• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende sorayım hamile miyim?

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

Nereye açacagımı bilemedim ama bana yardımcı olur musunuz?

Ben hatırladıgım kadarıyla 1,5-2 aydır adet görmüyorum :53: hamile miyim diye şüphelenmiştim test yaptım negatif çıktı midemde karnımda falan şişlik var yani gazdır diye şüpheleniyorum ama ağrı da yapıyor ve bugun başım acayip dönüyor midem bulanıyor halsizim ama göğsümde ağrı falan yok yani hamile falan olabilir miyim ? yada bu erken menepoz falan duydum öyle bişey mi :53: Salı günü doktora gidicem ama gitmeden sizlerden biraz bilgi alayım dedim :31:

aklına hemen kötü bisiy getirme hormon bozuklugu falan vardır muhtemelen hormon hapı vericek
bi kac ay kullanırsan düzene girer. erken menopoz oldugunu sanmıyorum cnm cok nadir görülen bisiy.
bu zamana kadar nasıl gitmedin anlamıyorum muayne sırasında korkulcak hic bisiy yok rahat olabilirsin.

benimde adetim 4-5 gün gecikmişti kanda hamilelik testine gönderdi eğer o da çıkmazsa muhtemelen hormon testine göndericek alttan muayene edeceğini sanmıyorum eğer hamileysen bebeğe bişey olur diye ilk etapta muayene etmez dr korkma bir an önce dr a gitmen iyi olur arkadaşım

Back
X