gizliden
O da gidip ihtiyacını alsa makul şekilde
Eşine de yoğurdu abim getirdi gibisine söylese?
Bilemedim böyle savurgan birine çocuk hemen düşünmemeliydi
Bizim de vardı akraba eve erzak alamazlardı rayban gözlük iphone takılırlardı
Eşini hiçe saymak değil ki bu..Valla kendi açımdan düşündüğüm zaman Oda benim bacım derse bende o zaman ben senin yanında neyim derim tamam bacısı ailesi ama onlardan ayrı öncelik vermesi gereken bir aile kurmuş sonuçta ve benim eşim bu şekilde davranamaz ve beni o sözle hiçe sayamaz meğer öyle evlenmicek bacısına ailesine vs vericek kazandığı parayı evleniyosada eşini hiçe sayamaz önce kendi ailesini düşünmek davranışlarının ailesine nasıl yansıyacanı tartmak zorunda ben onunla evliysem artık onun için el kızı olmamalıyım
Calisiyor ama para hesabindan haberi yok sanirim. Dedigim gibi parasini hep sacma sapan seylere harciyor.
Hayir kirilmadim size. Cocugumuz yok. Artik ne dedi dayanamadi da verdi o kadar parayi bilmiyorum. Isten cikti simdi gorumcemin yaninda gidiyor konusmaya. Bir an once gelse de ne konustular ogrensem diye bakiyorum simdi.Bana kirilmayin ama gorumcenizle uyumlular sanki. Gorumceniz de esinize dert yanip esinizin kazandigi 15 binin 5 binini hic dusunmeden aliyor. Sizin ev krediniz varmis cocugunuz var mi bilmiyorum esiniz sizi ve kendi ailesini dusunmeden 5 bin veriyor. Iki taraf da cok acayip geldi bana.
Kardeşine benden gizli 5000 lira gibi bi para veriyorsa bana göre hiçe saymaktır tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama yapıpta geri ben hesabını sorduğumda da o benim bacım diyemez o zaman tekrardan hiçe sayıp el kızı muamelesi yapmış olurEşini hiçe saymak değil ki bu..
Coluguna çocuğuna hiç vermese,ona kabulum.
Ne yalan söyleyeyim bir ayakkabı almak için 40 defa düşünüyorum,indirim bekliyorum.
Ama kardeşim isteyince alıyorum.
Ama nasıl alıyorum ;evimde eksik gedik yokken alıyorum.Eger dardaysam "zaten şu an alamam" ablacım diyorum.
Demek ki eside darda olduklarını dusunmuyor.
Bence eşin ailesinde eksik yok,ben de kardeşim için yaptığım her harcamayı eşime söylemek zorunda değilim gibi geliyor.
Belki de ben yanlış düşünüyorum.
Demek ki abinizin maddi durumu iyi ben daha yeni isten ciktim bi tek maasli hayata baksaydik ona gore bana soyleyip su su ihtiyaci varmis vericem deseydi kabul edebilirdim hatta yine parayi kabul etmezdim ihtiyacin kendisi neyse onu alirdik verirdi.Eşim kardesine para verse karışmam oda benden saklamaz çünkü abisi lardesine para vermek isterse benden izin alacak değil. Daha dün 2 abim bana akıllı saat aldı bizde böyle şeylerin konusu olmaz
Ben bunu kocama aciklamazdim şahsen,her kurusun hesabını vermezdim.Kardeşine benden gizli 5000 lira gibi bi para veriyorsa bana göre hiçe saymaktır tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama yapıpta geri ben hesabını sorduğumda da o benim bacım diyemez o zaman tekrardan hiçe sayıp el kızı muamelesi yapmış olur
Valla burdaki kadınlar kocaları evlenince bir tek kendine ait bil malmış gibi düşünüyorBen bunu kocama aciklamazdim şahsen,her kurusun hesabını vermezdim.
Çünkü çalışıyorum,eksiğimiz de yok.
Ayrıca ben ilk yorumu attığımda konu sahibi ne 5000 TL olduğunu yazmış ne PlayStation olduğunu.
PlayStation ihtiyaç değil simariklik ancak ben sizin gibi düşünmüyorum..
Kardeşim,benim canım.
Evim eksik değilse kocamın da durumu iyiyse ben kardeşime alırım,her aldığımı da gidip söylemem.Bana göre bu onu el oğlu yapmaz yani ben bunu bir iktidar savaşına çevirmem.
Sizin durumunuz gayet çok iyiyse yapın ama çalışmayan bir kadın olarak (çalışmamı eşim istemiyo) ben herşey den kısıcam zora girmeyelim diye oda gidicek bana haber verme gereksinimi bile duymadan bacısına para vericek üstelik azda değil bana göre bu çok yanlışBen bunu kocama aciklamazdim şahsen,her kurusun hesabını vermezdim.
Çünkü çalışıyorum,eksiğimiz de yok.
Ayrıca ben ilk yorumu attığımda konu sahibi ne 5000 TL olduğunu yazmış ne PlayStation olduğunu.
PlayStation ihtiyaç değil simariklik ancak ben sizin gibi düşünmüyorum..
Kardeşim,benim canım.
Evim eksik değilse kocamın da durumu iyiyse ben kardeşime alırım,her aldığımı da gidip söylemem.Bana göre bu onu el oğlu yapmaz yani ben bunu bir iktidar savaşına çevirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?