- 27 Ekim 2022
- 5.034
- 14.426
- 178
Esim benden gizli gorumceme para veriyormus ve ben bunu gorumcemden ogreniyorum. Dun aksam gorumcemdeydik agzindan kacirdi desem degil demek ki benim bildigimi sanip abisinin verdigi parayla ilgili biseyler soyledi. Bende bilmedigimi belli etmedim konuyu degistirdim ama sinirlerim cok bozuldu. Gorumcemin esi zengin gibi hayati yasamaya calisan cok fazla para kazanmayan biri. Durduk yere sacma sapan seylere para veriyor sikintisini gorumcem cekiyor. Meger bende cekiyormusum sikintisini. Eve gelince sordum esime enistem yuzunden kardesim yegenim mi sikinti ceksin verdim iste dedi. Ama benim asil takildigim nokta bana niye soylemiyor bizim sanki durumumuz cok iyiymis gibi ben ayagimi yorganima gore uzatirken onlar istedikleri gibi harcasinlar zoruma gitti. Bu durumun tekrar etmemesi icin ne yapmaliyim?
Guncelleme: esim gorumceme gitmis is cikisi. Esim gorumceme parayi cocugun giyecek kişlik hic birseyi yok ben de kilo aldim montum olmuyor evde de duzgun yiyecek birsey yok dedi diye vermis. Gorumceme hesap sormus noldu param yok diyodunuz nasil aldiniz playtation i demis. Gorumcem cocuga bir kac ust bas almis aksam esi gorunce demis nerden aldin parayi kac para aldin benimde dogum gunum yaklasiyor felan diyip elinden geri kalan parayi almis. Bu playtation da bayagi pahali bisey sanirim ustunu nerden bulmus almis bilmiyor. Neyse esim demis bu boyle olmaz babam zaten arkanda durur bosan don babamlara iste buluruz sana calisirsin felan. Gorumcem kabul etmemis. Esim de o zaman bundan sonra benden birsey bekleme kocanla konus cocuguna sana baksin demis cikmis geldi eve.
Guncelleme: esim gorumceme gitmis is cikisi. Esim gorumceme parayi cocugun giyecek kişlik hic birseyi yok ben de kilo aldim montum olmuyor evde de duzgun yiyecek birsey yok dedi diye vermis. Gorumceme hesap sormus noldu param yok diyodunuz nasil aldiniz playtation i demis. Gorumcem cocuga bir kac ust bas almis aksam esi gorunce demis nerden aldin parayi kac para aldin benimde dogum gunum yaklasiyor felan diyip elinden geri kalan parayi almis. Bu playtation da bayagi pahali bisey sanirim ustunu nerden bulmus almis bilmiyor. Neyse esim demis bu boyle olmaz babam zaten arkanda durur bosan don babamlara iste buluruz sana calisirsin felan. Gorumcem kabul etmemis. Esim de o zaman bundan sonra benden birsey bekleme kocanla konus cocuguna sana baksin demis cikmis geldi eve.
Son düzenleme: