Asgari ucret almiyor evet ama ev aldik kredi oduyoruz kendi masraflarimiz da var 5 bin benim icin cok para kusura bakmayin.Adamın kazancı asgari ücret değildir herhalde.
Kesinlikle erkek milletini borca sokmadan rahat durmuyorlar. Siz de çalışıyorsanız eve para vermeyin o zaman. Banane görümcemin duşa kabininden playstationundanSiz çalışıyor musunuz?
Eğer çalışıyorsanız eve katkı yapmayı direk kesin .
Çalışmıyorsanız da ihtiyacım var deyip birseyler alın ya da borca sokun o zaman verecek parası kalmaz.
Eşiniz ayda kaç tl kazanıyor da iki eve bakıyor?Esim iki kez para vermis biri dusakabinin eksik kismina gitmis. Diger parayi da erzak vesaire icin vermis playtationa gitmis para.
Olaydaki görümce sizsiniz galiba. 5 bin az para mı bir aylık maaş alın teri resmen.
Yakin zamanda isten ciktim.Kesinlikle erkek milletini borca sokmadan rahat durmuyorlar. Siz de çalışıyorsanız eve para vermeyin o zaman. Banane görümcemin duşa kabininden playstationundan
Aynen isabella hanım para kazanmayı çok basit sanıyor galiba, veya olaydaki görümce gibi bir hayatı var gerçektenBir insanin 5 bine az para diyebilmesi icin kazandigi paranin haddini hesabini bilmemesi lazim yani sayamayacak kadar yuksek rakamlar kazaniyor olmasi lazim. Konu sahibinin boyle bir durumu olsa zaten konu acip bunu dert etmezdi.
Esim iki kez para vermis biri dusakabinin eksik kismina gitmis. Diger parayi da erzak vesaire icin vermis playtationa gitmis para.
15 bin tlEşiniz ayda kaç tl kazanıyor da iki eve bakıyor?
Aynen isabella hanım para kazanmayı çok basit sanıyor galiba, veya olaydaki görümce gibi bir hayatı var gerçekten
İhtiyaç değil lüks harcamalar yapıyorlarmış. Az değilse siz verin görümceye PlayStation parasını.Yani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
Ben aileme para vermiyorum hatta isten ciktigim icin onlar surekli soruyorlar ihtiyacin var mi diyeEğer sende ailene para gönderiyorsan otomatik bende aileme gönderirim kafası oluşur.
Yoksul olduklarını nerden çıkardiniz ki? Yoksullar demedim dar olduklari bı anda dedim. Gayet durumları yerinde kredi çekip tatile gittikleri için dara düştüler. Kışın ayağı üşümesin su gecirmesin okula giderken diye. Bizde dişimizden tirnagimizdan artırdigimizi verdik ama babası başkalarından yardım almalarına ragmen kendine keyfi harcamaya devam etti. Annesi de çalışmayı keyfi olarak istemeyen biri.Kıyamam yaa, ne güzel iste çocuk ömründe bir kere heves ettiği bota sahip olmuş. Ben olsam sevinirdim buna vesile oldum diye
Bence eşinizle konuşun, bir daha asla göndermesin. 5000 az para değil. Siz enayi misiniz, yazık değil mi size? Aç, açıkta olsalar direkt para verilmesi doğru değil zaten, hediye alınır, mutfak alışverişi yapılır.Esim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?
heh bunu sormamdaki amaç işte sen verdiysen o da verir diye. eşinin bunu gizli yapması yanlış senin ve çocuklarının rızkını veriyor,.Ben aileme para vermiyorum hatta isten ciktigim icin onlar surekli soruyorlar ihtiyacin var mi diye
Esim dayanamadi gorumcemle konusmaya gidecekmis is cikisi. Dun aksam cani cok sikilmis.Bence eşinizle konuşun, bir daha asla göndermesin. 5000 az para değil. Siz enayi misiniz, yazık değil mi size? Aç, açıkta olsalar direkt para verilmesi doğru değil zaten, hediye alınır, mutfak alışverişi yapılır.
Valla ortalığı yakar yıkarım. Enişte sorunluysa abla gitsin boşasın. Siz sırtlanmak zorunda mısınız herkesi hayret bişey. Bana sorsa bu şekilde tepki vermem ama bana sormadan yaparsa sıkıntıEsim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?