Benden gizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çalışıyor musunuz?
Eğer çalışıyorsanız eve katkı yapmayı direk kesin .
Çalışmıyorsanız da ihtiyacım var deyip birseyler alın ya da borca sokun o zaman verecek parası kalmaz.
Kesinlikle erkek milletini borca sokmadan rahat durmuyorlar. Siz de çalışıyorsanız eve para vermeyin o zaman. Banane görümcemin duşa kabininden playstationundan

Olaydaki görümce sizsiniz galiba. 5 bin az para mı bir aylık maaş alın teri resmen.

Bir insanin 5 bine az para diyebilmesi icin kazandigi paranin haddini hesabini bilmemesi lazim yani sayamayacak kadar yuksek rakamlar kazaniyor olmasi lazim. Konu sahibinin boyle bir durumu olsa zaten konu acip bunu dert etmezdi.

Bir insanin 5 bine az para diyebilmesi icin kazandigi paranin haddini hesabini bilmemesi lazim yani sayamayacak kadar yuksek rakamlar kazaniyor olmasi lazim. Konu sahibinin boyle bir durumu olsa zaten konu acip bunu dert etmezdi.
Aynen isabella hanım para kazanmayı çok basit sanıyor galiba, veya olaydaki görümce gibi bir hayatı var gerçekten

Yorumlarin hepsini okumadim ama duruma gore kız kardeşin arkasinda durulması gerekebilir. Abiler kiz kardesleri para istediginde vermek ister yani. Ben sıkarken kiz kardesine 5 bin lira vermis diye kendinizi doldurup üzmeyin bence empati yapın biraz. Benim gorumcem çalışmıyor iki cocuklari var uçarı bir hayatlari var gezmeler tozmalar borc harc içindeler arada esim de kayinvalidem de para veriyorlar napsinlar adama bir sey yapamiyorlar kızlarını mi zor duruma dusursunler? Burdan da bakmak lazım. Ha 3 tane de evleri var bu arada damata baba tarafindan kalma o şekil bi borc harc durumu. İnsan sinir olabiliyor ama kız hatırına iste

Esim iki kez para vermis biri dusakabinin eksik kismina gitmis. Diger parayi da erzak vesaire icin vermis playtationa gitmis para.

Eşinizin de bu duruma kızgın olduğunu düşünüyorum. Eşiniz zorunlu haller için para vermiş ; iyi niyeti kullanılmış.

O yüzden sakin olun , eşinizi suçlayarak konuşmayın ; kardeşinin abisine ayıp ettiğini, yakıştıramadığınızı söyleyin sadece. Sonrasında bırakın eşiniz konuşsun, içini döksün.

Aynen isabella hanım para kazanmayı çok basit sanıyor galiba, veya olaydaki görümce gibi bir hayatı var gerçekten

Herhalde milyonlar kazaniyor ki bos vaktini kk.da degerlendiriyor diye dusundum ben. 5 bin para degil 100 bin olsa neyse diyen biri aylik milyonlar kazaniyordur herhalde.

Yani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
İhtiyaç değil lüks harcamalar yapıyorlarmış. Az değilse siz verin görümceye PlayStation parasını.

Herkes aynı refah seviyesindeymiş gibi düşünüp meblağları küçümsemeniz inanılmaz.

bakın bu tarz insancıklara ne kadar yardım adı altında bi taraflarını kaldırırsanız ilerde ilk olayda ayagınızı kaydıracak kişilerde bunlardır. Çok yakından gördük örnegini. haram zıkkım olsun ama o kadar yaşanan olaylar unutulcak gibi değil. Kimse için kendinizden ödün vermeyin yok cocukları var yok yegenim. cocukları anası babası düşünsün size ne ya şimdiki aklım olsa bi tekmede ben atardım karaktersiz nankörlere anca böyle yaranırsınız

Simdi esim aradi eve biraz gec gelecegini gorumcemle konusmaya gidecegini dun aksam cok caninin sikildigini soyledi.

Kıyamam yaa, ne güzel iste çocuk ömründe bir kere heves ettiği bota sahip olmuş. Ben olsam sevinirdim buna vesile oldum diye
Yoksul olduklarını nerden çıkardiniz ki? Yoksullar demedim dar olduklari bı anda dedim. Gayet durumları yerinde kredi çekip tatile gittikleri için dara düştüler. Kışın ayağı üşümesin su gecirmesin okula giderken diye. Bizde dişimizden tirnagimizdan artırdigimizi verdik ama babası başkalarından yardım almalarına ragmen kendine keyfi harcamaya devam etti. Annesi de çalışmayı keyfi olarak istemeyen biri.

Bence eşinizle konuşun, bir daha asla göndermesin. 5000 az para değil. Siz enayi misiniz, yazık değil mi size? Aç, açıkta olsalar direkt para verilmesi doğru değil zaten, hediye alınır, mutfak alışverişi yapılır.

Esim dayanamadi gorumcemle konusmaya gidecekmis is cikisi. Dun aksam cani cok sikilmis.

Valla ortalığı yakar yıkarım. Enişte sorunluysa abla gitsin boşasın. Siz sırtlanmak zorunda mısınız herkesi hayret bişey. Bana sorsa bu şekilde tepki vermem ama bana sormadan yaparsa sıkıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…