bendemi bi tuhaflik var acaba?

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
123
arkadaslar 4 yasinda bi kizim var her cocuk gibi oyun delisi ozellikle bebekleriyle oynamaya bayiliyor evcilik yemek pisirme oyunlari vs dogdugundan beri babaanne ananeyle buyudu hep kalabalikti hep oynayacak birileri vardi yaninda simdi onlardan cok uzaktayiz yurt disina geldik 1 yildir ve kizim cok sikiliyor benle oynamak istiyor bende 15 dk oynuyorum sonra sikintidan patliyorum hic sevmiyorum oyun oynamayi hic tahammul edemiyorum bendemi bi sorun var anlamiyorum bu duruma cok uzuluyorum kendimi cok zorluyorum ama olmuyo iste ne yapmaliyim bu durumu nasil yenmeliyim bilmiyorum benim gibi oyun oynamaktan sikilan arkadaslar varmi bu durumun ustesinden nasil geldiniz yardim edin lutfen!!!:sm_confused:

bazı seylerden sıkılıyoruz ama yapmak zorundayız ben oynamak ıstesemde oynayamıyorum kucuk bebegım fırsat vermıyor

Uzmanlar çocuklarınıza hiç değilse yarım saatinizi ayırın,onlarla oyunlar oynayın diyorlar.Biraz kendimizi sıkıp yarım saat idare etmeliyiz.Hem kızınız artık 4 yaşında konuşarak anlatabilirsiniz işiniz olduğunu ve vaktiniz olduğunda onunla oynayacağınızı.ışimiz zor gerçekten büyüdükçe daha da zorlaşıyor herhalde.Heleki yurt dışında ve yalnızsınız Allah kolaylık versin

cok sagol canim evet ama benim kizim yarim ssatle hayatta yetinmiyo o kadr oynuyorum ama bazen o kadr yani yarim saat bile dayanamiyorum ustelik kizim asla az zaman istemiyo tum gun oturup oynasam of demez suan elimi ayagimi cekistiriyo banada fenaliklar geliyo kendi kendine oynamayi ben nasil ogreticem(

Canım yaaa çok zor gerçekten.Ana sınıfına almaları gerekmiyor mu oralarda erken başlıyorlar galiba.Gitse idi rahatlardın biraz.Ona oyun alanı kursan ne bileyim işte burası evin,burası okulun ama şimdi kendin oynamalısın deyip çekilsen.Ya muhakkak yapıyorsun da inan aklıma birşey gelmiyor.Bir uzmana danışmalı aslında onların hayal güçleri kuvvetli olurmuş bu sıralar.Herhalde yavrucak da senin gibi farklı bir yerde olmanın yalnızlığını hissediyordur

cok hissediyor nefret ediyo burdan ana okula gidiyo daha dogrusu zorla gonderiyorum ingilizce konusuldugu icin anlamiyo ve cok zorlaniyo oda bende(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…