• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 8 yas buyukkk ne yapsamm yardim edin:)

Sizden 8 yas buyuk bir erkekle olurmusunuz

• Evet

OY: 21 87,5%
  • Hayir

OY: 3 12,5%

• Ankete Katılan
    24

Iyulya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
1
0
1
30
Merhaba herkese:)

Benden hoslanan erkek benden 8 yas buyuk isi var calisiyor simdi.Ben ise daha 23 yasindayim ve daha onumde iki yil okumam var.
Ne dusunecegimi bilemiuorm bu yas farki konusunda gercekten aklim allak bullak.Benim karekterimi ve kisiligimi sevdigini ve fizikende galiba biisler var hissediyo bana dogru.Bende fiziken etkileniyom ondan.Ben korktugum sey ilerde bu yasimizin sorun yaratmasi.Sizce bizi ornek alirsaniz ilerde ne gibi sorunlar yasaya biliriz?
Lutfen detayli cevap verinki bende bir fikir edineyim :)
Simdiden cok tesekkurler sizlere

Ben olsam etkilensemde, sevsem de tamamen tanımadan bi yola çıkmazdım. Güven olmaz genç kız avcısı çok, bir ay sonra daha çok çocuksun diyiverir. Bence iyice bi tanımak gerek flört dönemini uzatın gerekirse

canim benimde esimle aramda 8 yas var ve ben hicsorun yapmadim oda yapmadi o suan 30ben 22 yasindayim arada yas gfarki olmasi bizim icin cok iyi hatta olgunluk acisindan sende tani iyice bence tanimadan bi yola cikma hayirlisi olur insaallah

canim benimde esimle aramda 8 yas var ve ben hicsorun yapmadim oda yapmadi o suan 30ben 22 yasindayim arada yas gfarki olmasi bizim icin cok iyi hatta olgunluk acisindan sende tani iyice bence tanimadan bi yola cikma hayirlisi olur insaallah
cok haklisiniz olgunluk bakimindan ideal oluyorlar

Bencede 8 yaş çok değil hem şimdi artık kimse yaşını göstermiyor.benimde eşimle aramda 5 yaş var ama birbirimizi anlarız.bazı durumlarda o bana ayak uydurur bazı durumlarda ben ona.(bu arada 11 yıllık evliyim 10 yasinda da kızım var.)demem o ki yaş önemli değil karşı tarafın sizi mutlu edip edemeyeci,sizin yanınızda olup olamayacı,allah korusun kötü bir zamanınızda size destek olup olamayaci önemli olan bana göre.rabbim gönlüne göre versin gülüm.hayırlısıyla beri,hayirsizsa geri demiş atalarimiz sende bu duayı et bol bol.allaha emanet ol.

etkilenmişsin ama gelip geçici. bence çok iyi tanı derim kesinlikle bir şeyler için hemen karar verme. ben de 24 yaşındayım nişanlandığım kişi 34 yaşındaydı düşün. çok etkilendim evet dedim ama sonu hüsran. 1 ay sonra ayrıldık. yaş farkı çok olunca kafalar uymuyor bir yerde. onlar senin gibi eğlenemiyor. bir de sana üstünlük taslama ihtimali çok yüksek. yani ben gördüm geçirdim senden daha tecrübeliyim vs deyip bir süre sonra sana söz hakkı bile vermez. tabi bunların hepsi bir ihtimal ama bunları yaşama ihtimalinde yüksek. hoşlandıysa tanı ama hemen açma kendini. yani kaptırma

Back