Benden gizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peeves

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
5.034
14.434
178
Esim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin gibi hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?

Guncelleme: esim gorumceme gitmis is cikisi. Esim gorumceme parayi cocugun giyecek kişlik hic birseyi yok ben de kilo aldim montum olmuyor evde de duzgun yiyecek birsey yok dedi diye vermis. Gorumceme hesap sormus noldu param yok diyodunuz nasil aldiniz playtation i demis. Gorumcem cocuga bir kac ust bas almis aksam esi gorunce demis nerden aldin parayi kac para aldin benimde dogum gunum yaklasiyor felan diyip elinden geri kalan parayi almis. Bu playtation da bayagi pahali bisey sanirim ustunu nerden bulmus almis bilmiyor. Neyse esim demis bu boyle olmaz babam zaten arkanda durur bosan don babamlara iste buluruz sana calisirsin felan. Gorumcem kabul etmemis. Esim de o zaman bundan sonra benden birsey bekleme kocanla konus cocuguna sana baksin demis cikmis geldi eve.

Son düzenleme:

Verilen para miktarı nedir ? Verilen para eve erzak almaya veya ilaca , faturaya mı harcanmış ; yoksa lüks tüketim sayılabilecek konser , sinema , eğlence gibi bir etkinliğe mi ?

Verilen para miktarı nedir ? Verilen para eve erzak almaya veya ilaca , faturaya mı harcanmış ; yoksa lüks tüketim sayılabilecek konser , sinema , eğlence gibi bir etkinliğe mi ?
Bes bin ama daha onceden de yollamis ben yine dun ogrendim. Dusakabin yaptircaklarmis esim yollamis playstation almis simdi de hala aglaniyorlar eve yiyecek alsalar ihtiyaclarini giderseler anlicam

Yani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
Benim ihtiyacim var bu paraya bazi durumlardan isten ciktim tek maas idare ediyoruz ben kendime harcamiyorken onlarin harcamasi ustune benden gizli olmasi canimi sikiyor.

Esine soylemeden saga sola yardim eden yuce gonullu adam. Harcayin harcayabildiginiz kadar o zaman da versin bakalim. Size soylemeden bunu yapan adamla konusarak bir yere varamazsiniz.

Bes bin ama daha onceden de yollamis ben yine dun ogrendim. Dusakabin yaptircaklarmis esim yollamis playstation almis simdi de hala aglaniyorlar eve yiyecek alsalar ihtiyaclarini giderseler anlicam
Bence eşine gayet açık bir şekilde söylemelisin bunlar zaruri ihtiyaç değil çünkü bu şekilde davranması bence çok yanlış çoluğunun çocuğunun rızkını bu şekilde kim olursa olsun yedirmemeli

Sen bir şey yapamazsın,adam bacisina veriyor.
İki kardeşin arasına girersen kötü olursun.
1 milyon gibi anlatmışsınız verilen parayı.
Sanki o parayı size verse ayağınızı yorgandan çıkarıp Çırağan Sarayı'nda alacaksiniz solugu.
Bunu çözmesi gereken kişi gorumcen.
Kocasını karşısına alıp konuşacak.
Gorumcemin kocası zengin diyorsunuz,hemen ardından çok fazla para kazanmayan biri diyerek ekliyorsunuz.
Ayrıca gorumcen bu durumu saklasaydi anlardım,ancak kız sizin yanınızda söyleyerek teşekkür etmek istemiş bir yerde.
Kocanın da söylememe nedeni buraya konu açarak sergilemiş olduğundan tavırdan kaçınmak istemesi zaten.

Size haber etmemesi çok yanlış. Önce bunu izah edin sizden habersiz iş yapmasın bundan sonra.
Ve kendinizi kısmayın para isteyin siz kendinizden kısıp artırıyorsunuz diye o da rahatlıkla veriyor olabilir ama kısmayıp isterseniz paranın size bile zor yettiğini anlayıp keyfi harcamaları için kardeşine vermeyi keser mecburen. Yani bana lazım deyip isteyin 5 bin az para da değil ayrıca

Enişte zengin değil zengin hayatı yaşamaya çalışan biriymiş

Yanlis anlamissiniz zengin degil hayatini oyle zenginmis gibi yasiyor ayrica tesekkur etmek icin degil verdigi para yetmedi gibisinden konustu

Zengin demiyor, zengin gibi yaşayan aslında az parası olan biri diyor.
Niye herkes 5 bin lirayı kucumsemis ki? Ben biletler dahil 9 gün tüm balkanlari gezdim,kur farkına rağmen 5 bin lira harcamadan döndüm. Az para mı bes bın??
PlayStation çok zaruri ihtiyacsa al evine çocuğun karın da oynasın. Eşinden habersiz yeğenine PlayStation almak ne demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…