Benden Çok Özel Bir Çalışma

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Lutfen aşağıya sabırla ilerleyin... görduklerinize inanamayacaksınız buyrunnnnnnnnn

Özel birşeyler yapma arzum depreşti 1 ay önce.. gözumde hep duvar stickerları vardı
tamam çok guzeller, evin havasını değiştiriyorlar ama ben yapmamıştım olmazdı :jeyyar:
yapmam gereken kimselerin görmediği bilmediği birşeyi uretmekti
tabiki kullanışlı olmalı, duvar stickerları gibi bir defalık olmamalı, kullanışlı olmalı.. el emeğim, göz nurum olmalı.... neyse kısa kesiyorum denemelerim sonuç verdi sonunda hihoyyyt
ana malzemeler bunlar....
sdc135466.jpg

inşaat teli ve teli bükmek için karga burun
ne yapılabilirki bunlarla :))

teli büküm büküm bükerek hayat vermek...

sdc13522.jpg

sdc13543.jpg

sdc13545f.jpg

sdc13539i.jpg

sdc13535.jpg

sdc13549.jpg

sdc13542.jpg

bu da son yaptığım çalışma, kendimi ilerletiyorum ha ne dersiniz?

yapım aşamalarına gelince aşağıdaki resimde anlatmaya çalıştım.. aslında çok basit fakat biraz da zor.. sankın kendinizi kaybedip çabuk çabuk yapmaya kalkmayın, elleriniz su toplayabilir.. zira azıcık guç kuvvet isteyen bir iş oldu

adszyv.jpg

eveeet telleri böyle bukerek çiçekleri dalları yaprakları yapıyoruz.. birleştirme işlemini önce yapıştırıcı ile sonrada ince çiçek teli ile sararak yapıyoruz... tum desen bittikten sonra istediğimiz renge spreyl boya ile boyuyoruz...
geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3
dilerim benim kadar beğenirsiniz...

Çok beğendim. Gerçekten emek isteyen bir iş olmalı.Duvar süslerini oldum olası çok sevmişimdir. Yapmayı düşündüğüm şeyler arasına bu da eklendi.
Sormak istediğim; bu tel bakır tel mi yoksa demir tel mi? Demir inşaat teli ise şayet bükmesi çok zor olacak da..
Bir de en son eklediğin çiçek motifini sararak birleştirmemişsin sanki yapıştırılmış ve ezilerek yassı bir görünüm verilmiş gibi görünüyor, yanılıyor muyum?

ay inanamiyorum sana nasil azim bu nasil sabir helal olsun :nazar:bayildim inan cok güzel olmus elerine emegine saglik arkadasim

inanmıyorummm
Sersoyum harikasın sen...
ellerine sağlık canım benim

ayyyyyyy allahımm her dafsında şaşırmıycam diyorumm bu hatunun yaptıklarına ama şaşırmadan edmiyorum yaaaaa akannehirakannehirakannehir
ellerine sağlık tatlımm valla sana demeli bilmiyorumm nerden aklına gelir böle eşeylerr
sadece vereliniortakvereliniortakvereliniortakalkisalkisalkis

vallahi süpersin hiç aklıma gelmezdi böyle bişi üretkenligine hayran kaldım çok şık olmuş kullanışlıda çıkar başka odaya tak güsel

süperr bişey yaaa bolca sabır gerek yapmayı çook isterim ama benim sabrım anca bizim afacana yetiyor:)

Sersıycum biraz bahsetsen
bu nasıl bir tel? nerden alınabilir?
bir dee yaptıktan sonra bunu duvara nasıl monte ettin?

Çok beğendim. Gerçekten emek isteyen bir iş olmalı.Duvar süslerini oldum olası çok sevmişimdir. Yapmayı düşündüğüm şeyler arasına bu da eklendi.
Sormak istediğim; bu tel bakır tel mi yoksa demir tel mi? Demir inşaat teli ise şayet bükmesi çok zor olacak da..
Bir de en son eklediğin çiçek motifini sararak birleştirmemişsin sanki yapıştırılmış ve ezilerek yassı bir görünüm verilmiş gibi görünüyor, yanılıyor muyum?

teşekkurler canım
tatlım demir inşaat teli kullandım, sandığının tam tersi oldukça kolay şekilleniyor
son yaptığımda sadece yapıştırma henuz sarma ve boyama işlemi yapılmamış hali canım
denersen burda görmek isterim. kolay gelsin şimdiden

Sersıycum biraz bahsetsen
bu nasıl bir tel? nerden alınabilir?
bir dee yaptıktan sonra bunu duvara nasıl monte ettin?

bitanem sorularının hepsinin bir cevabını yazmıştım ama teşekkur mesajı niyetine gume gitmiş
neyse sağlık olsun
tatlım tel demir inşaat teli incesinden... yapı malzemeleri sanat dukkanlarda genelde nalburladan bulabilirsin kilo ile satılıyor, fiyatı çok uygun 2-3 civarı değişiyor yerine göre.. ben 1 kg almıştım hala var bitmek bilmiyor :)
duvara montesi oldukça basit.. bir çivi çakılır uygun yerlerinden mesela çiçek içinden yada yaprak içinden geçecek şekilde takılır.. istersen vantuz kullanabilirsinde
dilerim açıklayıcı olmuştur canım opuyorumnanaktan

bitanem sorularının hepsinin bir cevabını yazmıştım ama teşekkur mesajı niyetine gume gitmiş
neyse sağlık olsun
tatlım tel demir inşaat teli incesinden... yapı malzemeleri sanat dukkanlarda genelde nalburladan bulabilirsin kilo ile satılıyor, fiyatı çok uygun 2-3 civarı değişiyor yerine göre.. ben 1 kg almıştım hala var bitmek bilmiyor :)
duvara montesi oldukça basit.. bir çivi çakılır uygun yerlerinden mesela çiçek içinden yada yaprak içinden geçecek şekilde takılır.. istersen vantuz kullanabilirsinde
dilerim açıklayıcı olmuştur canım opuyorumnanaktan

anladım Sersoyum sağolasın yaa
bu konuda bir tek senin fikirlerine hayranım, her gün üretiyorsun :nazar:
denersem paylaşıcam seninle

sersoycum.maşallah sana ,emeğine sağlık.. hamarat olmanı biliyordum.ama sabırlı olduğunuda öğrenmiş oldum.afferim sana ..yerimseniben

ilk tepkim: "vayy beee süper..."
ama erkek işi sankim, ilk bükmede değil ama zamanla canın acır herhalde..
tebriklerrr...

X