Esim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?
Bes bin ama daha onceden de yollamis ben yine dun ogrendim. Dusakabin yaptircaklarmis esim yollamis playstation almis simdi de hala aglaniyorlar eve yiyecek alsalar ihtiyaclarini giderseler anlicamVerilen para miktarı nedir ? Verilen para eve erzak almaya veya ilaca , faturaya mı harcanmış ; yoksa lüks tüketim sayılabilecek konser , sinema , eğlence gibi bir etkinliğe mi ?
Benim ihtiyacim var bu paraya bazi durumlardan isten ciktim tek maas idare ediyoruz ben kendime harcamiyorken onlarin harcamasi ustune benden gizli olmasi canimi sikiyor.Yani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
Esim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?
Gorumceniz çalışmıyor mu?Bes bin ama daha onceden de yollamis ben yine dun ogrendim. Dusakabin yaptircaklarmis esim yollamis playstation almis simdi de hala aglaniyorlar eve yiyecek alsalar ihtiyaclarini giderseler anlicam.
Bence eşine gayet açık bir şekilde söylemelisin bunlar zaruri ihtiyaç değil çünkü bu şekilde davranması bence çok yanlış çoluğunun çocuğunun rızkını bu şekilde kim olursa olsun yedirmemeliBes bin ama daha onceden de yollamis ben yine dun ogrendim. Dusakabin yaptircaklarmis esim yollamis playstation almis simdi de hala aglaniyorlar eve yiyecek alsalar ihtiyaclarini giderseler anlicam
şaka mıYani sizin ihtiyacınız yoksa bu paraya 5 bin büyük bir para değil.
Dersin 100 bin vermiş anlarım da neyse
Bebegi kucuk diye calismiyor ama calissa da bu hayat tarziyla yine yetistiremezler para.Gorumceniz çalışmıyor mu?
Bebegi olup calisan bir suru insan var.benimde bebem 4 aylıkken işe başlamıştım.kendimi naza çekememişimBebegi kucuk diye calismiyor ama calissa da bu hayat tarziyla yine yetistiremezler para.
Enişte zengin değil zengin hayatı yaşamaya çalışan biriymişSen bir şey yapamazsın,adam bacisina veriyor.
İki kardeşin arasına girersen kötü olursun.
Ayrıca 1 milyon gibi anlatmışsınız verilen parayı.
Sanki o parayı size verse ayağınızı yorgandan çıkarıp Çırağan sarayında alacaksiniz solugu.
Bunu çözmesi gereken kişi gorumcen.
Kocasını karşısına alıp konuşacak.
Ayrıca gorumcemin kocası zengin diyorsunuz,hemen ardından çok fazla para kazanmayan biri diyerek ekliyorsunuz.
Ayrıca gorumcemin bunu saklasaydi anlardım,ancak kız sizin yanınızda söyleyerek teşekkür etmek istemiş bir yerde.
Kocanın da söylememe nedeni buraya konu açarak sergilemiş olduğundan tavırdan kaçınmak istemesi zaten.
Yanlis anlamissiniz zengin degil hayatini oyle zenginmis gibi yasiyor ayrica tesekkur etmek icin degil verdigi para yetmedi gibisinden konustuSen bir şey yapamazsın,adam bacisina veriyor.
Sanki o parayı size verse ayağınızı yorgandan çıkarıp Çırağan sarayında alacaksiniz solugu.
Ayrıca gorumcemin kocası zengin diyorsunuz,hemen ardından çok fazla para kazanmayan biri diyerek ekliyorsunuz.
Ayrıca gorumcemin bunu saklasaydi anlardım,ancak kız sizin yanınızda söyleyerek teşekkür etmek istemiş bir yerde.
Zengin demiyor, zengin gibi yaşayan aslında az parası olan biri diyor.Sen bir şey yapamazsın,adam bacisina veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?