Bende Subat annesi olacaktim...

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
37
merhabalar öncelikle...
evt basliktanda anlasilacagi üzre bende subat annesi olacaktim..subatin 5 i beklenen dogum tarihimizdi
:26:
kizim aceleci davranarak 35 haftanin icinde dünyaya geldi... 12 günlük hastahane yatisindan sonra sükürler olsunki suan evimizdeyiz ve melegim yanimda misil misil uyuyor
erkende olsa kizim Rabbime sükürki iyi..
subat anneleri Alllahim sizleride meleklerinize kavusturur insallah..
anne olmak cok guzel bi duygu ama yasadigim korku dolu dogumdan mi bebegimin aniden gelisindenmi yoksa anneligin getirdigi duygulardanmi bilemiyorum hep bi aglamakliyim belkide inanamiyorum icinde bulundugum mucizeye canim kizim Allah senin acini göstermesin bana

selam canim beni hatirlamissindir umarim inan daha dün aklima geldin profiline göz atmistim yazinida tesadüfen simdi gördüm korkarak okudum diyebilirim bian bebegini kaybettin zannettim sükürler olsun yaninda saglikli allah bagislasin uzun ömürler versin ins ...

aynen bende korkuyla açtım bebegini kaybettn sandımm.:26:

gözünaydın canım yaşı uzun olsun bebeginin

bende bebeğini kaybettin sandım o nasıl bi başlık öyleesağsağlim kucağına almışsın ne güzel yavrunu...Allah analı babalı büyütsün

canım hayırlı olsun uzun ömürlü sağlıklı yuvanıza neşe getirsin bende 2010 şubat annesiyim bende ilk zamanlarda ağlamaklıydım herşeye ağlardım ama geçiyor merak etme bebeğin zayıfmı erken doğmuş baya...

llah Çocuğunu Sana Bağışlasın Taze Anne Okurken Gözlerim Doldu Yaaa Ben de Yaşamak İsiyorum Artık O Duyguyu,Çocuğumu Sağ Salim Kucağıma Almak Koklamak İstiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…