Saç Rengi ve Saç Boyama bende saçlarımı açabildim sonundaaa :) (resimli)

hayce

aşkımı özlüyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
483
2
46
İstanbul
hemen konuya giriyorum hanımlar... işte saçlarım böyleydi, bundan önce boyadığım kızılı kapatmak için sanırım çikolata kahveydi yada başka bişeyde olabilir ne renk boyadıysam bu hale geldi.

saçlarım uzun olduğu için boya markalarının açıcılarının hem yetmeyeceğini hem de bana fazla pahalıya patlayacağını düşündüğümden toptancıdan mavi açıcı ve oksidan aldım... evde kendim açtım saçlarımı ve açık karamele boyadım... fakat bu hale geldi :18:

bi süre sonra saçlarımı tekrar açtım veeee üzerine açık küllü kumral boyadım... ve işte son hali...

bu arada son fotoğrafların bazılarında saçlarımın bazı yerleri koyu çıkmış olabilir.ıslak olduğundandır.bilginizee

tatlım resim yanıltması belki ama saçın alacalı bulacalı ve turunculu duruyor

tatlım resim yanıltması belki ama saçın alacalı bulacalı ve turunculu duruyor

evet bazı bölgeleri öyle malesef... ama 1 sene kızıl kullandım ve saçımdan atamadım hala.o yüzden turuncu olarak çıkıyor.ama şuan ki hali dikkat çekmiyor.bi kere daha boyadığımda tam yerine oturacak gibi

hafif turuncu yansımaların var..kademe kademe açmak gerekiyor sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
"altın" diye başlayan renklerden uzak dur şu aralar onlar dorelik verir saça daha açık ve küllü renklerle bikaç boyamada düzelir sanırım güle güle kullan aman yakma saçları açayım derken

bana kuaforumun dedigi ya sacinizin rengini acmaya karar verin yada koyulastirmaya cunku acik renkler tercih ettiginiz zaman o saci kahverengiye .... cevirmek zor kapatmak icin siyaha boyamalisiniz bir kac kez dedi tam kapatmasi icin alttaki boyayi bende dertliyim bu yonden sacima sari rofle yaptirmistim 2 sene once kahve tonlarina boyadim kac kez ve ala bula saclarim sac diplerim hep acik oluyor geri kalan kismida koyu

evet en kötü yanı da bu zaten.sürekli bi ton farkı

İlk açtığın karamel halini daha çok beğendim.
Daha sağlıklı duruyor.Son hali de güzel ama dediğin gibi oturması için birkaç boyama gerekiyor...
Çok bariz turuncu kalan yerleri tekrar açman gerekebilir bunun için bakım yapmayı ihmal etme cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…