bende tavukları tutarım :)

k.a.y.r.a.

zeynebimin annesiyim
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
1.976
0
Yakışıklı bir amerikalı çiftçi kasabaya inmiş.Bir kova,bir çekiç,iki tavuk ve bir de horoz satın almış.Çiftçinin bütün bunları taşımakta zorlandığını göre dükkan sahibi ona akıl vermiş:

-Çekici kovanın içine koy,kovayı bir elinde taşı.Tavukları koltuk altlarına sok ve horozu da öbür elinde taşı.

Çiftçi adamın dediğini yapmış ve kamyonetine doğru yürümeye başlamış.Yakışıklı çiftçinin yolunu bir kadın kesip ''Afedersiniz,acaba çılgın boğa çiftliğine nasıl gidebilirim?'' demiş.

Çiftçi ''Şansınız var,benim çiftliğim çılgın boğa çiftliğine çok yakın.Atlayın kamyonete,sizi götüreyim.''

Kadın ''Peki ama,sizin beni şimdi bir duvara yaslayıp,bana tecavüz etmeyeceğinizi nereden biliyim?''

Çiftçi ''Hanımefendi insaf,bir elimde içinde çekiç olan kova,koltuklarımın altında birer tavuk,öteki elimde bir horoz varken,ben sizi nasıl duvara yaslayıp tecavüz edebilirim?''

Kadın ''Çok basit..! Horozu yere koy,üstüne kovayı geçir,çekici de kovanın üzerine koy ki;horoz kaçmasın.Bende tavukları tutarım... :roflol: :roflol: :roflol:

X