merhaba hanımlar bakındım topiclere ama pek gözüme çarpmadı mutlaka elinizde vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.
**yüzük
**küpe kolye
**38-38,5 siyah renk ayakkabı (botta olur) çok abiye olmasın9
**bayan kol saati
**çift kişilik yatak örtüsü
**mor, mürdüm tonlarında bluz sweet 38-40 bedene uyumlu
**gecelik 38-40 uyumlu
**duvar saati
** ev terliği
paylaşımlarınızı bekliyorum kızlar
teşekkür ederim canım biraz daha farklı abartı şeyler istiyorum
cnm benimm topiğimde var bişiler link atıyımteşekkür ederim canım biraz daha farklı abartı şeyler istiyorum
Kime yazdin canim bana mi?banaysa ilk tercihim takas degil ama bakabilirim dayfana4. Resimdeki bileklikler ne kadar canım satış sayfamdaki herhangi Bi urunle takas duşunur musun
botlara ben tiffany bluzun bi sorunu var mıcanım ikisini ne kadar diyosunEki Görüntüle 1364034 Eki Görüntüle 1364037 Eki Görüntüle 1364040 Eki Görüntüle 1364043 Eki Görüntüle 1364046 Eki Görüntüle 1364047 Eki Görüntüle 1364048 Eki Görüntüle 1364052 Merhaba, çiçekli saat ve son resimdeki sol üst kolye hariç mevcuttur ilgilenirseniz detay verebilirim..eliflider
tabi canım bakabilirsinKime yazdin canim bana mi?banaysa ilk tercihim takas degil ama bakabilirim dayfana
Maalesef bana uygun bisi bulamadim canim.takas disinda yardimci olabilirim ama bilezikler icintabi canım bakabilirsin
10 tl olur cnmne kadar düşünüyorsun canım ikisine
bi o kadarda kargo parası olur başka ürünlerin var mı canım10 tl olur cnm
Baska urunlerim var tabikide sayfama bakabilisin canim 7tl yo gecmez kargosubi o kadarda kargo parası olur başka ürünlerin var mı canım
merhaba hanımlar bakındım topiclere ama pek gözüme çarpmadı mutlaka elinizde vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.
**yüzük
**küpe kolye
**38-38,5 siyah renk ayakkabı (botta olur) çok abiye olmasın9
**bayan kol saati
**çift kişilik yatak örtüsü
**mor, mürdüm tonlarında bluz sweet 38-40 bedene uyumlu
**gecelik 38-40 uyumlu
**duvar saati
** ev terliği
** pilates topu
** sayaçlı ip
** adım sayar
**tablet
paylaşımlarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?