Benden gizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size haber etmemesi çok yanlış. Önce bunu izah edin sizden habersiz iş yapmasın bundan sonra.
Ve kendinizi kısmayın para isteyin siz kendinizden kısıp artırıyorsunuz diye o da rahatlıkla veriyor olabilir ama kısmayıp isterseniz paranın size bile zor yettiğini anlayıp keyfi harcamaları için kardeşine vermeyi keser mecburen. Yani bana lazım deyip isteyin 5 bin az para da değil ayrıca
Bencede ben istemiyorum diye boyle rahat hareket etti bundan sonra isticem ama gizli birsey yaptigi icin guvenim sarsildi hep acaba birsey gizliyor mu diye dusuncem

Yani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
Bence bu çok yanlış zaruri ihtiyaç olmadığı sürece playstation alsın duşakabin yaptırsın diye değil 5000, 500lira yine vermemeli çoluğunun çocuğunun kendilerinin geleceği için yatırım yapsın parası fazla geliyosa

Bencede ben istemiyorum diye boyle rahat hareket etti bundan sonra isticem ama gizli birsey yaptigi icin guvenim sarsildi hep acaba birsey gizliyor mu diye dusuncem
Evet güveniniz sarsılmıştır ama bu vesile ile eşinizin harcamalarını kontrol edersiniz o da artık gizli iş yapamaz istese bile.

Son düzenleme:
Size haber vermeden ve zevk için harcasın diye görümcenize para vermesi hiç hoş değil. Sizden kısarken onlara fazlasıyla cömert oluyor demekki. Ben böyle bir şeyi kabul etmezdim
Bana soyledigi ben bebege bez alsin eve erzak alsin diye verdim o parayi. Ben verdikten sonra ne yaptilar ne bilim.

Zengin demiyor, zengin gibi yaşayan aslında az parası olan biri diyor.
Niye herkes 5 bin lirayı kucumsemis ki? Ben biletler dahil 9 gün tüm balkanlari gezdim,kur farkına rağmen 5 bin lira harcamadan döndüm. Az para mı bes bın??
PlayStation çok zaruri ihtiyacsa al evine çocuğun karın da oynasın. Eşinden habersiz yeğenine PlayStation almak ne demek
Yegenine almamis sadece parayi vermis enistede gitmis playstation almis

Niye herkes 5 bin lirayı kucumsemis ki? Ben biletler dahil 9 gün tüm balkanlari gezdim,kur farkına rağmen 5 bin lira harcamadan döndüm. Az para mı bes bın??
PlayStation çok zaruri ihtiyacsa al evine çocuğun karın da oynasın. Eşinden habersiz yeğenine PlayStation almak ne demek
Yahu ihtiyaç varsa ben kardeşime veririm,kocama bunun açıklamasını da yapmam.
Ancak nasıl veririm : Evimin eksiği gediği yoksa veririm.
Adam zengin hayatı yaşamaya çalışıyor gibi almadım ben,nokta virgül olmayınca yapacak bir şey yok.
Hem biz ilk başlığa yorum yapıyoruz,sonra playstationlar,5 binler havalarda uçuşuyor.
İlk yorumdan açık bir şekilde yazmazsa konu sahibi biz ona bir şey yapamayız.

Bana soyledigi ben bebege bez alsin eve erzak alsin diye verdim o parayi. Ben verdikten sonra ne yaptilar ne bilim.
Minik bebeğe mi almış PlayStation 😅😅😅 saka gibi,resmen eniştesine PlayStation hediye etmiş. Enayiligi hiç mi gözüne batmıyor da onu utandirmiyor?

Esim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?
Asıl takıldığınız nokta neden size söylememesi. Size söylese izin vermeyeceksiniz belli o nedenle söylememiş. Verilmesini istememeye hakkınız var ama bence. 1000 lira filan olsa ya da ihtiyaç olsa neyse de kimseye dusakabin yaptırmak istemem ben.

Verilen bu rakamlar borç olarak mı veriliyormuş peki ? Geri ödüyorlar mı ?
Hayir borc olarak vermemis. Bende dedim bir daha yardim edeceksen git kendin al yiyecek icecek ver. Tamam dedi ama hala icim icimi yiyor aksam tekrar konusmak istiyorum nasil soylesem de benden birseyler saklamasa?

Hayir ben niye milletin dusakabinini yaptirayim demiyor kimse saka gibi. Evli olmak boyle bir sey degil ortada gercekten bir ihtiyac sahibi varsa kari koca oturur ne kadar vereceklerine birlikte karar verirler. Milletin kocasi daha rahat yasasin diye verilen bir para var ortada ustelik konu sahibi bu konuda soz sahibi bile degil ne aci.

O zaman şöyle anlaşın eşiniz yeğenine bezi alsın , erzak alsın poşetleri götürsün kardeşinin evine. Para olarak değil eksik gördüğü şeyleri alsın. İki taraf için daha iyi olur

Asıl takıldığınız nokta neden size söylememesi. Size söylese izin vermeyeceksiniz belli o nedenle söylememiş. Verilmesini istememeye hakkınız var ama bence. 1000 lira filan olsa ya da ihtiyaç olsa neyse de kimseye dusakabin yaptırmak istemem ben.
Dusakabin olayi da soyle olmus bunlar yaptirirken bir sorun mu ne cikmis paralari yetmemis esim vermis parayi. Bana soylese bende kendi ihtiyaclarimi soylerdim eger zaruri seylerse birlikte cikalim alisverise alalim derdim.

Yanlis anlamissiniz zengin degil hayatini oyle zenginmis gibi yasiyor ayrica tesekkur etmek icin degil verdigi para yetmedi gibisinden konustu
İşte bende onu diyorum,onu gorumcen kocasıyla konuşmak durumunda.
Senin savurganligin yuzuden abimden para istemek durumunda kalıyorum diyecek.O da evli barkli diyerek ekleyecek.
Senin konuşman aranızı bozmaktan öteye gitmez.
Adam kalkıp benim bacım diye cikistigi anda iş biter.Haberin olsun.

Siz kendi evinize her erzak alışverişinde 5000 liralık erzakmı alıyosunuzda o kadar para vermiş sen kıs onlar harcarsın ne güzel valla kendi eşimin aynı şeyi yaptığını hayal edince deliye dönüyorum bir altın falan al koy evine insanın ne olacağı bellimi olur bir ihtiyacın olur çıkarır verirsin dimi ama

Eşiniz sizi saysa baştan en azindan haber verirdi. Haber bile vermedigine gore sizden ne cekincesi yok. Bir şey yapamazsiniz.
Ayagimi yorganima gore uzatiyorum yazmissiniz, yerinizde olsam yorganima gore filan uzatmazdim.

İşte bende onu diyorum,onu gorumcen kocasıyla konuşmak durumunda.
Senin savurganligin yuzuden abimden para istemek durumunda kalıyorum diyecek.O da evli barkli diyerek ekleyecek.
Senin konuşman aranızı bozmaktan öteye gitmez.
Adam kalkıp benim bacım diye cikistigi anda iş biter.Haberin olsun.
Zaten su anki konusmada beni hakli buldu. Parayi yatirdigi seyi gorunce o da bozuldu. Ama orada benim para meselesini bildigimi bilmiyordu biz gorumcemle mutfaktayken soylemisti bana gorumcem. Playstation i gorunce sinir oldu zaten fazla durmadi kalktik birsey diyemedi onlara ben bilmiyorum sanarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back