How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

benden de bir öneri: Canan TAN

eceselen

özetLe ben aşıqım çok.!
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
41
0
86
İstanbul
delikafaduldenCanan Tan hayranıym gerçekten harika ve sürükleyici bir anlatımı var Canan Tan sevenler burayaaa:lepi:

delikafaduldenCanan Tan hayranıym gerçekten harika ve sürükleyici bir anlatımı var Canan Tan sevenler burayaaa:lepi:

katılıyorum cnm tek kelimeyle mükemmel !!!
her kitabını soluksuz okuduğum canan tan hayranıyım
en sevdiğim kitabı piraye diğer kitaplarıda en az onun kadar güzel ve etkileyici
son kitabı 'en son yürekler ölür' de gözyaşlarmı tutamadım :(
şiddetle herkese tavsiye ederim

bende okudum hepsini şimdi en son yürekler ölür'ü almak istiyorum o yüzden harçlıklarımı biriktiriyorum böLe Canan Tanın kitapları gibi kitap öneriniz varsa duymak isterim teşekkürler

muhteşem bir yazar tek kelimeyle
3 kitabını okudum
bi anda favorim olduŞeniz

Canan Tan da favori yazarlarımdan biridir okumayı düşünenler hiç tereddüt etmesinler
"Yüreğim Seni Çok Sevdi" muhteşem bir kitap diğer kitaplarını da okudum ama bundan ötesi yok benim için şakkıdı

içeriği nasıl yüreğim seni çok sevdi adlı kitabı kısaca özetlermisiniz arkadaşlar elimdeki kitap bitmek üzere eğer bana hitap ederse hemen alıyım....cvp bekliyorum.

Gerçekten güzel yazıyor aşkları.
Ben en çok "En son yürekler ölür" ü beğenmiştim.
Piraye de ayrı bir yerdedir.
Tavsiye ediyorum.

nzf : kitabı açıklarsak tadı kaçar :) Ama hüzünlü bir aşk, yerini zamanla buruk mutluluk alıyor.
emin ol beğeneceksin.

peki alıcam ozaman çok tşk ederim _candas_yarın alışverişe çıkıcam kaçırmıyım çok merak ettim şimdi valla mersi

bazı müzsyenler vardır. müzikleri hep aynıdır. duyar duymaz kime ait olduğunu anlarsınız.
canan tan da aynen böyle.
sürekli kendini tekrarlayan biri.

Yüreğim Seni Çok Sevdi'yi ben de okudum baya hüzünlendim :)
Şimdi son kitabını aldım: Aşkın Sanal Halleri
Ama daha başlamadım. Okumakta olduğum kitap bitince başlayacağım...

Back