• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Sizdenim..

photogrphr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
4
0
36
33
İstanbul
Eylül ekim aylarında çalıştığım yere hergün gelen biriyle konuşma başladık internet ortamında.hergün görmeme rağmen hiç konuşmuşluğum yoktu. beni daha önce eklemişti facebook'dan tanımamıştım hatta sonrada ha bu Emre demiştim normal konuşmaya başlamıştık daha sonra yüzyüze naberler nasılsınlar başlamıştı o kadar ama.bir akşam yine sohbet ederken bana gözlerin... dedi evet dedim güzeller dedi teşekkürler dedim bende. aynı şeyi farklı günlerde yaptı her dakika faceden konuşur olduk telefondan bile girip yazışıyorduk telefon numaralarımız yoktu birbirimizde çünkü ben artık dayanamadım numaramı verdim daha rahat olur her dakika faceden girmektense dedim. mesajlaşır olduk sonra. çok sinirlenen biri işleri yolunda gitmediği zaman dua et bana derdi. aramız gittikçe güzele gider oldu ona karşı bişiler hissetmeye başladım. o da benden hoşlandığını söyledi. o geldiği zaman hep kapılara çıkardım işten erken çıkıp okula gidiyordum ona denk gelsin die takip ederdim beraber aşağıya inmek için. aklımdan ne zaman onu geçirsem inanın kapımdan geçer. halada öle.Dikkat et bişi olursa ara derdi. birgün sırf ben yanımda çalışan abim dediğim insana emreyle konuştuğumu söyledim die benimle konuşmayı kesti. çok kötü oldum. hergün onu görüpte konuşmamak acı veriyordu bana. 1 hafta geçti mesaj attı sen benim hakkımda konuşuyormuşsn diye sinirli biri olduğunu bildiğim için hayır emre kim ne dedi sana dedim sonra öle barıştık bir akşam ben okuldayken aradı beni napiyorsun die bende derste olduğum halde hiç dersim yok oturuyorum öle dedim. gelim alayım seni o tarafdayım dedi. tamam dedim. ben heycandan ölmek üzereyim ama aradı tekrar geldim ben dedi. okuldan çıktım arabasını gördüm karşımda o selamlaştık tokalaştık ve bir cafeye gittik oturduk sohbet etmeye başladık. gözlerimi alamıyorum ama onunda gözleri bende hep. sen tam benim istediğim gibisin anlayışlısın dedi gerçektende öleyim çok yoğun çalıştığını bildiğim için mesaj atmadığnda kızmıyordum trip atmıyordum. saat nasıl geçti anlamadım onun yanında kalkalım dedim elini ver dedi elimi tuttu kaldık öle ama ben bayılabilirdim :( kalktık sonra eve bırakıcaktı beni ama ben kendim gitmek istedim ayrıldık snra. çok sert kuralları var bir insana hayatında birkere şans veriyor o şansı kaybettimi daha dönüşü yok. çok dikkatli oluyorudm o yüzden. git gide sevgim çoğalıyordu. birgün yine kavga edip ayrıldık kes bağlantını benimle dedi. huyunu biliyorumya atmadım mesaj ama içim içimi yedi. dayanamadım 1 hafta sonra mesaj attım yine naptım ettim barıştım :D sana son kez şans veriyorum dedi. emre biraz iri yarı vucütlu ben ona göre daha zayıfım 45 kiloyum bana 1 ayda 50 kg ol seninle sevgili olcam dedi. şuan kendimi ilişkiye hazır hissediyorum dedi. söz verdi bana sen dediğim gibi olana kdr kimseye bakmicam yakınlaşmicam dedi. tabi bende hırs yaptımya yemeğe ilaç kullanmaya başladım ilaçlaırn yan etkisinide gördüm ve bıraktım halim yoktu işe gitmeye artık 1 ay dolmada dedim yok emre ben alamıyorum dahada kötü oldum peki sen bilirsn mesaj atmamaya alış bana dedi. bende bıraktım mesaj atmayı. ama içten içe ölüyordum. geçenlerde sezen aksunun seni kimle aldı şarkısını sana armağan ediyorum dedim. bana mesaj atma ilişkim var dedi. bişi yapmadım masumca bir şarkı armağan ettim dedim. armağan falan etme mesaj atma dedi :( ağlamaya başladım o an :( ve hala görüyorum karşımda nasıl unutcam bilmiorum :( ne zaman aklımdna geçirsem karşıma çıkıyor ama ben onu yeniden istiyorum imkansız bişi oldğunu biliyorum. abisi gibi olan biri var yanında o biliyordu bizim konuştuğumuzu onunla konuşmak istiyorum aslında çünkü ben çok seviyorum onu. hergün sabah ezanında işi rast gitsin die dua eden ben şimdi sevgilisinden ayrılsın die dua eder oldum :( etrafımda başkaları da var ama ben istemiyorum kimseyi :(

Son düzenleme:
Ben yaşını kaçırdım heralde ama sanırım küçüksün kimsenin senin özgüvenini yıkmasına sebep olma kendisi zayıflasın bence böyle söyle ,bak nasıl egosu yerle bir oluyor..

kimseye beddua etme cnm yarin öbürgün sana geri döner

kilo al seninle sevgili olucam da ne demek?? hic kimse sana böyle bir sart kosamaz!!!

ayrica sen kilo alamadin diye baskasiyla cikmaya basladiysa seninle ciddi bir sey düsünmemistir.

cnm unut gitsin seninle konusucak olursa onun dediklerini sende ona de (1sans veriyorum, kilo al yada ver, ...)

pek bir yaş farkı yok aramızda 21 yaşındayım ben 23de o. minyon tipliyim biraz bunada yapacak bişiyim yok. belkide benle ilişkisini kesmek için bahane etti erkek bu herşey beklenir. şuan bile bunları yazarken aynı ortamdayım :( uzaktan ona bakmak beni bitiriyor.

Back