- 13 Temmuz 2022
- 371
- 211
- 28
- Konu Sahibi cehennet06
Eski konuları açmak istemiyorum özetle boşandım, aşağılandım, kişiliğin karakterin yok vs gibi sözlere maruz kaldım. Eski sevgililerime ve bana baktığında çok büyük bir hataymışım vs vs. Sonuç olarak 1 cocuk ( baba görüşmek istemiyor ) ve ben kaldık. Üniversite terlim geri oraya başlama şansım yok..
28,5 yaşındayım. Sizce ne yapabilirim.. markette vs çalışmak istemiyorum ( şöyle süreçte çalışırım şuandada catering şirketinde çalışıyorum) ama ben kendimi geliştirmek iyi yerlere gelmek birseyler başarmak istiyorum sizce nerde nasıl ilerleyebilirim..
Bu süreçte de kilo vermek, kişisel gelisimime önem vermek, ruhumu ve bedenimi iyileştirmeyi hedefliyorum.
Sizce neler yapabilirim ? Ne işine atılabilirim? Hangi alanda ilerleyebilirim?
28,5 yaşındayım. Sizce ne yapabilirim.. markette vs çalışmak istemiyorum ( şöyle süreçte çalışırım şuandada catering şirketinde çalışıyorum) ama ben kendimi geliştirmek iyi yerlere gelmek birseyler başarmak istiyorum sizce nerde nasıl ilerleyebilirim..
Bu süreçte de kilo vermek, kişisel gelisimime önem vermek, ruhumu ve bedenimi iyileştirmeyi hedefliyorum.
Sizce neler yapabilirim ? Ne işine atılabilirim? Hangi alanda ilerleyebilirim?